ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Karpervitamines – Juli – Willem Kwinten

Favoriet Favoriet
KWO Redactie

Een nieuwe maand, een nieuwe video! Filmbaas Willem Kwinten flikt het om ook over de maand juli een video te produceren waar we van kunnen smullen. Mooie vissen, strakke dronebeelden en ook Sjors is deze maand goed vertegenwoordigd. Sit back en geniet van ruim 10 minuten sfeer in deze nieuwe Karpervitamines!  


Willem aan het woord: Wat een hitte… Ik ben blij dat mijn PC binnen bij de airco staat tijdens het editten van deze video. In de vorige Karpervitamines zagen jullie hoe ik meerdere karpers wist te spotten met de drone en dat is ook deze maand weer gelukt. Het hoogtepunt van de afgelopen maand is voor mij de visvakantie samen met mijn broertje Sjors op Dragon Island, van The Carp Specialist. Wat een fantastisch water is dat zeg! Sjors en ik hebben er volop van genoten 🙂

Als je dit ziet op je schermpje gaat je hart wel even tekeer!

Dragon Island

Dragon Island is een prachtig betaalwater, maar dat schrijf ik hier niet om reclame te maken. Nee, ik wil jullie de tactiek delen hoe ik daar in de bloedhitte toch een aantal mooie vissen heb weten te vangen. Het water bestaat voornamelijk (naast water) uit zand, wier en klei. Door de lage waterstand was het water zeer ondiep en konden we met gemak de vrije plekken tussen het wier vinden. Toch heb ik hier de eerste nacht geen beet gekregen…

Iedere ochtend was de klei volledig omgewoeld met grote wolken als gevolg!

De ochtend na de eerste nacht vloog ik met de drone over het water en zag ik enorme wolken boven de kleibodem. Nadere inspectie wees uit dat de karpers de vrije zandplaten totaal vermeden en daarentegen vol gas met de neus in de klei zaten! Dat had ik zo 1, 2, 3 niet verwacht. Waarschijnlijk had ik hier zonder drone niet zo snel achter gekomen..!

“Hoe ving je de vissen dan?”

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook