ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

KWO Boulevard – 2022! – GROOTSTE vis van Bled, meest MEMORABELE vis van 2021 en maagdelijke Zweedse parel!

Op deze tweede dag van het nieuwe jaar, verwennen we jullie met een speciale editie van de KWO Boulevard! Deze zit namelijk vol met de vetste TBT’s, dikke bakken, parels, ziekelijke afsluiters van 2021, BIZARRE openbare monsters en nog heel veel meer! Veel leesplezier!


FILM: De hoogtepunten op de KWO Community van 2021!

Het afgelopen jaar was apart, maar toch verschenen er enkele absolute hoogtepunten op de KWO Community. Denk bijvoorbeeld alleen al aan het nieuwe PB van onze Hofman, fantastische Pilaar & Ossie avonturen, Bulters & Nappie op roadtrip en nog heel veel meer. In onderstaande video checken jullie alle hoogtepunten! Veel kijkplezier toppers 🏆


KWO Community video – All About The Journey #10 – Samir & Claire – De Seizoensfinale

Iedere week droppen we minimaal één video op de KWO Community. Klik HIER voor de uitleg achter de Community en als BONUS kun je onderaan deze KWO Boulevard helemaal GRATIS een toffe Community film bekijken. De Community video die afgelopen week het meest in het oog sprong is uiteraard ‘De Seizoensfinale’ van All About The Journey van Samir en Claire!

Wees maar zeker dat er weer heel vette vangsten voorbij gaan komen.

In de tiende aflevering van dit seizoen blikt dit iconische karperduo terug op hun 21 maanden rondreis door Europa. De laatste maanden vertoefden ze in Spanje maar wie weet wat er volgend jaar op de planning staat! Stay tuned!


BAK van de week: Ricardo Koster met een waanzinnig afsluiter van 2021!

Iedere week komen er flink wat karpers op de mat. Sommige vangsten zijn echter extra bijzonder, waardoor ze de titel verdienen van ‘bak/vis van de week’! De vangst die deze week de titel heeft veroverd is van onze vriendmakkermaat Ricardo Koster!

Wat een heerlijke beuker die het jaar voor Ricardo perfect afsluit!

TikTok Finest – Schub van 125 CM!

Jaa KWO’ers, de vaste lezers van de KWO Boulevard kennen het concept van de Insta Finest waar we iedere week weer een top 3 aan platen showen. Tegenwoordig zien we ook dat steeds meer vissers de weg naar TikTok gevonden hebben. Hoog tijd om ook hiervan iedere week de beste video in de KWO Boulevard te droppen! Deze week stuitten we op onderstaande TikTok.

@schmidt_experience_carp Monsterfisch👀 #longfish #fishing #karpfen #karp #karpervissen #angler #tiktokfish ♬ Soap – Melanie_Martinez

PAREL van de week: Laat kerstgeschenk voor Werner Vermeulen!

Afgelopen week plaatste Werner Vermeulen onderstaande waanzinnige spiegel in onze groep. Bij het zien van zulke ontzettend mooie vissen kunnen we alleen maar blij zijn wat betreft de talrijke uitzettingen die in Nederland worden gedaan. Hopelijk zorgt deze vis voor veel nageslacht! 😉

Over een laat kerstgeschenk gesproken…

De beste artikelen van de afgelopen week

Zoals iedere week kon je de afgelopen dagen weer volop genieten van toffe updates op KWO! We hebben er drie voor jullie uitgezocht die het bekijken meer dan waard zijn! Klik op de afbeeldingen om de artikelen te lezen.

Met deze vier tips, maak jij deze winter meer kans om een enkele wintervangsten te strikken!
In het eerste deel van dit interview blikt Mark Hoedemakers terug op een visrijk jaar met veel hoogtepunten!
Kenneth maakte een BIZAR 2021 mee en in dit interview praat hij jullie bij over zijn beste visjaar ooit!

Een geslaagd najaarsoffensief – Gerben Snyckers

Gerben aan het woord: Begin november viel mijn oog op één van de Maasplassen bij mij in de buurt. Ik vond wat gaatjes in mijn studieplanning en het peilen en uitzoeken was al snel begonnen. Ik vond enkele veelbelovende plekjes en deze voerde ik heel licht aan met een handje boilies per stek. Dit bleef ik herhalen, ook terwijl ik mijn dagsessies viste. Uiteindelijk viste ik een zestal dagsessies en ving ik 25 vissen waaronder een brute schub van ruim 21,5 kilo. Mijn visjaar was dus direct geslaagd!

Met 25 vissen op 6 dagsessies kon Gerben zeker niet klagen…
…zeker niet met deze kers op de taart van 21,5 kilo, lekker gevist!

GROOTSTE vis van Bled voor Gašper!

Deze legendarische Sloveense diehard karpervisser ving op 23 december de allergrootste vis van Bled! Met ruim 34 kilo was dit ook nog eens een nieuw PB voor Gasper. Wat een heerlijk kerstgeschenk en het is mooi om te zien dat zijn doorzettingsvermogen werd beloond! Wat een extreem dikke vis in brute omstandigheden, respect!

Wat een BAK!

#TBT: MONSTERSESSIE voor Thomas en Bart in Frankrijk

Afgelopen najaar beleefde Thomas en Bart een ongelofelijke sessie op een openbaar water in Frankrijk. De boys beleefden een werkelijke droomsessie en het leek alsof ze niets fout konden doen. Check hieronder enkele bakken die ze tijdens hun korte trip wisten te verschalken.

Zowel Bart….
…als Thomas vingen enkele schitterende bakken…

Instagram tip: Zweedse (maagdelijke) parel voor Gary

Afgelopen week vielen we van de ene verbazing in de andere toen we op het profiel van Gary Benney terechtkwamen. Hij is een visser die geen enkele uitdaging uit de weg gaat en op zijn profiel zagen we vissen van buitenproportionele schoonheid! Zo zaten er parels van spiegels tussen uit landen die bijna volledig onbekend zijn qua karpervisssen. Onderstaande Zweede parel is daar bijvoorbeeld een perfect voorbeeld an.

Maar dat is nog niet alles, zo zagen we nog meerdere vissen verschijnen die ons boekje eigenlijk gewoon te buiten gingen. Check bijvoorbeeld onderstaande droomvis. Deze beduidend oudere vis lijkt wel in porselein gegoten te zijn… 😉 Op zijn Instagram ga je hoe dan ook enkele hele vette dingen zien dus neem zeker een kijkje.


Topvangsten van afgelopen week

De laatste week van het jaar werd er nog goed doorgevest door jullie! Meerdere mensen wilden nog snel voor die afsluiter van 2021 gaan en bij velen onder ons is dat gelukt! Zo kwamen er erg fraaie vissen op de mat en hieronder kun je er daar alvast een paar van zien. We zijn alvast benieuwd naar jullie eerste vangsten van het nieuwe jaar! Veel succes alvast!

Ruud Schoefs sloot zijn jaar op FANTASTISCHE wijze af!
En ook Pieter is het nog niet verleerd… 😉
PJ ving samen met onze Rik een fraaie Kerstvis!
Danny Bogman sloot het jaar waanzinnig af met een sessie vol runs!
Jasper Hattem met zijn afsluiter van het jaar!
Joran Wildemauwe met een heerlijke najaarsspiegel!
Ricardo met een ijskoude winterspiegel!
Ook Ronnie viel in de ‘winterprijzen’!
Na hard door te bikkelen, ving Matthias toch een fraaie afsluiter!
En ook Mark Lambregts mocht trots poseren met zijn laatste vis van het jaar!

Meest memorabele vangst van het jaar?

Dit jaar zijn er in de KWO Boulevard heel wat vissen voorbijgekomen die gewoonweg GIGANTISCH groot waren. Er was er toch ééntje bij die echt nog net die tikkel specialer was en dat was de openbare 40 kilo vis van Frères Postieaux. Deze living legends visten weer een fantastisch jaar en er kwamen heel erg bijzondere vissen op de kant, check ze zeker op hun Instagram!


Is dit één van de mooiste ‘manvisfoto’s’ van het jaar?

Op de Instagram pagina van Fox Benelux zagen we onderstaande MEGA plaat voorbijkomen. Op die foto staat Tom Onincx te pronken met een kogelronde spiegel. De kleuren en het licht van deze foto zijn echt buitenaards te noemen! Wat een geweldige foto, petje af voor de cameraman én uiteraard ook voor Tom! 😉


Urban karpervissen in Den Haag met Ben Scholten

Ben Scholten was een tijdje inactief in de carpscène maar hij is weer terug. Onze hobby is uiteraard te mooi om te moeten missen en dat heeft hij ook ondervonden. Hij ging lekker urban aan de slag en daar heeft hij onderstaande leuke film van geschoten, veel kijkplezier!


De afgelopen week op de KWO Community

We zijn nu vijf jaar onderweg met de KWO Community. Dé online plek voor de beste artikelen, de leukste video’s en de meest bijzondere karperfilms. Een stukje hierboven zag je al welke video de Members afgelopen vrijdag konden bekijken maar daarnaast hebben we ook de volgende artikelen gepubliceerd:

In deze update hebben we onze tien meest bekeken KWO Community films aan elkaar geplakt!
Vriendschap, rigs, end tackle produceren en nog veel meer: het komt allemaal voorbij in deze meer dan interessante Studio Talk!

KWO For The Future: Nieuw bloed voor visclub ‘De Schans’ in Emmen

Afgelopen week kregen we een leuk mailtje binnen van Robert Oeben. Visclub ‘De Schans’ werd uitgekozen door ons en zij kregen een budget voor een aantal fraaie jonge vissen. Voorzitter Robert wilde hiermee de vrijwilligers belonen die al jaar en dag paraat staan om alles in goede banen te leiden.

Patrick aan het woord: Controleurs, vrijwilligers en (oud) bestuursleden, bedankt voor jullie inzet. Zonder deze inspanningen van jullie had de club nooit zo kunnen bestaan. De vissen die vandaag zijn uitgezet zijn hand picked bij Special Carp voor jullie. Voor de toekomst, op de toekomst. Fijne feestdagen en alvast de allerbeste wensen.

Met meerdere, bizar mooi getekende spiegels…
…is de toekomst weer verzekerd!

Foto van de week: Dril in de ondergaande zon

Zoals altijd sluiten we KWO Boulevard af met een heerlijke foto. Immers: karpervissen is meer dan vangen en een foto zegt soms meer dan 1000 woorden. Deze week hebben we gekozen voor deze mooie sfeerplaat van Joran Wildewauwe!

Een heerlijke plaat die onze prachtige hobby perfect reflecteert!

Insta finest top 3

Instagram, het Social Media kanaal dat bij de meeste van jullie niet meer weg te denken is. Vele uren worden er gespendeerd aan het bekijken en liken van de beste platen. Scrol snel verder voor de drie tofste platen die wij de afgelopen week tegen kwamen op Instagram!


Bonus: kijk nu GRATIS KWO Video’s!

Zoals je hierboven al kon lezen sluiten we het ‘karperjournaal’ af met een toffe KWO Community video. Op het memberplatform van KWO kun je inmiddels ruim 200 strakke (reclamevrije) movies terugvinden. Enkele van deze topvideo’s hebben we nu voor je klaarstaan op de ‘bekijk gratis‘ pagina!

Hieronder check je één van de best bekeken video’s van de KWO Community, namelijk het eerste deel van serie ‘Pilaar & Ossie On Tour 2020‘! Na een eerste sessie in Oostenrijk en Slovenië was het namelijk wel duidelijk: de combinatie van Michiel Pilaar & Remy van Os is #GOUD waard. In de videoserie “On Tour” staan humor en vriendschap centraal, maar uiteraard worden er ook de nodige karpers gevangen!

Hele video zien? Bekijk ‘m dan snel op de ‘bekijk gratis‘ pagina!

Wil je meer vette films zien? Meld jezelf dan vandaag nog aan als KWO Member en je kunt de komende dagen eindeloos TV kijken 😉 Oja, je bent al member vanaf €5,50 per maand!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is kwo-membership-button.jpg

Bekijk ook