ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Karpervitamines – Februari – Willem Kwinten

Favoriet Favoriet
KWO Redactie
Kanalen: Video

Je zou het door de vrieskou bijna vergeten maar er is opnieuw een vismaand voorbij en dat betekend uiteraard weer een nieuwe Karpervitamines van onze filmbaas WK! Zou het hem weer gelukt zijn om, ondanks de  barre temperaturen, een aantal vissen te vangen? Hem kennende vast en zeker wel! Check het snel in deze ijskoude Karpervitamines februari!


Willem vertelt: Dat zeg je goed Michiel, ijskoude Karpervitamines! Na een zeer succesvolle Karpervitamines januari zijn de wateren echter een groot gedeelte van de maand dichtgevroren geweest. Hierdoor is de vistijd iets beperkter geweest in deze toch al korte maand. Maar het is toch gelukt om een aantal keer met een warm gevoel thuis te komen door een mooie vangst. Jullie zagen in mijn video Wintertactieken al hoe ik het steeds klaarspeel om in de winter effectief te zijn, en met de maand maart voor de boeg ga ik deze tactieken de komende tijd dan ook flink inzetten.

Februari is wat karpervissen betreft de lastigste maand van het jaar…

Toch kan je met de juiste keuzes voor leuke verassingen komen te staan!

Vergeet vooral niet te genieten van je visserij!

Check snel de onderstaande video. Enjoy!

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook