Word KWO member

Karpertrip door half Europa

Favoriet Favoriet
KWO Redactie

Dat een vistrip niet altijd verloopt zoals vooraf gehoopt is een feit. Deze trip van Martijn en zijn vriendin verloopt echter wel heel bizar. Duizenden kilometers asfalt door Duitsland, Oostenrijk, Italie, Frankrijk en Belgie worden overwonnen voor dat ene doel; het vangen van een ‘vakantiekarper’…


“Luister Martijn, dit jaar gaan we niet wéér op vakantie naar het land van ‘Du pain en Du vin!’” roept Sjoukje. Dat is wel even slikken voor iemand die elk jaar minimaal één keer naar het beloofde land afreist. “Als we dan maar naar een land gaan waar minimaal net zulke grote karpers zwemmen” is mijn weerwoord. Zo gezegd zo gedaan, op naar het land van de schnitzels; Oostenrijk. Het voelt behoorlijk onwennig om niet via Breda, Lille en Parijs af te zakken naar het zuiden. Maar geloof mij, als je eenmaal met 190 km per uur over de Duitse autobahn scheurt ben je de file op de Route du Soleil snel vergeten.

Volgas denderen we over de Deutsche Autobahn!

Volgas denderen we over de Deutsche Autobahn!

Een goede voorbereiding is het halve werk…

Thuis heb ik al enig voorbereidend werk verricht, hierdoor weet ik al welk water ik wil bezoeken. Dit scheelt weer een aantal uren chagrijnig en doelloos rondrijden. Mede dankzij het nodige filmmateriaal wat er op internet te vinden is over dit meer heb ik het gevoel dat de rechter, ondiepere kant, de meest productieve hoek is. Hier liggen ook een aantal campings. Het plan is om de campings van rechts naar links af te werken. Op deze manier hoop ik zo dicht mogelijk bij mijn voorgenomen stekken terecht te komen.

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook