ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

‘Karperen’ – Roadtrip door Frankrijk – Peter Vlasveld

Favoriet Favoriet
KWO Redactie
Duur video: 32 MIN
Kanalen: Films, Frankrijk, Video

Heb je al buitenlandse plannen gemaakt voor het komende seizoen? Vorig jaar plaatsten we een artikel in de Community met enkele tips om jouw (gezins)vakantie te combineren met het karpervissen. Peter Vlasveld ging samen met zijn vriendin (inmiddels vrouw) voor 2 weken naar het Zuiden van Frankrijk om een roadtrip te maken en bezocht één van de campings uit het artikel. Lees in onderstaand verslag over zijn ervaringen en bekijk de dikke video van een half uur om hun avontuur mee te beleven!


Zomervakantie

We duiken terug de tijd in, naar het vroege voorjaar van ’16. Samen met mijn vriendin zit ik aan de keukentafel en de vakantieplannen worden besproken. We komen allebei tot de conclusie dat we het beste twee keer op vakantie kunnen gaan. Met de luxe dat we een vakantiehuisje tot onze beschikking hebben in Montenegro, besluiten we daar eerst heen te gaan (in het voorjaar). Dit omdat het daar in de zomer veel te warm is. Maar toen kwam de vraag:

Wat gaan we dan doen in de zomervakantie?

VAKANTIE!!!

Magdalena is lerares en we zijn dus afhankelijk van de schoolvakanties. De zomer is voor mij meestal de periode dat ik het iets rustiger aan doe op visgebied. Maar uh, ik wil ook niet al mijn vakantiedagen opmaken zonder een hengeltje uit te werpen! Er moeten ook nog voldoende dagen overblijven voor het vissen. “Dan gaan we toch ergens heen waar jij ook kan vissen”, stelt ze vervolgens voor.

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €7,95 per maand of €64,95 per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €7,95 per maand of €64,95,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook

1