ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Meer Keep Searching

Keep Searching – Part 7 – Pilaar & Hofman #2

Favoriet Favoriet
KWO Redactie
Duur video: 34 MIN

Chaos!

Dat is de enige term die past bij het vorige deel uit de Keep Searching reeks. Holy shit, wat gingen we hard! Ruim 20 karpers kwamen er op de kant tijdens de run-sessie op het cultuurwatertje waar we enkel een dagje visten. Het was super, maar het doel was om een 20kg+ karper te versieren en dát was (nog) niet gelukt! 

#KeepSearching

Maar goed, jullie kennen ons inmiddels en we hebben ons niet zomaar neergelegd bij het idee dat er geen #BAK op de kant zou komen. Ik had namelijk nog 2 watertjes in m’n achterhoofd. In KS6 zagen jullie dat we beide wateren al hadden aangevoerd voordat we naar het cultuurwater gingen. De voorbereiding was dan ook goed en vol vertrouwen namen Piel en ik plaats op de voerstekken op de azuurblauwe meertjes!

Ik verklap alvast: we blanken niet 😉

Of het vertrouwen ook werd omgezet in runs kunnen jullie nu gaan bekijken! Deel 7 is wederom langer dan een half uur, dus sluit jezelf op, pak wat te knabbelen erbij en geniet van een nieuwe Keep Searching video!

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €7,95 per maand of €64,95 per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €7,95 per maand of €64,95,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook

1