Koop de DVD van Gunther Poelmans bij KWO

Favoriet Favoriet
Koop de DVD van Gunther Poelmans bij KWO

Gunther Poelmans is in Belgie een welgekende naam die eigenlijk nimmer met zijn vangsten te koop heeft gelopen. Karpervissen is voor hem een spel tussen de vis en hemzelf. Buitenstaanders hoeven daar geen weet van te hebben. De afgelopen 4 jaar heeft Gunther een aanzienlijk aantal (grote) karpers gevangen op de mooiste Belgische en Franse meren. 

Gunther_winter_karper.jpg

Na veel verzoeken uit alle hoeken van het Karperwereldje heeft Gunther deze winter eens flink vrij genomen om een DUBBEL DVD te produceren. Op deze 2 schijven staat al het mooie wat Gunther de laatste 4 jaar heeft meegemaakt. Van een Belgisch syndicaat tot het Albertkanaal en van een klein Frans meertje tot het machtige Lac de St. Croix… Alles komt voorbij en met een speelduur van ruim anderhalf uur mag gezegd worden dat Gunther een mooi stukje vakmanschap heeft afgeleverd.

Gunther_Squit.jpg

“Squid”, het trouwe hondje van Gunther speelt een hoofdrol op vooral de tweede DVD.

Verwacht geen waterval aan woorden of candid camera achtige praktijken. Gunther is een rustige jongen en laat zowel de hoogtepunten als de zwaardere momenten zien in de DVD. Zo voel je bijna de koude als je het stukje film kijkt waarbij Gunther en z’n maat Dimitri in een sneeuwstorm terecht komen…

Gunther_winter.jpg

Brrrrr, koude vingers voor Gunther en Dimitri.

Hoe te bestellen:  mail naar guntherpoelmans@hotmail.com

Gunther_dvd_cover.jpg

Deze DVD mag niet in jouw collectie ontbreken! Veel kijkplezier met “When Nature Calls”!

Gunther_Poelmans_hengelbouw.jpg

Gunther is ook een begenadigd hengelbouwer. Contact hem via zijn Facebook pagina of via: guntherpoelmans@hotmail.com 

Velen hebben uitgekeken naar de DVD van Gunther Poelmans. Eindelijk kan je hem bestellen bij KWO. Check de vetste avonturen in Belgie & Frankrijk!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl