ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Karpervissen in het voorjaar #1 – Waterkeuze met Marc Vervoort

Favoriet Favoriet
KWO Redactie

Het voorjaar staat voor de deur en dat merken we bij onszelf: de motivatie is skyhigh! Dit zal bij jullie niet anders zijn en om de visserij zo succesvol als mogelijk aan te gaan pakken hebben we de ervaren visser Marc Vervoort gevraagd om zijn kennis te delen met de KWO Members!

Niemand minder dan Marc gaat jullie voorzien van een aantal waardevolle tips!

In deze reeks ‘karpervissen in het voorjaar’ gaat hij telkens in op een interessant onderwerp en deelt hij tips & tricks die jou gaan helpen bij het maken van de juiste keuzes. Het eerst deel gaat over waterkeuze. Let’s go!


Marc aan het woord: Alles wat dood leek te zijn komt in het voorjaar weer tot leven. Knoppen ontluiken, eieren barsten open en kuikentjes en geitjes zien hun eerste levenslicht. Het voorjaar is een jaarlijks terugkerende gebeurtenis en staat in het teken van vernieuwing waarbij de natuur het orkest vormt en de zon de dirigent. Alles wat verstopt was in de winter, komt in de lente naar boven en dat geldt ook voor karpers.

De natuur ontwaakt, zorg dat je lijn het water raakt!

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €7,95 per maand of €64,95 per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €7,95 per maand of €64,95,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

Trending

Bekijk ook

1