Karpervissen op Etang des Gaulois met The Carp Specialist

Favoriet Favoriet
Karpervissen op Etang des Gaulois met The Carp Specialist

Tweede paasdag is een perfect moment om lekker onderuit te zakken op de bank en te genieten van een knappe video. Om die reden delen we maar al te graag deze nieuwe video van de mannen van The Carp Specialist met jullie. Enkele weken geleden viste Bas van Klaveren samen met Willem Kwinten, bekijk zijn video hier, enkele nachten opEtang des Gaulois.


Etang Gaulois

Etang Gaulois is een Frans water van ruim 28 hectare groot. Het bestand aan karper op dit meer is ronduit opmerkelijk te noemen. Met momenteel 5 bekende karpers boven de 30kg, zo’n 150 karpers boven de 20kg en rond de 1000 karpers in totaal is het een perfecte combinatie tussen een goede kans op een echte bak én actie!

Een perfecte combinatie tussen kans op een echte bak én actie!

Het 28 hectare grootte Etang Gaulois bevat een opmerkelijk bestand aan (grote) karper! (foto: Willem Kwinten)

Over beide was tijdens de sessie geen reden tot klagen, want er kwamen heel wat vissen op de kant. Als kers op de taart wist bas een nieuw record schubkarper op het meer te vangen! Met ruim 28 kilo geen verkeerde vangst zo vroeg in het jaar, dus bekijk snel de video hieronder voor meer gave karpers, informatie en andere zaken.

Boek hier jouw stek op de Etang Gaulois

KWO Redactie

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl