ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Meer Keep Searching

Keep Searching – Part 10 – Mark Hofman

Favoriet Favoriet
KWO Redactie
Duur video: 41 MIN

Wauw, wat heb ik veel toffe reacties gehad op het vorige deel van Keep Searching. Ik bezocht het ‘wierwater’ en deed er ALLES aan om een mooie vis te vangen. Dat dit uiteindelijk lukte kwam mede doordat ik m’n rigs spot-on positioneerde door naar de bodem te duiken. M’n wetsuit werd m’n beste vriend en ook in deel 10 loop ik meer mét m’n snorkeluitrusting aan rond, dan zonder…

Zulke ruggetjes… daar slaat mijn hart van over!

Beste sessie ooit!

Met het tussenkopje hierboven geef ik misschien al iets teveel prijs, maar jongens ik sta nog steeds met m’n oren te klapperen van hetgeen er in deel 10 allemaal is gebeurd. Nooit eerder ving ik zoveel (grote) karpers in zo weinig tijd. En dat op een water waar ik sinds 2008 niet meer was geweest. Destijds beviste ik dit meer een aantal keren toen ik nog in Genève woonde! Toen al ving ik er een aantal veertigers en ieder jaar dacht ik wel een aantal maal terug aan die gave sessies.

Eén van de buffels uit KS10!

Ik moest en zou er dan ook nog eens terugkeren en dat gebeurde dus begin juni vorig jaar. Samen met Danielle bezocht ik deze kraakheldere en MEGA druk beviste put voor een sessie van 4 dagen. M’n verwachtingen waren niet hooggespannen, ik wilde vooral gewoon lekker vissen. Dit waren immers de laatste visdagen voordat Daan en ik terug naar Nederland zouden gaan.

#drillathon

Nou, van ‘rustig vissen’ was geen sprake. Tenminste, nadat ik door kreeg hoe ik dit water het beste kon gaan bevissen… Mede dankzij een zeer effectief systeem kon ik een reeks karpers vangen om werkelijk van te watertanden! Ik kan me voorstellen dat jullie inmiddels zeer nieuwsgierig zijn geworden en liever willen gaan kijken, geniet dan ook van een #BigFishEpisode van KS (van meer dan 40 minuten)! Whoop, whoop!

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €7,95 per maand of €64,95 per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €7,95 per maand of €64,95,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

Trending

Bekijk ook

1