Korda: diverse nieuwe produkten

Favoriet Favoriet
Korda: diverse nieuwe produkten

De Sinkers zijn een revolutionaire tuning onderdeel dat je onderlijn op de bodem houdt, buiten het bereik van de azende vissen. Makkelijk te monteren op nylon, gevlochten of gecoate onderlijnmaterialen, zijn de Sinkers onopvallend, gestroomlijnd en zullen ze een toegevoegde waarde zijn voor bijna alle onderlijnen.

 • Uniek en origineel
 • In twee camouflage kleuren
 • In twee maten
 • Verbetert de werking van elke onderlijn
 • Toepasbaar op elk onderlijnmateriaal

De Sinkers zijn vervaardigd uit tungsten.

Kant-en-Klare Onderlijnen

Korda onderlijnen zijn geknoopt met de grootst mogelijke precisie, gebruikmakend van beproefde en succesvolle Korda componenten. Elke onderlijn heeft zijn eigen specificatie en hair-lengte afgestemd op de haakmaat. Elke onderlijn is afgewerkt met een maat 8 ring wartel en wordt geleverd met een compleet (gratis) setje Extenda Stops, zodat de onderlijn met elke maat aas gebruikt kan worden.

Er zijn twee beschikbare versies:

 • 25lb Super Natural in combinatie met een Wide Gape X haak in de maten 4, 6 en 8
 • IQ-2 in 20lb in combinatie met een Long Shank X haak in de maat 4,6 en 8 (deze met 15 lb)

Adviesprijs: 2,49 Euro per stuk

korda_kant_en_klare_onderlijnen.jpg

Super Natural 25lb

Super Natural gevlochten onderlijn materiaal is naast 18lb nu ook beschikbaar in 25lb. Deze versie heeft dezelfde unieke eigenschappen als de 18lb versie:

 • De zachste en soepelste gevlochten lijn verkrijgbaar
 • Safezone camouflage kleuren: green en brown
 • Sterk en betrouwbaar
 • Zinkend

Adviesrprijs: 14,50 Euro

korda_super_natural.jpg

Vernieuwde intelligent Back-Leads

De Intelligent Backleads zijn zo vormgegeven dat ze de lijn strak tegen de bodem houden, tussen de visser en de aangevoerde plek. Het enorm gladde materiaal zorgt er voor dat de backlead makkelijk over de lijn glijdt. Zo vormgegeven dat hij het loodgedeelte meteen loslaat indien de backlead komt vast te zitten in wier of andere obstakels. Handig om de vissen uit de andere lijnen te houden. Het meest effectief op egale, platte bodems. Leverbaar in drie maten: 14, 28 en 45 gr.

Adviesrprijs: 5.99 Euro (3 per pakje)

korda_intelligent_back_leads.jpg

Hybrid Lead Clips

Het meest geavanceerde lead clip systeem beschikbaar. De Hybrid Lead clip heeft een meegegoten wartel. Hierdoor zal de wartel altijd in de clip vast blijven zitten, wat een perfecte werking garandeert.

Als een werplood dat tijdens een dril vast zit, los kan komen van het systeem is de kans dat de vis geland wordt groter. Dit geldt vooral in obstakelrijk water.

Je kunt zelf bepalen wanneer een werplood uit de clip schiet, door de rubber ver of minder ver over de clip te schuiven. Altijd de clip met speeksel bevochtigen alvorens de rubber te bevestigen.

Beschikbare kleuren: Weed, Clay, Silt, Gravel
5 Hybrid lead clips per verpakking
Adviesprijs: 5,39 Euro

korda_intelligent_back_leads.jpg

Krusha

De Korda Krusha is ontwikkeld om de hardste aassoorten te verkruimelen tot fijne kruimels. Het perfekte apparaatje om PVA stickmixes, spodmix ingrediënten of gewoon een handje boilies te vermalen. De Krusha klaart de klus snel en efficiënt.

Te gebruiken met: Tijgernoten, elke partikel, kleine pellets en boilies. Voor hennep te vermalen kun je het beste de kleine Krusha gebruiken.

Twee draaien = grove kruimels Meerdere draaien = fijne kruimels.

De unieke opstelling van de tanden ten opzichten van elkaar, zorgen er voor dat alles vermorzeld wordt van tijgernoten tot hennep, tot zelfs luchtgedroogde boilies! Plaats het aas aan de zijde die gemarkeerd is met “FILL”.

Er zijn twee beschikbare maten:

 • Small, Adviesprijs: 13.99 Euro
 • Large, Adviesprijs: 17,99 Euro

korda_crusha2.jpgkorda_crusha.jpg

Sinkers, Kant-en-Klare Onderlijnen, Super Natural 25lb, Nieuwe Leads en Krusha!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl