ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Karpervissen in de USA met Carl & Alex

Favoriet Favoriet
KWO Redactie
Kanalen: Video

Nieuwsgierig naar de nieuwe film van Carl & Alex? Nou, zorg dan dat je de komende 63 minuten niets anders hoeft te doen dan te… #GENIETEN  🙂 Het is een openbare video, maar we konden het niet laten om dit meesterwerk ook even in de Community App te zetten!

Carp fishing has taken us to some incredible places but visiting our friends in the USA has to be our best carp fishing adventure yet!

Dankzij de vriendschap met Amerikaanse YouTubers konden Carl en Alex een geweldig avontuur beleven in de USA.

Aldus de gebroeders Smith… En heel eerlijk: wij kunnen ze geen ongelijk geven. Deze film van ruim een uur mag gerekend worden tot 1 van de 3 beste video’s die ze OOIT hebben gemaakt. De meest schitterende dronebeelden worden afgewisseld met aanbeten uit de oertijd. Maagdelijke karpers van binnenzeeën komen voorbij en dit alles is geëdit op een manier zoals we zelden zien in de karperscene. Veel kijkplezier!

Meer van deze Engelse bazen zien?

Lees dan zeker de uitgebreide Question & Answer die we met Carl en Alex hadden. Klik HIER voor deel 1 en HIER voor deel 2.

Een fraaie Amerikaanse schub voor Alex!

Volg ze ook op Facebook, Instagram en YouTube. Hier komen dagelijks prachtige foto’s en video’s voorbij die een kijkje geven in de visserij van deze sympathieke gasten. Maar omdat we niet genoeg kunnen krijgen van de movies van deze heren sluiten we af met een video die opgenomen is op het befaamde Churchlake, waar Michiel al eens een Engelse fifty wist te vangen. Sit back and relax!

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook