ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Kerstmis bij Angling Direct: leuke cadeaus en scherpe deals!

Favoriet Favoriet
Kerstmis bij Angling Direct: leuke cadeaus en scherpe deals!

Flink wat karpervissers uit de Benelux hebben wel eens gehoord van de Engelse tackleshop Angling Direct. Van tenten tot kleding en van aas tot end-tackle: Angling Direct heeft het allemaal! Wat ze ook hebben: leuke cadeautjes voor onder de kerstboom.

Je kunt natuurlijk zelf de webshop afspeuren maar AD maakt het je nu extra gemakkelijk. Op deze pagina hebben ze namelijk diverse suggesties gezet, in prijsklasses nog wel, namelijk tot 20, 50, 100 pond en daarboven!

Cadeaubon voor je maat (of voor jezelf natuurlijk)

Wil jij een andere visser een cadeaubon geven? Ook dát kan bij Angling Direct. Hoe het werkt? Ga naar deze pagina, selecteer de ‘karper cadeaubon’, vul het gewenste bedrag in en laat de geplastificeerde cadeaubon opsturen naar jezelf of direct naar je maat! Superleuk om te geven, maar natuurlijk nog leuker om te krijgen!

Klik op de afbeelding om naar de webshop te gaan.

Overigens zijn er ook dagelijkse deals bij Angling Direct. Tot en met 19 december geven de mannen iedere dag een absurde korting op een aantal artikelen. Surf naar www.anglingdirect.co.uk om de goedkopere items van vandaag te bekijken!


Diverse aanbiedingen die het bekijken meer dan waard zijn

Een aanbieding die nog een paar weken live staat is deze voerboot.

Een aanbieding die we in deze editie van Product Buzzz willen uitlichten is de Fishing People Bait Boat. Een voerboot met een bereik van 200 meter die je nu voor 300 Engelse ponden koopt. Omgerekend naar euro’s komt dit neer op €330,-. Wellicht te duur om aan de kerstman te vragen, maar als je zelf een centje bij legt is het een cadeau waar je in 2019 veel plezier van zult gaan hebben. Klik hierrrr voor alle specificaties van deze bait boat.

Ben je toe aan nieuwe hengels? Bekijk dan zeker eens de deal waarbij je 3 Advanta Discovery CSX V2 Carp Rods scoort voor de prijs van 2! De totaalprijs voor deze 3 hengels: vanaf €100,- (totaal hé, dus niet per stuk). Klik HIER voor meer informatie en zet de ‘currency’ (bovenaan de site) op EURO in plaats van Engelse ponden.

Overigens heeft David Vandevelde deze hengels afgelopen jaar in de praktijk getest. Klik op de foto om de KWO Fieldtest te lezen.

De laatste superdeals die we willen belichten gaan over de populaire Advanta Discovery CCX Bivvy’s. Dit zijn zeer complete tentjes die wederom extreem scherp geprijsd zijn. De bivvy is er in een 1 en 2 persoons variant én zijn leverbaar in groen of in een coole DPM camou print. Klik hierrrr voor een overzicht van alle prijzen!

Benieuwd naar de specs? Klik op de afbeelding voor meer informatie.

Oja, verzendkosten zul je niet snel hebben. Als je voor meer dan €35,- aan producten laat verzenden wordt jouw order GRATIS bezorgd. Houd overigens rekening met 3-5 werkdagen bezorgtijd.


AD Rewards

Vergeet niet dat je voor iedere pond/euro die je uitgeeft bij Angling Direct punten krijgt die je later weer kunt inruilen voor kortingen of leuke cadeautjes. Dit spaarsysteem heet AD Rewards en als je jezelf ervoor aanmeldt krijg je meteen 250 punten. Hoe het werkt? Dat kun je teruglezen op deze pagina.


KWO op bezoek bij Angling Direct

Wisten jullie dat Jos en Michiel afgelopen voorjaar op bezoek zijn geweest bij Angling Direct? In onderstaande video zien jullie van A tot Z hoe het bestelproces gaat en tevens doen de boys een tour door dit gigantische bedrijf (met 22 winkels verspreid door heel Engeland).


Meer weten over Angling Direct? Check dan de website en neem ook zeker een kijkje op de Facebookpagina om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes! Volg ook de Instagram page voor grappige filmpjes, leuke tips en nuttige aanbiedingen.

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl