ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

KWO BOULEVARD

Favoriet Favoriet
KWO BOULEVARD

Ook op deze prachtige lentedag hebben we weer een volle KWO Boulevard. Vele karpervissers zitten dit weekend aan de waterkant. Michiel Pilaar ook: hij had een trip in de planning staan op een Belgisch water samen met de 2 rasvissers Filiep Reynaert en Glenn Willems…

Op naar het water, heerlijk!

Voor de Nederlanders misschien onbekende namen. Echter, in België beginnen deze mannen inmiddels gevestigde namen te worden. Glenn en Filiep zijn gruwelijk fanatiek: beiden vissen ze al een aantal jaar meer dan 200 nachten per jaar. Filiep is nog maar 17 en heeft nu al een indrukwekkende reeks topvissen op de mat gehad. Glenn is de meest ervaren visser van de twee en vist en voert soms op maar liefst 5 wateren tegelijk!

IMG_2876.jpg

De brandstof voor deze mannen is eenvoudig: een drang naar karpers en honderden tosti’s!

Tot diep in de nacht praten Glenn, Filiep en Michiel over van alles en nog wat en tussendoor is het Filiep die met de vissen aan de haal gaat. Gelukkig zijn het brasems en ’s ochtends staat de teller op maar liefst 5 stuks. Good Angling  😉  Michiel en Glenn blanken helaas.

IMG_2888.jpg

Uiteindelijk blijkt dat de boys zoveel moois te vertellen hebben dat ze besloten hebben om een blog bij te gaan houden op KWO. Goed nieuws dus voor de bezoekers want deze mannen hebben genoeg nuttigs te vertellen en maken genoeg mee tijdens de ontelbare sessies!

IMG_2887.jpg

Stay Tuned @ KWO voor de blog van Glenn en Filiep want ze vangen karpers ADB.
(Als De Brandweer)…

Mystery Baits on Tour !

540134_315720075223433_1734509562_n_copy.jpg

Tom Vanden Abbeele is met zijn maat naar de Franse Alpen geweest. De mannen kregen veel ellende op hun pad: regen, sneeuw, andere karpervissers… Het zat niet mee. Uiteindelijk hebben ze alsnog 15 karpers kunnen vangen met de Mystery Baits X-Treme Liver en Mystery Blend boilies. Helaas bleven de zwaargewichten uit maar de mannen keren zeker nog terug naar dit mooie gebied.

164959_315720198556754_420029260_n_copy.jpg

Een van de 15 karpers die de sessie kleur gaven.

Carpboard vangsten van KWO bezoekers 

In het Vangsten op Datum topic april topic op het Carpboard kunnen bezoekers hun vangsten delen. Nu het zonnetje de watertemperatuur doet stijgen neemt het aantal vangsten sterk toe. Hieronder een korte selectie:

Mike_Chiron_karper.jpg

Mike Chron met een mooie spiegel.

Stefan_Gooijert_mooie_volschub.jpg

Stefan_Gooijert_spiegel.jpg

Deze beauty van een volschub kwam Stefan Gooijert. 

Jeffrey_van_osch_zwitersland.jpg

Jeffrey van Osch was op vakantie in Zwitserland. Geen vangsten, maar hij maakte wel mooie foto’s.

Roy_van_goor_schubkarper.jpg

Roy van Goor met zijn eerste vis van het jaar.

Nick Beuvink pakt nieuw pen record

Vorige week zondag was het een heerlijke dag. Een graad of 12 en vrijwel overal: zonnig. Nick Beuvink had er net een nachtje opzitten en het kaarsje dat hij aan had gestoken (+ een gebed) had geholpen: in het donkerste uur van de nacht mocht hij al een schub verwelkomen.

Nick_beuvink_kaarsje.jpg

Nick_Beuvink_schubkarper.jpg

Sessie geslaagd, maar er lag nog meer in het verschiet… 

Tijdens het opruimen kwam het zonnetje door en Nick besloot nog even langs een vrijwel onbevist water te gaan. Volgens de geruchten zouden er een aantal prachtige vissen moeten zwemmen. De struinhengel ging mee en na een paar uurtjes ‘peuteren’ kreeg Nick een mooie wegloper en na een heftige drill kon hij het net steken onder een bangelijke schub. Met afstand een nieuw pen record!

Nick_Beuvink_penvissen.jpg

Een goede start van het jaar voor Nick, gefeliciteerd.


Franse vangst voor Kristof !

kristofmeteengroteschub-1.jpg

Kristof Dresselaerts met een nieuw PB schub (Frankrijk) van 21,2kg. Gevangen op de BBQ n-Butyric in combinatie met de nieuwe Bungee Rigs. Dat geeft vertrouwen!
Oepssss!

Boulevard_rodpod_onder_water.jpg

Soms zegt de foto al genoeg…  😉

Arjen Uitbeijerse en Mark Zelle @ Rainbow Lake

Zoals we in het boek van Alijn hebben gelezen heeft Arjen een grote liefde voor Rainbow Lake. Niet vreemd aangezien de omgeving werkelijk betoverd is. Daarnaast is het bestand om van te watertanden. Arjen vist deze sessie in gezelschap met Mark Zelle. Ook in Zuid-West Frankrijk is het weer een stuk beter en dat merken de mannen in de vangsten.

Arjen_Uitbeijerse_1.jpg

De stek van Arjen op een obstakelrijk gebied van Rainbow.

Arjen_Uitbeijerse_2.jpg

In het begin van de sessie lag er al een snel een 29 kg op de mat. Nice way to start the session!

Arjen_Uitbeijerse_3.jpg

Vismaat Mark Zelle met een jonge Rainbowspiegel. Over een paar jaar wellicht ook een monster?

Arjen_Uitbeijerse_4.jpg

Een bijzonder water, je materiaal moet echt afgestemd zijn op deze visserij!

Arjen_Uitbeijerse_5.jpg

De avond valt… Wat zal de nacht brengen? 

Arjen_Uitbeijerse_6.jpg

Marco Celosse zat vlakbij en wist ook een paar beren uit Rainbow te trekken.

Al met al was het een succesvolle sessie voor Arjen en Mark. Bijna 50 vissen kwamen op de kant en de mannen hebben vollop genoten van het water, de omgeving en (uiteraard) de karpers!

EDIT !! Nadat deze update is opgemaakt haalt Arjen nog even gruwelijk uit tijdens de laatste uren van zijn sessie! Op zijn verjaardag ving hij gisteren een waanzinnig superspiegel van maar liefst 35,9 kg. Bizar cool verjaardagscadeau of niet?  🙂

Arjen_Uitbeijerse_Rainbow_35kg.jpg

Namens KWO: gefeliciteerd met je verjaardag én deze knettervette vis!

Afgelopen week op KWO…

Ben_Scholten_14.jpg

Ben Scholten met zijn maartse vijtiger! Lees het verhaal, klik op de foto!

Bart_van_den_Hurk_Fish_of_a_Lifetime_teaser.jpg

Bart van den Hurk staat deze week in de schijnwerpers met zijn Fish of a Lifetime!
 

Help mee met het testen van dé Karper App

Heb jij een Android telefoon en vind je het leuk om mee te werken aan het testen van een Karper App: geef je dan op en werk mee aan de coolste Karper App ooit! KWO heeft namelijk de krachten gebundeld met Rutger en Jorrit die een Android App hebben ontwikkeld voor karpervissers: CarpLink, nu al gratis verkrijgbaar in de Google Play store.

App1.jpg

Wil je meewerken aan de ontwikkeling van de Karper App? Mail naar info@karperwereld.nl

Vis-Style Facebook pagina 

Vis_style_Robert_Grootenboer.jpg

Robert Grootenboer is een visser uit het prachtige dorpje Willemstad. Vroeger (en dan heb ik het over 10 jaar geleden) zwom er in de singel een bijzonder grote schub: Willempie. Een targetvis voor velen maar Robert wist deze vis een aantal keer te vangen door op doordeweekse dagen zijn nachtjes te pakken. Het manneke was nog maar 13 jaar en wist alle topvissen te vangen.

553955_588159001208414_420024948_n.jpg

Robert met ‘Willempie’, een targetvis voor veel vissers uit de hele Randstad.

Vis-style_pilaar.jpg

Michiel viste in die tijd ook op het water en toen al met de camcorder in zijn hand!

559085_3325673974833_1859723458_n.jpg

Robert maakt veel mooie avonturen mee en vist zowel op karper als op roofvis. Dit doet hij onder andere vanuit de belly boat of kano. Like zijn Facebook pagina en zie wat deze visser samen met zijn maten uitspookt!
 

Foto van de week

Trrriple R blogger Remond van Dijk heeft ons al vaker de Foto van de Week voorzien. Ook dit keer is het een compilatie en wel van een verkenningstripje met Ronald van Bruggen. Wederom een groot compliment voor de uitmuntende fotografie!

Remond_van_dijk_foto_van_de_week.jpg

Hier straalt het voorjaar toch wel van af!

Met deze foto sturen we jullie weer de werkweek in. Hopelijk is het een goed weekend geweest waarin jullie lekker gevist hebben. Wij in ieder geval wel! Kortom: op naar de lente en naar mooie vangsten.

Michiel Pilaar

Deze week veel ‘vissenvlees’: de karpers zijn LOS. Daarnaast zien we Pilaar in Belgie, Arjen op Rainbow Lake, Nederlandse & Franse vangsten!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl