Korting bij Hareco: tot 10 februari krijg je 10% op bijna ALLES!

Favoriet Favoriet
Korting bij Hareco: tot 10 februari krijg je 10% op bijna ALLES!

Bij de bekende hengelsportzaak Hareco in Sliedrecht loopt momenteel een gave actie! Tot en met 10 februari krijg je namelijk 10% korting op bijna het gehele assortiment. Daarnaast loopt er een leuke winactie op de Hareco Facebookpagina, je kunt namelijk voor €1500,- aan materiaal winnen. Klik HIER om mee te doen met de Like & Share!

Wil jij kans maken op €1500,- aan materiaal? Doe dan mee met de actie!

De kortingsactie geldt zowel voor de winkel als de webshop! Wil jij jouw uitrusting upgraden? Vul dan nu je winkelmandje en binnen no-time heb jij jouw bestelling extra voordelig in huis!

Klik hier om naar de webshop te gaan!


De winkel

Jullie zullen ongetwijfeld al eens van Hareco Hengelsport hebben gehoord. Deze karperzaak verhuisde in het voorjaar van 2017 naar een pand dat maar liefst 11 keer groter was dan het vorige pand. Op Blankenstraat 4 in Sliedrecht kijk je je ogen uit bij maar liefst 2.100 vierkante meter karpergeweld!

Bij Hareco is het aanbod aan hengelsportmateriaal reusachtig!

Stretchers, tenten, voerboten, hengels en ga zo maar door. Je kunt het zo gek niet verzinnen, of je vind het bij de mannen in Sliedrecht! Mocht je benieuwd zijn naar de winkel, check dan zeker het onderstaande filmpje waarin Pilaar een bezoekje brengt aan het nieuwe pand.

Een exclusief kijkje naar de nieuwe collecties van 2019

Bij Hareco check je als allereerste de nieuwste items en collecties voor het nieuwe jaar. Ben jij benieuwd wat er komend jaar allemaal in de karperwereld gaat verschijnen? Zorg dan dat je een bezoekje brengt bij de mannen in Sliedrecht!

Ben je bijvoorbeeld op zoek naar de nieuwste kleding? Dan ben je bij Hareco aan het goede adres!

Ben je op zoek naar attractief aas…

…dan zit je bij Hareco in ieder geval goed!

Mocht je het shoppen beu zijn… Dan kun je altijd even chillen aan de bar 😉


Wil je alvast een kijkje nemen naar het assortiment van Hareco Hengelsport? Check dan hun website en vergeet ook zeker niet om de Facebookpagina een like te geven!

KWO Redactie

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl