Korda: Surface Rangeko

Favoriet Favoriet
Korda: Surface Rangeko

Kruiser Control hoofdlijn en Surface Controller, Mixa haken en Interceptor Distance Controllers!

RUISER CONTROL HOOFDLIJN

De eerste drijvende nylon hoofdlijn die speciaal voor het oppervlaktevissen is ontwikkeld, deze lijn uitermate is geschikt om als hoofdlijn te gebruiken, daarnaast ook als onderlijnmateriaal te gebruiken is. Deze zeer soepele lijn is voorzien van een transparante kleur en heeft voor zijn toepassing de ideale rek. Leverbaar op spoelen van 150 meter in de volgende diameters en trekkrachten 0.25mm (6lb), 0.28mm (8lb), 0.30mm (10lb), 0.33mm (12lb). Deze lijn kan door zijn kleur en drijfvermogen, ook perfekt worden toegepast bij het vissen met zig rigs.

KRUISER CONTROL Hoofdlijn (150 meter spoel) prijs (per spoel) ong. Euro 6.49

korda76.jpg

MIXA HAKEN

Deze haken zijn ook als eerste speciaal ontwikkeld voor zijn toepassing en is net zoals alle andere Korda haken voorzien van een teflon coating. De Mixa heeft een zeer grote opening, een korte haaksteel en een hele scherpe punt. Leverbaar in de maten 6, 8, 10, en 12 en verkrijgbaar met én zonder weerhaak.

MIXA Haken (10 stuks per verpakking) prijs (per pakje) ong. Euro 5.25

korda77.jpg

INTERCEPTOR DISTANCE CONTROLLER

De INTERCEPTOR Distance Controller is voorzien van een snelwissel systeem. Men kan in een handomdraai de body verwijderen en deze bijvoorbeeld door een zwaardere vervangen. Op deze manier kun je je Controller aanpassen aan elke situatie zonder dat je je hoofdlijn hoeft door te knippen. De INTERCEPTOR is verkrijgbaar in 15, 20, 25 en 30 gram en is vooral bedoeld om op afstand mee te vissen. Onder de body zit er een rubberen insert waarin je perfekt een maat 11 wartel in kunt trekken. Op deze wijze ontstaat er een speciaal “bolt” systeem, waardoor de vis zichzelf haakt middels de weerstand van de INTERCEPTOR. De groene transparante kleur van het gebruikte kunststof valt nauwelijks op aan het wateroppervlak.

INTERCEPTOR Distance Controller prijs (per stuk) ong. Euro 7.99

korda78.jpg

KRUISER SURFACE CONTROLLER

De KRUISER Controller is gemaakt voor het vissen op kortere afstanden en is verkrijgbaar in de gewichten 10, 15 en 20 gram. De lijn loopt op een speciale manier via de zijkant door de controller welke voor een beter contact zorgt. Aan de zijkant van de controller zit een rubberen insert waar je perfekt een maat 11 wartel in kunt trekken, hierdoor krijg je wederom een “bolt” effect en haakt de vis zichzelf onder de weerstand van de KRUISER. De groene transparante kleur van het gebruikte kunststof valt nauwelijks op aan het wateroppervlak.
KRUISER Surface Controller prijs (per stuk) ong. Euro 4.99

korda79.jpg

Net op tijd voor het geschikte seizoen komt Korda met een nieuw en zeer innovatief gamma aan produkten voor het oppervlaktevissen.

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl