KORDA NIEUWSFLITS 2.0 – Kickers, opbergtassen en meer!

Favoriet Favoriet
KORDA NIEUWSFLITS 2.0 – Kickers, opbergtassen en meer!

Ongeveer twee weken geleden zagen jullie het eerste deel van deze nieuwsflits voorbij komen. Zoals we eerder al aangaven gaan we lekker stapsgewijs verder en daarom presenteren wij jullie vandaag de Korda Nieuwsflits 2.0! Nieuwe D-rig Kickers, verzwaard Dark Matter onderlijnmateriaal en een veilige opbergtas voor je Singlez, Korda is nog lang niet klaar met innoveren!


Singlez bag

Deze compacte tas is speciaal ontworpen om het Korda Singlez systeem in topconditie te houden. Dankzij alle vakken heeft deze tas precies de indeling die je nodig hebt om alle onderdelen van het Singlez systeem veilig op te bergen en er is zelfs nog ruimte over voor bijvoorbeeld je hangers en ontvanger.

Zeer compact, mat allerlei handige vakken.

Tijdens het ontwikkelen van deze tas is er gebruik gemaakt van een supersterk materiaal. De tas is verkrijgbaar in een stoere zwarte versie, maar ook in een traditionele groene versie. Zo zal de tas te allen tijde matchen met je huidige uitrusting!

Met deze twee kleuren kan het eigenlijk niet mis gaan!


D-rig Kicker

De onwijs effectieve D-rig heeft niet echt veel introductie nodig. Vissers zoals onder andere Danny Fairbrass maken al jaren gebruik van verschillende typen D-rigs. De onderwater beelden hebben laten zien dat dit een van de best hakende rigs is.

Als een vis het aas opzuigt, is het aas binnen een fractie weer uitgespuugd, je wilt dus dat de haak meteen vlees pakt en dat is wat de D-rig doet.

Aldus Danny Fairbrass. Veel mensen hebben moeite met het maken van de perfecte ‘D’. Daarom hebben wij het nu een stuk makkelijke gemaakt. De D-rig Kicker helpt je om supersnel een perfecte wafter presentatie te maken die je vlak boven de bodem kunt aanbieden.

Makkelijker dan dit wordt het toch haast niet!

De D-rig Kickers worden verkocht in verschillende maten, zo bestaat er een matchende kicker voor haakmaten 8 tot en met 1.


Dark Matter Coated Braid

Dankzij state-of-the-art technologieën is het ons gelukt om tungsten korrels te kunnen verwerken in de coating van het Dark Matter Coated Braid. Hierdoor ligt hij altijd keurig strak tegen de bodem. Het materiaal is semi stijf en is perfect om te gebruiken voor een grote variatie aan moderne rigs.

Een verzwaard en stijf onderlijn materiaal is waar het volgens Korda nog aan ontbrak!

Onze consultants hebben Dark Matter Coated Braid intensief getest onder de meest veeleisende omstandigheden. Met het volle vertrouwen in hun onderlijnmateriaal, wisten zij meerdere recordvissen te vangen.

Dark Matter Coated Braid is verkrijgbaar in twee versies. Een versie met een breeksterkte van 18lb en een van 25lb. Qua kleur kun je kiezen uit Weedy Green en Gravel Brown. Dit onderlijnmateriaal wordt per 10 meter geleverd op vierkante klosje, er is bewust voor dit nieuwe model gekozen zodat het opbergen in je tacklebox nog makkelijker is.


Wil je meer weten over de bovenstaande producten of over de andere items van Korda? Bezoek dan de website en hou ook de Facebookpagina in de gaten! Meer entertainment, tips en nieuwtjes check je ook op Instagram.

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl