ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Karpervitamines – April – Willem Kwinten

Favoriet Favoriet
KWO Redactie
Kanalen: Video

Eindelijk voorjaar! Dat is wat Willem en zijn vrienden dachten na dat Karpervitamines maart toch nog aardig fris was. April daarentegen kende warmte records, iets dat aan de vissen niet onopgemerkt voorbij is gegaan! In deze nieuwe video neemt Willem jullie mee naar een aantal pittoreske wateren in eigen land en daarnaast beschrijft hij de tactiek die hij toepast in het voorjaar. Kortom; een update die je niet mag missen!


Willem aan het woord: Dat kan je wel zeggen; eindelijk voorjaar! Ik mag overigens niet klagen want afgelopen winter wist ik samen met mijn vriendin en vrienden ruim 60 karpers op de mat te verwelkomen. Tot nu toe is blanken dit jaar nog niet voorgekomen (ik zal het wel even afkloppen)! In de afgelopen maand was de winter eindelijk verdwenen en hebben we zelfs de 30 graden grens aangetikt. Karpers spotten was nog nooit zo gemakkelijk!

Pittoreske stekjes is waar Willem het liefst zijn lijnen nat maakt.

Binnenkort kunnen jullie ook een film verwachten die ik samen met Jop, Lars en Kenyon heb opgenomen op het Karperveen. Hier hebben we een heerlijk weekend genoten van de luxe, waarbij we een aantal prachtige vissen wisten te vangen, met een verassing als afsluiter!

Soon live: een tof filmverslag van WK en z’n kornuiten op Het Karperveen!

Mijn voorjaarstip:

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook