ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Meer Keep Searching

Keep Searching II – Part 11 – Mark Hofman – Terugblik op een jaar vol XXL karpers

Favoriet Favoriet
KWO Redactie
Duur video: 30 MIN

Het buitenlandse visjaar 2019 eindigde voor Mark Hofman (wat betreft solo trips) met de heerlijke Franse oktobersessie waarin er enkele parels van vissen op de kant kwamen. Met deze trip kwam ook zijn tweede reeks van Keep Searching tot een einde. Alhoewel… in deze 11e video blikt MH nog eens terug op het geweldige visjaar!

De absolute kroonjuweel van KS #10.

Tijdens Keep Searching Seizoen II zijn er dingen gebeurd waar Mark vooraf nooit van had durven dromen. Zo wist hij in het voorjaar maar liefst 2 verschillende 30kg vissen te strikken op achtereenvolgens Het Wierwater en een groter ondiep meer. Ook vinkte hij een aantal dingen van zijn bucketlist af, waaronder het vangen van een karper van het gigantische St. Croix.

Deze mega klapper wist MH in april uit het Wierwater te peuteren.
Samen met Danielle bezocht MH het magische Lac de St. Croix.

In deze terugblik gaat onze eigen Luuk Zomerhuis met Mark mee naar een klein Nederlands watertje om in een heerlijk zomers decor terug te blikken op het visjaar 2019. In de video deelt Mark enkele leerpunten uit zijn Franse reizen. Uiteraard komen ook de hoogte- en dieptepunten aan bod.

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €7,95 per maand of €64,95 per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €7,95 per maand of €64,95,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook

1