KNALDEALS bij Raven Hengelsport op Carp Zwolle!

Favoriet Favoriet
KNALDEALS bij Raven Hengelsport op Carp Zwolle!

Het is al bijna zo ver: Carp Zwolle 2019 staat voor de deur! Dit jaar viert het evenement haar 25e verjaardag en dat is reden voor een feestje. Het team van Hengelsport Raven neemt daarom maar liefst 25 knaldeals mee naar de beurs, die je iedere beursdag vóór 12:00 kunt scoren. Lees hieronder meer over deze bijzondere actie!

Bekijk de deals hier!


Hengelsport Raven aan het woord: Om de 25e editie van Carp Zwolle te vieren profiteer je bij ons van 25 enorm interessante knaldeals. De spelregels zijn simpel: kom op één van de beursdagen vóór 12:00 langs en profiteer van deze knallende deals. Dat wil je natuurlijk niet missen! Hou de speciale Facebookpagina in de gaten voor nog meer spetterende aanbiedingen. Hieronder nemen we alvast vijf deals met jullie door. Voor het volledige overzicht klik je HIER!

Op de MEGA stand van Raven vind je dit jaar niet alleen een hoop toffe producten, maar ook 25 knaldeals!

Deal 1: Fox Horizon Pod

De eerste knaldeal die je op de beurs tegenkomt is de Fox Horizon Pod. Deze rodpod heeft zijn waarde in het verleden al dubbel en dwars bewezen, en je scoort ‘m nu extra voordelig! Normaal kost deze rodpod €149.99, maar op de beurs kun je ‘m voor slechts €109.99 meenemen!

Deal 2: Penn Affinity

De tweede deal die we met jullie doornemen is de Penn Affinity 7000 molen. Deze krachtige, maar lichte molen is geschikt om karpers van alle formaten op de kant te krijgen. Normaal gesproken kost deze molen €179.99, maar op de beurs kun je deze krachtpatser voor slechts €99.99 meenemen!

Deal 3: Traxis Rodpod

De derde beursdeals is de Traxis Tri-Clops Rodpod. Deze rodpod heeft een stevige en robuuste driepoot constructie waarmee je met je hengels altijd in de juiste positie (hoogte) kunt vissen. Ideaal over bijvoorbeeld rietkragen of om je lijn uit het water te houden op grote afstand! Normaal gesproken kost deze rodpod €49.99, maar op de beurs scoor je ‘m voor slechts €29.99!

Deal 4: Traxis XL CarpCradle

De Traxis Carp Cradle XL heeft een inklapbaar frame en is dus gemakkelijk mee te nemen. De cradle is voorzien van verstelbare poten om op de juiste hoogte te plaatsen, volledig gevoerd en visvriendelijk. Deze cradle wordt geleverd in een waterdichte tas. Normaal gesproken kost de cradle €59.99, maar op de beurs is hij afgeprijsd naar €34.99. Let op: voor deze deal geldt OP = OP!

Deal 5: WaterWolf kit

Last but not least: de WaterWolf kit. De Water Wolf Uw 1.1 is een onderwatercamera die je perfect voor het vissen kunt gebruiken. Bevestig hem op je lijn voor bijvoorbeeld het trollen of voor het karpervissen. Met het accessoires pack is de camera ook ideaal boven water te gebruiken als action cam. Normaal kost deze kit €149.95, maar als beursdeal is hij afgeprijsd tot €69.95. Wees er snel bij, want ook bij deze deal geldt OP = OP!

Overige deals

Wil je meer deals zien? Check dan de speciale pagina op de website! Overigens staan niet alle deals op de website, er zijn namelijk ook vijf ‘mystery deals’. Deze deals zijn alleen op de beurs te bekijken!

Bekijk de mystery deals exclusief op de beurs!

Voor alle duidelijkheid delen we nog één keer de spelregels:

  • De aanbiedingen zijn geldig TOT 12:00 (zorg dus dat je op tijd binnen bent!)
  • De deals gelden op iedere beursdag

Zien we jullie op de stand? We staan in hal 5, op standnummer 513.

Tot dan!

Team Raven


Wil je meer zien van het aanbod van Raven? Check dan de website en bezoek ook de Facebookpagina om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl