ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Karpervitamines – Augustus – Willem Kwinten

Favoriet Favoriet
KWO Redactie
Kanalen: Benelux, Video

Het is de eerste van de maand en dat betekent dat er weer een nieuwe Kwinten Karpervitamines video voor jullie klaar staat. Het blijkt dat Willem prima raad weet met de zomerse temperaturen want deze editie zit werkelijk BOMVOL karper! Vrijwel ieder jaar weet Willem zijn PB in augustus scherper te stellen. Zou dat dit jaar weer gelukt zijn? Check het snel in deze update met een bruikbare tip én natuurlijk de video die van je beeldscherm knalt! 


Willem aan het woord: Augustus is ieder jaar weer mijn favoriete vismaand. Dit jaar ben ik welgeteld 2 dagen in NL geweest gedurende de gehele maand. Ja je hoort het goed, 2 dagen! Ik begon augustus met een enorme uitdaging op Le Grand Etang (voormalig Great Lake) en daarna vertrok ik samen met mijn vriendin op een drie weken durende roadtrip, helemaal tot in Kroatië. Ik ben net terug en man wát een herinneringen heb ik aan deze vakantie overgehouden. Zonder twijfel de beste vakantie OOIT! Hoeveel runs ik heb gehad kan ik niet precies vertellen maar het waren er VEEL!

Augustus is ieder jaar de beste maand op visgebied voor mij!

Uitdaging

Velen onder jullie zullen het bekende betaalwater Great Lake wel kennen. Dit water heeft dit jaar een doorstart gemaakt voor The Carp Specialist onder de naam Le Grand Etang. Als je de vissen ziet die daar zwemmen, poeh, daar kan ik alleen van dromen. De eerste week van Augustus heb ik een poging gewaagd om één van de parels te strikken maar helaas is dat niet gelukt. We hebben van alles geprobeerd, maar zelfs een single maïskorrel lieten ze links liggen. De vissen waren enkel geconcentreerd op de grote hoeveelheid larven die er in de bodem zitten. Je kan de karpers in de video duidelijk zien azen! In oktober ga ik nog een poging wagen samen met mijn maatje Jorrit, want er moet en zal een van de originele karpers op de mat komen!

De vangsten werden later meer dan goed gemaakt!

Roadtrip

Een woord dat je regelmatig hoort vallen: Roadtrip. Voldoet 4000km op de teller aan de eisen om de vakantie een roadtrip te noemen? Ik vind van wel! Dit is de meest bizarre trip die ik ooit heb gemaakt, in alle opzichten. De hoeveelheid kilometers, het aantal runs, mijn grootste vis ooit, samen met mijn vriendin Kenyon. We hebben genoten, van begin tot eind. En alles staat op film! Gaan jullie mee?

Ik prijs mezelf gelukkig met mijn vriendin!

Hakken!

Kenyon had als een echte toerist ontelbaar veel mooie plekjes uitgezocht om te bezoeken. Hier ga ik het natuurlijk niet over hebben want jullie willen karpers zien. De eerste vis bestemming was in het zuiden van Hongarije; Merenye. Hier settelde we ons voor een aantal dagen vissen vanuit een voor vissersbegrippen super luxe safaritent. Geen uitdaging, maar gewoon lekker vakantie en genieten. We hebben hier enorm veel vis gevangen en de truc was om de kleine vissen te ontwijken. Ik zal jullie vertellen hoe ik dit heb gedaan.

Hoe bedoel je luxe!

Gericht vissen op de grotere karpers

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook