Komend weekend: Opendeurdagen bij Carplevel

Favoriet Favoriet
Komend weekend: Opendeurdagen bij Carplevel

Dit weekend (zaterdag 2 en zondag 3 maart) zullen de jaarlijkse opendeurdagen van Carplevel plaatsvinden. Van 9 tot 17 uur scoor je 10% korting op ALLES en zelfs 50% op freezerbaits. Daarnaast kun je al jouw vragen stellen aan consultants van diverse bedrijven die present zullen zijn, én maak je kans op €500,- shoptegoed!


Benieuwd naar de zaak en naar hetgeen je kunt verwachten tijdens de jaarlijkse opendeur dagen van Carplevel? Check dan de video van dit bliksembezoek van Michiel Pilaar aan de mooiste karperzaak van België…

50% korting op freezers

Ben je nog op zoek naar aas, dan is het zéker interessant om naar België te rijden. Op ALLE freezers in voorraad geldt namelijk een korting van maar liefst 50%!

Nieuwe winkel

Ook leuk om te vermelden is het volgende. In het pand naast Carplevel komt een complete, allround hengelsportwinkel met onder andere een grote roof- en witvis afdeling. De naam van deze nieuwe zaak: Hengelsport Heusden-Zolder.

Acties!

Een opendeurdag is natuurlijk geen opendeurdag als er geen aandacht is besteed aan acties en activiteiten. Op deze dag zal er daarom een fantastische kortingsactie van kracht zijn. Je ontvangt namelijk direct 10% kassakorting op al je aankopen en daarnaast kun je ‘combi-deals’ maken: koop je meerdere items, dan gaat je korting omhoog! Kortom, ben je nog op zoek naar een nieuw setje beetmelders, een nieuwe tent of misschien wel een varia aan Korda end-tackle voor de voorjaarstrips? Sla dit weekend dan je slag bij Carplevel aan de Beringersteenweg 108 te Heusden-Zolder.

Carplevel: een snoepwinkel van 500 m2 😉

Voor meer nieuws van deze grote karperspeciaalzaak breng je een bezoek aan de website en houd je de Facebookpagina in de gaten!

Carplevel


De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl