ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Klaar voor het najaar en de winter met deze drie topitems van Trakker!

Favoriet Favoriet
Klaar voor het najaar en de winter met deze drie topitems van Trakker!

Ook dit seizoen komt Trakker weer met een hoop nieuwe producten op de markt. In dit artikel laten de mannen enkele nieuwe producten zien die een sessie met heftige weersomstandigheden een stuk comfortabeler kunnen maken!

Trakker introduceert dit najaar onder andere twee compleet nieuwe warmtepakken!

Team Trakker aan het woord: Nu het najaar in volle gang is zien we de temperaturen dalen en de hoeveelheid regen flink toenemen. In deze tijd van het jaar is een goede uitrusting onmisbaar en daarom laten we je hieronder drie nieuwe items zien voor jouw najaars- of zelfs wintervisserij!

De nieuwe warmtepakken: Core 2-piece Winter suit & Core 3-piece Winter suit

Core 2-piece Winter Suit

Het nieuwe tweedelig warmtepak bouwt voort op het succes van de Core Multi-Suit en heeft een vernieuwde pasvorm waardoor het pak ook tijdens het zitten uiterst comfortabel is. Het pak is flink geïsoleerd en waterdicht tot een hydrostatische kop van 5000mm.

Zelfs tijdens heftige regenval kan er probleemloos gedrild worden!

In de jas is extra voering toegevoegd voor extra warmte, zit een met fleece gevoerde kraag en de capuchon is eenvoudig te verstellen voor optimaal draagcomfort. Bekijk alle details van dit scherp geprijsde pak in de onderstaande video:

Core 3-piece Winter Suit

Het driedelig warmtepak is een pak voor de hardcore wintervissers of de koukleumen onder ons. Regen of kou kan voortaan met gemak worden getrotseerd dankzij de beschermende stoffen van Teflon en de volledig getapete naden. Het warme en verwijderbare fleece binnenvest houdt zelfs de koudste wind buiten!

Het driedelig warmtepak met een warme uitritsbare fleece-jas

De broek is voorzien van bretels waardoor er nooit kieren ontstaan waar de wind of kou doorheen kan glippen. Net als bij het 2-piece winter suit zijn de broek en de capuchon te verstellen voor optimaal draagcomfort. Meer weten? Check hieronder de video van dit zeer complete warmtepak!

Tempest Skull Cap Wraps

De nieuwe Skull Cap Wraps voor de Tempest range van Trakker zijn niet alleen een ware lust voor het oog; ze bieden ook vele voordelen. De wraps verminderen de condensatie in de tent en maken de tent nog donkerder. Fijn als je na een drukke nacht wat langer in de tent blijft liggen!

Het oog wil ook wat en daarom zien de Skull Cap Wraps er enorm gelikt uit!

Daarnaast voorzien ze je Tempest van een extra luifel, net als de ‘gewone’ Skull Caps. Hierdoor wordt de regen nog beter buiten gehouden en kun je bijvoorbeeld de bovenkant van je deur een stukje open laten staan als het regent, voor extra frisse lucht.

Dankzij de extra luifel kan de regen niet zomaar meer binnendringen in je tent!

Voor de volgende Tempest-modellen zijn er Wraps beschikbaar: Brolly 100 (voorheen genaamd Brolly V2), Brolly 100T, Brolly Advanced 100, Advanced 100 Bivvy en de Advanced 150 bivvy. Benieuwd naar deze geweldige toevoeging aan je Tempest? Kijk dan de volgende video:

Downpour roll-up bags

Niets is zo vervelend als natte spullen bij aankomst op je visstek. Daarom heeft Trakker twee handige items ontwikkeld: de Downpour Carryall en de Downpour Bed Bag.

Dankzij de Downpour producten van Trakker is je uitrusting goed beschermt tijdens slecht weer!

Downpour carryall

Deze volledig water bestendige tas is ideaal tijdens de natte herfstsessies! Makkelijk om mee te nemen en eenvoudig om in/uit te pakken vanwege de uitrolbare opening. Dankzij het Heavy-duty Downpour materiaal zal deze carry-all de vele natte seizoenen een stuk aangenamer maken.

Een droge jas aantrekken bij aanvang van een sessie was niet altijd vanzelfsprekend, maar met deze tas hoef je je daar geen zorgen meer om te maken!

Bekijk hieronder meer over deze handige carry-all:

Downpour Bed Bag

De van Heavy-duty materiaal voorziene Downpour Bed Bag is onmisbaar in regenachtige en/of modderige omstandigheden. Doordat ook dit product is voorzien van een uitrolbare opening, kan er efficiënt gebruik worden gemaakt van de ruimte en blijft je stretcher te allen tijde goed droog.

Een slijtvaste tas: de stretcher is je er dankbaar voor!
Voorkom een natte en vervolgens stinkende slaapzak. Daar wordt niemand blij van en bovendien kun je er zelfs ziek van worden!

De tas is voorzien van stevige 10mm ritsen en daarmee hufter-proof. Meer zien van dit product? Bekijk dan de volgende video:

Wij hopen jullie met deze nieuwe producten weer te hebben geïnspireerd om erop uit te trekken komende weken. Veel plezier met vissen in de rest van dit seizoen!

Team Trakker


Benieuwd naar de andere producten van Trakker? Bezoek dan eens de website en houd de Facebook– en Instagrampagina in de gaten!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl