ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Karpervissen met maden & wormen – Thimon Dokter – Deel 1

Favoriet Favoriet
KWO Redactie

Hoewel maden misschien wel het bekendste en meest gebruikte aasje zijn binnen de sportvisserij, zijn er toch maar weinig karpervissers die er zich aan wagen. Volkomen onterecht volgens Thimon Dokter! In dit eerste deel van zijn tweeluik vertelt Thimon je alles over het vissen met maden in de verschillende jaargetijden. Ook is hij fan van wormen en deze kriebelaars komen in deel 2 voorbij.


Over aas en karpers

Thimon aan het woord: Als er in de wondere wereld van het karpervissen ergens veel over gesproken wordt, dan is dat wel over aas. Uiteraard één van de belangrijkste onderdelen van onze visserij op de gevinde vrienden. Anno 2019 zijn er inmiddels zo ongelofelijk veel boilie- en partikelbedrijven te vinden in Nederland, België en daarbuiten dat de meeste karpervissers het totaal niet meer snappen. Allemaal claimen ze dan ook de allerbeste boilie te hebben waarmee je de meeste karpers vangt. Ach ja, tenslotte is het nog altijd zo dat vaak het nieuwste wonderaas op de markt de visser eerst vangt en dan pas de vis. Iets waarover ik mij nog elke dag kan verbazen. 

Niks wonderaas, Thimon gaat graag aan de slag met maden!

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook