Word KWO member

Karpervitamines – Januari – Willem Kwinten

Favoriet Favoriet
KWO Redactie
Kanalen: Video

Goed nieuws! Willem Kwinten start opnieuw met zijn maandelijkse ‘Karpervitamines’ updates! Echter, in 2018 zal dit niet zijn in de vorm van foto’s en tekst, maar zal hij zijn belevenissen met jullie delen middels een strakke VIDEO! Kortom, noteer vanaf nu de laatste dag van de maand voor een rustmomentje in het hectische bestaan 😉 Vandaag is het 31 januari, dus ga er maar voor zitten en laat je meeslepen in Willem’s visserij samen met zijn vrienden.

Sit back and enjoy the ride!


Willem vertelt: Ja jongens, ik heb inderdaad besloten om een soort van te gaan ‘vloggen’. Maar dan niet ala Enzo Knol, maar gewoon een strakke video met de highlights van iedere maand. Het kost enorm veel tijd om een blog/vlog bij te houden maar het geeft mij wel een extra motivatie om te gaan vissen. Ik kan immers ieder tof moment dat ik meemaakt gaan meenemen in de vlog! Natuurlijk is de vlog niet het hoofddoel om te gaan vissen. Zoals jullie inmiddels wel weten blijft genieten bij mij altijd voorop staan. Ik hoop dan ook dat ik dit gevoel met jullie kan delen middels deze eerste ‘Karpervitamines’ januari!

Dit jaar is mijn meest productieve januari ooit!

Een ongekend aantal parels vonden deze maand de weg naar het landingsnet.

Ik trok er onder andere met Jop op uit en ik kan wel zeggen: dat ging zeer goed!

Check snel de onderstaande video. Enjoy!

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook