ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

KIJKTIPS: Met deze 10 KWO video’s & series kom jij de Corona tijd wel door!

Favoriet Favoriet
KWO Redactie
Kanalen: Films, Video

Ok KWO’ers! Helaas staat ons hoogstwaarschijnlijk een lange periode van beperkingen in onze vrijheid te wachten. Het overal heen gaan, lekker vissen, tijd doorbrengen met vrienden en familie… alles wat vanzelfsprekend was is opeens niet meer zo eenvoudig.

Toch is het belangrijk om de adviezen vanuit de overheid zo strikt als mogelijk op te volgen. Probeer daarnaast diegene te helpen die hulp nodig heeft. Zoals Rutte al zei: “zorg voor elkaar!”

Lees alles over Corona en karpervissen in dit artikel.

Velen van jullie hebben momenteel waarschijnlijk extra veel vrije tijd. Het vissen in Nederland is nog toegestaan (in tegenstelling tot België en Frankrijk) dus voor slechts een deel van jullie is het uitgooien van een hengeltje nog een optie. Mocht je thuis op de bank zitten en jezelf vervelen, dan is een blik in het KWO Community archief (met inmiddels 752 updates) zeker de moeite waard.

Staan ons hele donkere tijden te wachten of kunnen we midden april weer ‘back to normal life’? Laten we het laatste hopen!

Nieuw in de KWO App: ‘auteurs’ en ‘series’

Om het zoeken naar gave video’s en artikelen te vereenvoudigen hebben we recent de KWO App van een update voorzien. Je kunt nu zoeken naar series en naar jouw favoriete auteur of videomaker! Zie hieronder hoe het werkt:

Druk op de 3 streepjes om het menu in beeld te krijgen.
Klik op Series of op Auteurs.
Je krijgt zo alle series en de afleveringen in één oogopslag te zien.
Klik je in het menu op Auteurs, dan zie je alle bijdragen van onze vaste schrijvers en videomakers. Handig hé?

#1 Undercover in France

Inmiddels staan er meerdere series op de Community. De eerste langere reeks video’s in serie vorm was ‘Undercover in France’ die onze eigen Mark Hofman maakte in het Noorden van Frankrijk. Maar liefst 14 afleveringen staan er voor je klaar, goed voor uren kijkplezier!

Prachtige vissen kwamen op de kant tijdens de avonturen in de Franse natuur.

Mark is veel in z’n eentje op pad geweest, maar ook de sessies met Martin Post en Michiel Pilaar leverden tof beeldmateriaal op!


#2 24 uur met Mandy Zupansic op de Maas

Girlpower! Dat is zeker van toepassing op de veelvanger Mandy Zupansic. Deze Limburgse dame vist met maximale toewijding op de kanalen en rivieren in Nederland en België. Onze eigen Pilaar is twee keer met haar op pad geweest, en niet zonder succes!

Een bron van inspiratie voor veel andere vissende dames!

De eerste sessie vond plaats in het najaar van 2016 en werd een groot succes want zowel MP als Mandy vingen een gigantische Maasbak. De tweede trip werd gevist in het voorjaar van 2019 en binnen een paar uurtjes lag er wederom een bizarre schub op de kant.

Hoe bedoel je ‘met je neus in de boter vallen’…

Bekijk deze 24 uurs sessies eens en reken maar dat je zin krijgt om te gaan vissen. Klik op de button hieronder van het overzicht van alle sessies van Michiel met bekende vissers.


#3 On The Move met Mike Thille

Als er iemand is die een liefde heeft voor het Franse land, dan is het wel Mike Thille. Inmiddels heeft hij een #shitload aan video’s gemaakt voor KWO. In totaal staan er 17 updates van Mikey op de KWO Community, goed voor 547 minuten: BIJNA 10 UUR DUS!

2,5 jaar terug dropte Mike zijn eerste film: Les Alpes. Een klassieker van 47 minuten!

#4 33 x passie en kennis met Willem Kwinten

Iemand die al vanaf de eerste minuut zijn schouders onder de KWO Community heeft gezet is de sympathieke Brabantse topvisser Willem Kwinten! Als auteur schreef hij diverse leerzame artikelen en als filmmaker dropte hij tientallen video’s. Intussen staat de teller op 33 bijdrages en voor 2020 hebben we alweer 5 interessante How To video’s van WK binnen gekregen!

Op het gebied van video en fotografie skills zijn er weinigen zoals Willem.

Van KWO Stories tot rig video’s en van artikelen over tactieken tot puur karper-entertainment: het is allemaal te vinden op zijn auteurspagina!


#5 Pilaar & Ossie On Tour

De combinatie van Michiel Pilaar & Remy van Os wordt goed door jullie gesmaakt. Tijdens de eerste sessie in 2018 wist Michiel een 30kg+ schub te strikken en in 2019 was het tijd voor nieuwe reis!

Nog altijd de mooiste vangst uit het leven van Pilaar.

Wederom waren Oostenrijk en Slovenië het strijdtoneel en in de 4 video’s staan humor en vriendschap centraal, maar uiteraard worden er ook de nodige (mooie) karpers gevangen. Deze videoserie mag je niet missen!

Genieten in Slovenië en Oostenrijk: Pilaar & Ossie weten wat het is!

#6 Karpervissen op de Belgische kanalen met Ian Thiels

Als er iemand is die de nieuwsgierigheid opwekt bij de KWO’ers dan is het wel de Belgische legende Ian Thiels. Hij vist flink wat uren op de kanalen en putten, maar hij is ook nog eens mega efficiënt en vangt ongekend veel grote vissen!

Monsterkarpers… Ieder jaar vangt Ian er wel een paar!

Onze eigen Pilaar is de afgelopen jaren meermaals met hem op pad geweest. De videoverslagen van deze sessies zijn het bekijken meer dan waard.


#7 Balkan 2.0 – Pilaar & Hofman op Bled

De afgelopen jaren hebben Mark en Michiel flink wat gave video’s gemaakt en één van de absolute klassiekers is BALKAN 2.0. Tijdens deze ijskoude sessie op het magische meer van Bled vallen de puzzelstukjes in elkaar en komen er bijna 30 prachtige karpers op de kant!

Klik op de afbeelding om naar de video te gaan!

Meer Pilaar & Hofman bekijken? Ga er dan maar eens goed voor zitten, want er staan tientallen movies voor je klaar op hun gezamenlijke ‘serie pagina’.


#8 Word een betere visser met de KWO How To video’s

Naast al het karper-entertainment is het natuurlijk ook leuk om jezelf als visser te verbeteren. Rigs, tactieken, technieken, aas en veel meer… Het komt allemaal voorbij in de KWO How To’s die we voor jullie hebben gemaakt.

Meer kennis over rigs, systemen, tactieken en aas: check te KWO How To’s!

Inmiddels staan er 75 How To’s op de Community, goed voor uren kijkplezier! Overigens zijn we bezig met wat leuks: een HOW TO WEEK! 7 dagen lang iedere dag een leerzame video! #ComingSoon


#9 Unieke karperverhalen in KWO Stories

Sinds de start van de Community (1 januari 2016) hebben we véél gave verhalen geplaatst over spectaculaire vangsten of sessies. In het begin veelal in artikelvorm, maar de afgelopen 2 jaar in de vorm van KWO Stories. De best bekeken ‘Stories’ is het verhaal van Donny Senior over zijn vangst van het Nederlands record.

Benieuwd naar het verhaal achter deze Nederlandse superspiegel? Klik op de foto om naar de video te gaan.

Dit is uiteraard niet alles want de afgelopen jaren hebben o.a. de volgende grote namen een bijdrage geleverd aan KWO Stories: Mark Pansar, Frans van Maanen, Lex Cuyten en Mark Hoedemakers!


#10 Cassien Diaries & Keep Searching

Zal ik een videoserie maken over Cassien?

We gaan terug naar 2017 als MH bovenstaande quote dropt op het KWO kantoor. Een paar weken later zat zijn monstertrip van 5 weken er op en konden we jullie 8 afleveringen over het magische Lac de St. Cassien voorschotelen.

Eén van de ‘hard to get’ parels uit Cassien Diaries!

Gemakkelijk ging het niet dat najaar en Mark moest dan ook hardcore doorzetten om succes te hebben. Maar jullie weten… Op het einde komt het altijd goed 🙂

Het duurde niet lang in 2018 voordat het opnieuw begon te kriebelen bij Mark. Dit keer trok hij in het voorjaar naar het Franse land en nu liep het haast vanaf visdag 1 #AlsDeBrandweer…

Danielle vergezelde Mark een aantal weekjes tijdens het eerste seizoen van Keep Searching.

De buitenlandse escapades van Mark leverden in 2018 maar liefst 13 gave video’s op. De eerste movie uit de 2019 serie (KS Seizoen II) is toevallig afgelopen vrijdag live gegaan en ook die is terug te vinden op de serie pagina!


Dankzij de 752 Community updates hoef jij jezelf niet te vervelen…

Ja, je leest het goed! Inmiddels staan er 752 updates voor je klaar op de KWO Community. Ook in tijden van Corona ellende hoef jij jezelf dus niet te vervelen! Surf eens door het archief, klik wat video’s aan, lees wat artikelen en hopelijk geeft het je wat afleiding en inspiratie!

Content over het karpervissen… Daar draait de KWO Community om!

Stay safe!

Team KWO

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €7,95 per maand of €64,95 per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €7,95 per maand of €64,95,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook

1