ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Karpervissen met maden – Thimon Dokter – Deel 2

Favoriet Favoriet
KWO Redactie

In Deel 1 van zijn tweeluik ‘Karpervissen met maden’ lazen jullie al hoe Thimon Dokter zijn visserij met maden tijdens de verschillende seizoenen vorm geeft. In dit tweede deel kom je alle ins en outs te weten over zijn aanpak, zodat ook jij met maden aan de slag kunt gaan!


De aanpak

Thimon aan het woord: Nu zullen de meeste vissers die Deel 1 hebben gelezen denken: “Hij kan mooi lullen die ouwe brasem visser, maar hoe werkt dat spelletje nou exact?” Nou, aangezien ik als visser geen geheimen heb het leuk vind om over mijn passie iets te vertellen en daarmee wellicht ook nog een ander iets kan leren besloot ik na de vraag van Pilaar dit stuk maar eens te gaan schrijven. En ach, het houd me van de straat zullen we maar zeggen. Of nee… van het water helaas! Maar goed, vissen doen we binnenkort wel weer. Bij deze een stappenplan van A tot Z zodat jullie exact weten hoe ik het aanpak.  

Hoe weet Thimon zoveel succes te boeken met zijn madenvisserij?

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook