Karperentertainment van Eddy Sterckx – Koop nu The Secret Key (boek + DVD)

Favoriet Favoriet
Karperentertainment van Eddy Sterckx – Koop nu The Secret Key (boek + DVD)

Op Carp Zwolle was het zover: Eddy Sterckx presenteerde zijn nieuwe boek getiteld ‘The Secret Key’. Met 130 pagina’s en een DVD van ruim 2 uur scoor je voor slechts €29,95 een prachtige bundeling bomvol ‘karperbeleving’. Bestel deze exclusieve combi dan ook direct in de KWO webshop!

Klik hier om het boek + DVD te bestellen


Eddy geeft ook in 2017 weer volgas!

Dat Eddy zeker geen eendagsvlieg is bewijzen zijn vangsten van dit voorjaar maar weer! Een aantal weken terug planden Eddy en Bas van Klaveren, voorman bij The Carp Specialist, een sessie op het betaalwater Livardiere. Dit is een mooi water van 17 hectare met prachtige eilanden en grote diepteverschillen. Ondanks het feit dat de vangsten mager waren, wist Eddy toch op 5 nachten 21 vissen te vangen.

Deze brute schub leverde een hevig gevecht en dit zorgde dan ook voor een flinke smile op Eddy’s gezicht.

Zijn Red Angel boilies bewezen maar weer eens wat ze waard waren! Een simpele rig van 15cm lang en een 15mm bodemaas + 10mm pop up deden de rest. In Eddy’s boek en DVD neemt hij de lezers/kijkers ook mee naar dit type verhalen: Vangstverslagen vermengd met de nodige tips & tricks!

Ook deze fikse spiegel viel voor de inmiddels vertrouwde Red Angel aasjes van Eddy.


Check de trailer!

De DVD van Eddy duurt maar liefst 2 uur en 25 minuten. Deze film is geschoten tijdens sessies die Eddy beleefde en er komen vele grote vissen voorbij. Eddy heeft geprobeerd een verhaal in deze film te brengen en videobaas Marco Tetteroo heeft dit op professionele wijze in beeld gebracht. Buiten de sessies geeft Eddy veel waardevolle tips en laat hij duidelijk zien dat je met een simpele aanpak veel meer gaat vangen. Hang maar lekker achterover in stoel, want deze film zal elke echte karpervisser boeien.

Klik hier om het boek + DVD te bestellen


De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl