ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Karpervissen vanaf je eigen steiger aan de Lot – Uniek bij Riverholiday!

Favoriet Favoriet
Karpervissen vanaf je eigen steiger aan de Lot – Uniek bij Riverholiday!

Karpervissen vanuit je eigen stukje privé land op één van de bruutste rivieren die Frankrijk rijk is: de Lot! Dat klinkt haast te mooi om waar te zijn, maar bij Riverholiday kun je zo’n vakantie beleven. Lees hieronder waarom jij deze trip op je To Do-lijstje van 2020 moet zetten!

Heerlijk relaxt vissen aan de Lot, inclusief privé zwembad! Het kan bij Riverholiday.

Eddy van Riverholiday aan het woord: De rivier de Lot in Zuid-Frankrijk is de laatste jaren enorm populair geworden bij Nederlandse karpervissers. De ‘standaard’ betaalwateren zijn voor veel vissers niet meer genoeg en het vangen van een écht sterke rivierkarper klinkt dan een stuk aantrekkelijker!

Een brute rivierkarper is natuurlijk extra bijzonder!

Vakantiehuis Petit Paradis/Riverholiday

Vanaf een grote privé steiger, inclusief visboot en buitenboordmotor, kan dat bij uitstek bij het vakantiehuis Petit Paradis. Dit unieke vakantiehuis ligt op een landgoed van zeven hectare met een oeverlengte van meer dan één kilometer.

Volop luxe en de gelegenheid om (grote) rivierkarpers te vangen. Wat wil je nog meer?

De gîte/vakantiehuis Petit Paradis en zijn één hectare grote tuin ligt direct langs de rivier en heeft bovengenoemde visfaciliteiten. Dit vakantiehuis biedt plaats voor vijf volwassenen, of vier volwassenen en twee kinderen, dus geen zorgen: je vrouw en kinderen kunnen ook zeker mee!

De luxe privétuin is onder andere voorzien van een verwarmd zwembad!

Het luxe vakantiehuis beschikt over twee slaapkamers met twee ensuite badkamers en een bedstee geschikt voor twee kinderen, een groot verwarmd zwembad, airco, WiFi in en rondom het huis, een privé tuin van één hectare direct aan de Lot, Nederlandse televisie, een trampoline en ga zo maar door.

Het ruime vakantiehuis…
…is van alle gemakken voorzien!
Ook de badkamer is een stuk luxer dan de gemiddelde bivvy. Je vrouw/vriendin zal je dankbaar zijn!

De visserij

In de loop der jaren hebben al talloze bekende Belgische, Engelse en Nederlandse vissers op deze stek gevist, waaronder bijvoorbeeld Mark Huizinga. De grootste karper tot nu toe werd gevangen door Rob de Vries en woog maar liefst 54 pond! Ieder jaar zetten we een paar honderd karpers uit voor de gîte, om het bestand op peil te houden.

De rivier is vanaf je eigen tuin goed te bevissen!

De rivier is voor de gîte ongeveer 150 meter breed en 12 meter diep. Het vakantiehuis ligt precies tussen twee grote dammen, waardoor de rivier voor het huis vrijwel niet stroomt. Ideaal voor karpers en meerval!

Op dit stuk van de rivier heb je weinig last van stroming, wat het vissen gemakkelijker maakt.

Kortom: wil je karpervissen in de zon met alle denkbare luxe (ook voor je vrouw en kinderen), kom dan zeker naar het vakantiehuis Petit Paradis/Riverholiday!

Heerlijk relaxt vissen in de zon vanuit je eigen privétuin!

Recenties

We kunnen je natuurlijk van alles wijsmaken over het vissen bij ons, maar we laten dat liever over aan onze gasten. Lees hieronder enkele uitspraken van vissers die in de afgelopen jaren bij ons zijn geweest:

“De perfecte visstek langs de Lot! Eddy en Irma: bedankt voor jullie gastvrijheid en alle luxe die onze vakantie zo geweldig heeft gemaakt.”

“The name of the property says it all, a paradise for fishing and holiday with the whole family!”

Talloze klanten verlieten Paradis sur Lot met een flinke glimlach op hun gezicht!

“Wat was het heerlijk! Drie weken lang genieten in het mooiste vakantiehuis ooit, met de beste visstek langs de Lot.”

“Het ontbreekt je in het paradijs naar het schijnt aan niets. In Petit Paradis hebben wij het zelf ervaren! Wij komen terug, daar kunnen de karpers zeker van zijn!”

Op de Lot zwemmen ook serieuze meervallen rond. Deze vissoort kan dus ook voorbij komen!

Ben je nieuwsgierig geworden naar ons verblijf? Op onze website kun je meteen de prijzen en de beschikbaarheid checken.

Tot ziens bij Riverholiday!

www.riverholiday.com

Eddy en Irma Gravemaker

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl