ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Meer Keep Searching

Keep Searching – Part 8 – Mark Hofman

Favoriet Favoriet
KWO Redactie
Duur video: 31 MIN

Nadat Pilaar, Tamara en de kids weer richting het Noorden waren vertrokken keerde de rust terug in Casa Cassien. Als je geen kleine kinderen gewend bent is het best een aanslag op je ritme kan ik je zeggen… Het was weer een ‘reality-check’ voor Danielle en MH om tóch nog maar even te wachten met kids! De sessies met Pilaar waren zeer succesvol verlopen, dus bestond er dan ook geen twijfel: er moest en zou snel weer gevist gaan worden!

Zo, weer even op adem komen en genieten van de rust…

Terug naar het andere stuwmeer

Aangezien Cassien zich (wederom) van haar harde kant laat zien wil ik mijn pijlen richten op het andere stuwmeer. In het begin van mijn trip was deze nog gesloten voor karpervissers, maar het meer gaat nu ‘open’ waardoor er in de weekenden weer ’s nachts gevist mag worden. Dat biedt perspectief! Samen met Daan gooi ik alle spulletjes weer in de bus en al snel zijn we weer on the road.

Overigens zou de rust relatief snel weer ‘verstoord’ worden, want niemand minder als Alan Blair zou ook even ‘langskomen’ in de regio. Over ADHD gesproken, deze man is Pilaar 2.0 qua drukte 😉 Maar nu eerst de sessie met Daan. Veel kijkplezier!

Coming soon: de sessie met Alan!

Videotime

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €7,95 per maand of €64,95 per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €7,95 per maand of €64,95,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

Trending

Bekijk ook

1