ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Karpervitamines – Juni – Willem Kwinten

Favoriet Favoriet
KWO Redactie
Duur video: 7 MIN
Kanalen: Benelux, Video

In de vorige Karpervitamines lazen jullie over Willem’s tactiek met tijgernoten en in deze vers gekookte Karpervitamines juni neemt hij jullie weer mee in zijn avonturen van de afgelopen maand. Eén ding valt op in zijn (strakke) video: Er werden grote karpers gespot met de drone! Lees en kijk deze informatieve update hieronder en geniet van de spectaculaire beelden!


Willem aan het woord: Studeren, begin er nooit aan! Dat kost je veel te veel vistijd 😉 In Juni loopt iedere student tegen deadlines aan en het kost heel wat kruim om zonder achterstand de zomervakantie in te gaan. Gelukkig kan ik zeggen dat dit me is gelukt! Omdat ik daardoor iets minder vistijd had ben ik wat vaker naar het water gegaan om wat shots op te nemen voor Karpervitamines. Zo heb ik met mijn drone op verschillende wateren vissen gevonden, die ik in de komende maanden zeker ga belagen!

Zoals gezegd: een warme watertemperatuur vraagt om tijgernoten, liefst bereid met Talin!

Gecombineerd met een flinke hoeveelheid boilies zit je gebakken!

Ondanks dat ik niet heel veel heb gevist, ben ik deze maand toch zoals gewoonlijk dagelijks bezig geweest met karpervissen. Er zit namelijk ook veel tijd in het voorbereiden van sessies, zeker als je deze op film wil vastleggen. Zo ben ik deze maand op pad geweest met onder andere Peter Vlasveld, Remon de Zeeuw en Anouk Braanker, Robin Bulters, Lars Vierhout, en natuurlijk Jop, Sjors en Kenyon. Van al deze sessie zullen snel KWO Stories online gaan komen, waarin de vissers hun meest spraakmakende verhaal uit de doeken doen. En een verassing: ook ikzelf ben voor de camera gaan zitten, met hulp van camerabaas Luuk Zomerhuis.

Sessies met Jop staan garant voor plezier en genieten!

De Karpervitamines van deze maand springt er toch wel uit door de zieke drone beelden. Op meerdere wateren wist ik de topvissen op camera vast te leggen. Dat geeft motivatie voor de rest van het seizoen!

Met een drone zijn wiervrije plekken vaak makkelijk te vinden.

In de zomer kan de bodem bezaait zijn met alg of wier.

Tactiek om zoveel mogelijk aanbeten te krijgen

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €7,95 per maand of €64,95 per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €7,95 per maand of €64,95,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook

1