ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

KWO Boulevard – 28KG+ tijdens jaarwisseling, bruut onderwaterproject en een oudjaarsveertiger!

Favoriet Favoriet
KWO Boulevard – 28KG+ tijdens jaarwisseling, bruut onderwaterproject en een oudjaarsveertiger!

Pak er maar een lekkere warme kop chocomel bij en leun lekker achterover voor een nieuwe KWO Boulevard! Deze week check je onder andere een bruut onderwaterproject, David die zijn jaar in gaat met een nieuw PB van 28KG+ en twee veertigers, een oudjaarsveertiger, een #TBT van een oude volschub en nog veel meer!


Winterbakken voor Rene Treffers

Laten we de KWO Boulevard van deze week maar gelijk goed van start gaan! Rene Treffers heeft namelijk weer een paar zeer brute winterbakken weten te strikken. Hieronder een korte fotodump met drie dikke units!

Maak je maar geen zorgen of Rene de winter goed doorkomt. Deze 27 kilo was het haasje tijdens een koude trip!
Nog een bizar mooie spiegel in prachtige winterkleuren!
Kijk, zo wil iedereen de winter welk doorkomen 😉

KWO Community video – Pilaar & Ossie on Tour 2020 – Deel 1

Iedere week droppen we minimaal één video op de KWO Community. Klik HIER voor de uitleg achter de Community en als BONUS kun je onderaan deze KWO Boulevard helemaal GRATIS een toffe Community film bekijken. De Community video die afgelopen week het meest in het oog sprong is de eerste video van het avontuur van Michiel Pilaar en Remy ‘Ossie’ van Os!

Na misschien wel 70 buitenlandse trips is het eindelijk zover: Pilaar maakt zijn debuut op een betaalwater! Samen met zijn amigo OSSIE bevist hij Livardière én een brute rivier. De vangsten, humor, auto-fails en meer zien zijn te zien in de volledige video, of check de trailer hieronder!


Bak van de week: Oudjaarsveertiger

Iedere week komen er flink wat karpers op de mat. Sommige vangsten zijn echter extra bijzonder, waardoor ze de titel verdienen van ‘bak/vis van de week’! De vangst die deze week de titel heeft veroverd is deze brute bak van Mark. Hij wist de unit van een veertiger op oudjaarsdag in het net te krijgen!

Wat een manier om je visjaar af te sluiten zeg. Gefeliciteerd Mark!

Wintersessie op de Sloterplas

Yess, onze maat Mike Thille dropte afgelopen week weer een toffe video op zijn YouTube kanaal! Samen met Jeffrey Vierbergen ging hij een nachtje vissen op de Sloterplas en met succes natuurlijk. Beide wisten een prachtige vis te strikken. Veel kijkplezier!


Het jaar in met een vijftiger en twee veertigers!

Hoe kun je een nieuw jaar nu beter beginnen dan met een dikke vijftiger en twee brute veertigers? David Vandevelde van CBB Baits heeft het in ieder geval voor elkaar geboxt. Met 28,4 KILO karpervlees was zijn PB ook gelijk aan diggelen, wat een resultaat zeg!

Wat een #BAK, gefeliciteerd David!
Die vijftiger kwam niet alleen…
…ook deze twee veertigers kwamen langs!

De beste artikelen van de afgelopen week

Zoals iedere week kon je de afgelopen dagen weer volop genieten van toffe updates op KWO! We hebben er wederom drie voor jullie uitgezocht die het bekijken meer dan waard zijn! Klik op de afbeeldingen om de artikelen te lezen.

Benieuwd naar de boetebedragen van 2021? Je checkt ze in deze update!
In dit artikel lees je hoe je effectief kunt obstakelvissen in de winter!
Aastips voor de winter, die vind je in deze update!

24 uur met… Wilco Gerrits & Bas van Zundert

In een nieuwe ‘aflevering van 24 uur met’ van Avid Karpervissen TV zijn we beland bij het duo Wilco Gerrits & Bas Van Zundert. Zij nemen jullie mee op een ondiep & wierrijk water, wat de visserij zeer uitdagend maakt! In deze video laten zij hun aanpak zien. Enjoy watching!


Wie helpt De KSN aan een nieuw logo?

Help jij de Karper Sportvisserij Nederland aan een nieuw logo en ga jij naar huis met een jaar lang gratis lidmaatschap van De KSN én jouw logo op de nieuwe kleding? Stuur dan jouw ontwerp voor een nieuw logo op naar secretaris@deksn.nl voor 1 maart 2021! Hierna beslist het landelijk bestuur welk ontwerp gekozen wordt. Ook als je geen lid bent van De KSN mag je gewoon meedoen!

Weet jij het oude logo een nieuw leven in te blazen?

De KSN zet zich in op vele vlakken binnen de karpervisserij in Nederland. Zo zijn de derde hengel vergunning en de nachtvispas mede dankzij de inspanningen van De KSN tot stand gekomen. Wil jij dat De KSN nog meer kan doen voor de karpervisser, word dan lid van De KSN op www.deksn.nl!

De KSN zet zich ook in voor verschillende spiegelkarperprojecten!

Topvangsten van afgelopen week

We zagen al enkele 2021 bakken voorbijkomen, maar dat is nog niet alles! Het lijkt wel of iedereen massaal aan het vissen is in deze winterse omstandigheden. Scroll snel verder om erachter te komen welke strijders hun eerste vissen van het jaar al hebben weten te strikken!

Deze week trappen we het rijtje af met deze winterse plaat van Rick Oomen!
Mark met een prachtige rijenkarper!
“Ze hoeven niet groot te zijn in de winter.” En zo is het maar net, goed bezig Remco!
Roy Zwart met zijn eerste vis van het jaar, gelijk een prachtige parel!
De eerste vis van het jaar voor Lars Janssen is binnen!
Thijs Last met zijn eerste vis van 2021. Een puntgave schub!
Een prachtige spiegel voor Pierre Meyer!
Het rijtje sluiten we af met Ian Thiels zijn eerste vangst van het jaar!

Parkwater in de winter – Vissen met TwinCarpNL

In een nieuw avontuur gaat Jelmer van TwinCarpNL tijdens een dag vissen met zijn vismaat Dion. Samen vissen ze onder koude omstandigheden een klein parkwater. Ondanks de taaie omstandigheden komen er toch een paar mooie winterkarpers op de mat!


TBT van de week: Oude volschub

Regelmatig droppen karpervissers een #TBT op Facebook of Instagram. Voor degene die deze afkorting niet kennen, het staat voor ‘Throwback Thursday’: een terugblik op een mooi moment in het verleden welke op donderdag gedeeld wordt. Deze week hebben wij gekozen voor deze oude volschub van Martijn Verweij!


Prachtige sfeerbeelden van Rick de Ruiter!

Afgelopen week lanceerde het team van Pole Position een nieuwe serie op hun YouTube Kanaal genaamd: Pole Position tackle team video’s! In deze serie worden korte, leuke en sfeervolle video’s gedropt van sessies van hun eigen teamleden. De allereerste video wordt afgetrapt met deze sfeervideo van Rick de Ruiter, gemaakt tijdens een aantal wintersessies!


De afgelopen week op de KWO Community

We zijn nu drie jaar onderweg met de KWO Community. Dé online plek voor de beste artikelen, de leukste video’s en de meest bijzondere karperfilms. Een stukje hierboven zag je al welke video de Members afgelopen vrijdag konden bekijken maar daarnaast hebben we ook de volgende artikelen gepubliceerd:

In de recap van december hebben we weer alle KWO Community video’s van de maand op een rijtje gezet. Genoeg voor 5 uur en 20 minuten kijkplezier!
In deze update vol tips neemt Dries van den Heuvel jullie mee in zijn wintervisserij van 2019-2020!

Bruut onderwaterproject

Wat een toffe video zagen we onlangs voorbijkomen op het YouTube kanaal van Reelfishinguk! Deze 1 uur en 22 minuten durende film staat bomvol onderwaterbeelden en geeft jullie vast en zeker genoeg stof tot nadenken. Daarnaast is het toch ook gewoon tof om hiernaar te kijken, toch!?


Insta finest top 3

Instagram, het Social Media kanaal dat bij de meeste van jullie niet meer weg te denken is. Vele uren worden er gespendeerd aan het bekijken en liken van de beste platen. Scroll snel verder voor de drie tofste platen die wij de afgelopen week tegen kwamen op Instagram!


Kantvissen op snoek – Zo pak je nieuw water aan

Ga jij wel eens achter de snoeken aan? Check dan zeker deze nieuwe video op het kanaal van Roofmeister. Robert-Paul Wolters is een ware snoekmachine en in deze video laat hij zien hoe hij op zoek gaat naar snoekstekken op een nieuw water!

Klik snel op de afbeelding voor de video!

Topfoto: Winterse januari plaat

Zoals altijd sluiten we KWO Boulevard af met een heerlijke foto. Immers: karpervissen is meer dan vangen en een foto zegt soms meer dan 1000 woorden. Deze week hebben we gekozen voor deze winterse plaat uit het archief!

De winter is een fantastisch mooie periode om te vissen, dus ga er opuit!

Bonus: kijk nu GRATIS ‘KWO Stories met Willem Kwinten’

Zoals je hierboven al kon lezen sluiten we het ‘karperjournaal’ af met een toffe KWO Community video. Op het memberplatform van KWO kun je inmiddels ruim 200 strakke (reclamevrije) movies terugvinden en ‘KWO Stories met Willem Kwinten’ is één van de best bekeken video’s.

In deze KWO Stories vertelt Willem Kwinten over zijn succesvolle visserij! Steeds weer gaat Willem nieuwe uitdagingen aan en dat verschillende situaties met zich mee. Benieuwd hoe hij hierop weet in te spelen? Check dan snel de video hieronder. Veel kijkplezier!

Wil je meer vette films zien? Meld jezelf dan vandaag nog aan als KWO Member en je kunt de komende dagen eindeloos TV kijken  😉  Oja, je bent al member vanaf €5,50 per maand!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is kwo-membership-button.jpg

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl