ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Karpers & hardcore: Pilaar bezoekt karpervissende DJ Promo op Defqon 2019

Favoriet Favoriet
Karpers & hardcore: Pilaar bezoekt karpervissende DJ Promo op Defqon 2019

De meeste KWO-ers weten wel dat onze eigen Michiel Pilaar houdt van een muziekje dat past bij zijn karakter: niet al te rustig dus 😉 Het hardstyle & hardcore festival DEFQON bezoekt hij in deze video voor de eerste keer en dat is niet zonder reden: Sebastian Hoff, beter bekend onder DJ PROMO, dropte een uitnodiging bij MP in de mail.

Sebastian draaide voor volle zalen over heel de wereld, hoe gaaf is dat?

Sebastian is niet alleen een succesvolle DJ, maar ook nog eens een producer van wereldniveau én een gedreven ondernemer. Vrije tijd is een schaars goed maar ALS Sebas tijd heeft gaat hij het liefste vissen!

Eén van de hoogtepunten uit het vissersleven van DJ Promo: een superschub van een groot Frans reservoir!

Een aantal jaren terug schreef Sebastian al eens op KWO over zijn drukke leven, klik hierrr om het artikel te checken. Nu is het dus tijd om te ervaren hoe het is om DJ te zijn en hoe deze baas het draaien en ondernemen combineert met zijn andere grote liefde: karpervissen!

Voordat je de video van Pilaar & Promo gaat bekijken willen we je nog waarschuwen: deze muziek is niet voor pussy’s 😉

Wil je meer zien van DJ Promo? Volg hem dan op Instagram, check het YouTube kanaal en surf eens naar www.djpromo.nl voor het laatste nieuws en optredens!

Even ontsnappen aan de drukte van het leven als DJ.

Hopelijk tot snel Sebas!

Michiel Pilaar

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl