ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

KWO Boulevard – 32 kilo+ BAK van Cassien, Friese vijftiger en de allermooiste brace ooit!

Favoriet Favoriet
KWO Boulevard – 32 kilo+ BAK van Cassien, Friese vijftiger en de allermooiste brace ooit!

EINDELIJK: gedaan met die avondklok in Nederland! Wellicht lezen jullie deze KWO Boulevard dus lekker vanaf jullie stretcher. Deze week check je onder andere een 32 KILO bak van Cassien, een Friese VIJFTIGER, bijzondere toeschouwers aan de waterkant, een Belgische monument, de ALLERBRUUTSTE brace ooit en nog veel meer!


Statisch stalken met succes!

Er staat weer een DIKKE video klaar voor jullie op het kanaal van TwinCarpNL. Deze keer gaat Jelmer Simmes statisch stalken op een beekje en dat pakt MEGA goed uit! Hij laat maar weer eens zien hoe belangrijk locatie is, zeker in deze periode van het jaar! Brute runs en perfecte vangsten, een ideale combo voor een strakke video. Enjoy!


KWO Community video – Adventures Unlocked – Karpervissen met de kajak – Marco Nap

Iedere week droppen we minimaal één video op de KWO Community. Klik HIER voor de uitleg achter de Community en als BONUS kun je onderaan deze KWO Boulevard helemaal GRATIS een toffe Community film bekijken. De Community video die afgelopen week het meest in het oog sprong is onze eigen Marco Nap zijn Community debuut. Hij trekt met zijn kajak naar de Franse rivieren en dat heeft UNIEKE beelden opgeleverd!

Kapotte camera’s, extreme weersomstandigheden, gierende runs, bazige rivierstekken en véél tegenslagen… Het komt allemaal voorbij in de eerste aflevering van Adventures Unlocked. Volg onze eigen Marco Nap op een Franse rivier waar hij vist vanuit… een KAJAK! Check hieronder de trailer en bekijk hierrr de hele video!


Bak van de week: Fish of a Lifetime uit Friesland

Iedere week komen er flink wat karpers op de mat. Sommige vangsten zijn echter extra bijzonder, waardoor ze de titel verdienen van ‘bak/vis van de week’! De vangst die deze week de titel heeft veroverd is echt een hele bijzondere! Martijn Reitsema wist afgelopen week een Friese vijftiger te vangen!

De grootste vis die ooit bevangen werd op het desbetreffende stuk open water…

De ALLERMOOISTE brace ooit!

Dat er in Engeland absurd mooie vissen zwemmen, is niet nieuw. Maar dit… Dit gaat eigenlijk gewoon de boekjes te buiten! Mitch Attwood waagde zijn kansen op een drukbevist water. Toen de nacht zonder actie voorbijraasde, stond hij ’s ochtends vroeg op om activiteit op te sporen…

Eerst trapte Mitch af met deze unieke spiegel…
…met een beschubbing om ‘U’ tegen te zeggen.

Hij spotte enkele vissen en een solid bag leverde vrijwel direct bovenstaande parel op. Als kers op de taart liep diezelfde hengel nogmaals af en de schoonheid werd er niet minder op… Wat een ongekende brace!

Diezelfde hengel liep nogmaals af…
…en ook deze vis was van ongekende schoonheid.

TikTok Finest – Bijzondere toeschouwers aan de waterkant

Yes yes KWO’ers, de vaste lezers van de KWO Boulevard kennen het concept van de Insta Finest waar we iedere week weer een top 3 aan platen showen. Tegenwoordig zien we ook dat steeds meer vissers de weg naar TikTok gevonden hebben. Hoog tijd om ook hiervan iedere week de allerbeste video in de KWO Boulevard te droppen!


De beste artikelen van de afgelopen week

Zoals iedere week kon je de afgelopen dagen weer volop genieten van toffe updates op KWO! We hebben er drie voor jullie uitgezocht die het bekijken meer dan waard zijn! Klik op de afbeeldingen om de artikelen te lezen.

Dayen en Danny de Kruyff vertellen in deze update hoe zij het dit voorjaar aanpakken.
Willem Kwinten geeft enkele geheime aastips prijs in dit artikel, haal er je voordeel uit!
Benieuwd naar Hofman’s lievelingssysteem voor in het voorjaar? Klik dan zeker op de afbeelding hierboven!

Dikke bakken op Alberts Lake & Busters Lake

Bas van Klaveren ging eind maart zijn geluk beproeven op Alberts Lake. Thimon Doktor en zijn vismaat visten op het naastgelegen Busters Lake. Het werd uiteindelijk een onvergetelijke sessie waarvan de beelden eigenlijk voor zich spreken… Zak lekker achterover en geniet van een fraaie serie DIKKE karpers!


Instagram tip: @carpwomanlinda

De Instagram tip van deze week is de avontuurlijk ingestelde Linda de Roode (aka @carpwomanlinda op Insta), die samen met haar partner Sebastiaan heel Europa doorkruist. Van Frankrijk tot diep in de Balkan: ze heeft inmiddels aardig wat mooie momenten mogen meemaken. Afgelopen week viste ze zelfs een machtig mooi meer in Spanje en dat ging niet zonder succes!

Nadat de eerste aanbeet resulteerde in een lijnbreuk, moest Linda in de nacht het bed uitkomen voor deze MEGA bak van een schub! Na een onwerkelijke aanbeet en een spectaculaire dril werd haar spreiblok gekust door haar eerste vis van Orellana. Lekker bezig Linda!


Topvangsten van afgelopen week

Da avondklok is opgeheven dus de vangstmeldingen stromen vlotjes binnen. We geven jullie absoluut gelijk! Er valt immers heel wat schade in te halen. 😉 Benieuwd welke #legends er de afgelopen week succes boekten? Scroll dan verder voor de topvangsten van deze week!

Maurice Bachman genoot ten volle van het lange weekend.
Pedro flikt het weer, dit keer wist hij een prachtschub op de gevoelige plaat te zetten.
Het werd de allermooiste koningsnacht ooit voor Martijn Bunte, hij wist maar liefst vier vissen te vangen!
Deze beauty kwam bij Huig Vanduijn even gedag zeggen, niets mis mee!
Rick Spalling is de laatste tijd lekker op dreef, blijven gaan kerel!
Net voor het inpakken passeerde deze schub nog bij Arno van Egmond, zulke schubs zijn natuurlijk altijd welkom. 😉
Vrijwel direct nadat de avondklok afliep, wist Co zijn PB te verscherpen naar 19,6 kilo, gefeliciteerd!
Deze prachtige sfeerfoto van Ricky van Puijenbroek willen we jullie niet onthouden.
Pim Verlaan wist op het Weddermeer deze fraaie spiegel te vangen in het bijzijn van zijn familie, prachtig!
Dion Schel laat zien dat vissen zakken zeker niet altijd nodig is, wat een prachtplaat!
Marco de Cort is de laatste tijd goed op dreef, de ene na de andere vangst stroomt binnen in onze mailbox!
Onze Belgische makker Ian Thiels is goed op dreef, deze chocoladebruine prachtschub is daar het bewijs van!

Knallend het voorjaar in met de KWO Voorjaarsbox

Onze KWO Voorjaarsbox met ruim €100 aan visspullen voor maar €59,95… Dat klinkt als een megadeal! Als KWO Member scoor je ook nog eens 20% korting, dat betekent dat jij deze box aanschaft voor €47,99! Waar wacht je nog op! In onderstaande video check je wat je kan verwachten!


TBT van de week: Verdwenen buffel

Regelmatig droppen karpervissers een #TBT op Facebook of Instagram. Voor degene die deze afkorting niet kennen, het staat voor ‘Throwback Thursday’: een terugblik op een mooi moment in het verleden welke op donderdag gedeeld wordt. Deze week hebben wij gekozen voor een ongelofelijk buffel van een spiegel van onze Mark Hofman. Na deze vangst heeft hij niets meer van deze vis vernomen, zou hij nog leven?


Urban platen van Frank van Dooren

Afgelopen week zagen we een aantal zeer bijzondere platen voorbijkomen bij Frank van Dooren! Meerdere mooie vissen wisten de binnenkant van zijn net te bereiken, dus dat moest vastgelegd worden. De Urban platen van hieronder zijn het resultaat! 💪

Wat een mega brute plaat zo!
Urban platen, Frank van Dooren weet wel hoe je die moet schieten!
Nog eentje dan om af te sluiten!

Een Belgische monument voor Theo Pustjens

Theo Pustjens aan het woord: Door het gure voorjaar kwam ik maar moeilijk op gang. Ik bezocht nog maar vier keer de waterkant dit jaar. Het geluk lag pas aan mijn zijde toen ik dit absoluut monument mocht netten. Wat een start!

Zo wil je jouw voorjaar starten… Goed bezig Theo!

De afgelopen week op de KWO Community

We zijn nu vijf jaar onderweg met de KWO Community. Dé online plek voor de beste artikelen, de leukste video’s en de meest bijzondere karperfilms. Een stukje hierboven zag je al welke video de Members afgelopen vrijdag konden bekijken en daarnaast hebben we ook de volgende updates gepubliceerd:

Er staat een nieuwe Studio Talk voor jullie klaar, Mark neemt samen met de boys van Underfishing een kijkje onder de waterspiegel.
In een nieuwe ‘Master de Maand’ check je een flink aan tips op het (lastige) voorjaar te verslaan!

32 kilo+ BAK van Cassien

Neil Spooner viel kei hard in de prijzen op het befaamde Lac de St. Cassien. Hij viste op de bekende ‘Ellis Point’ stek en hij had juist zijn hengel verplaatst en die op een ondieper gelegen plateau gelegd. Diezelfde hengel liep ’s avonds direct af en hij dacht gelijk aan een grote meerval. Toen de vis dichterbij kwam verschoot hij en in totale extase dacht hij aan ‘een vijftiger’. Hij probeerde het net op te heffen, maar de vis bleek veel en veel groter dan gedacht… Uiteindelijk verschenen er 32 monsterlijke kilo’s op de weegklok! Wat een vis!

De droom van bijna elke karpervisser op de planeet…

NU VERKRIJGBAAR: De KWO KRILL SPECIALS!

Het voorjaar is nu echt op gang, de temperaturen beginnen gestaag te stijgen en de afschaffing van de avondklok ligt in het verschiet. De gloednieuwe KWO Krill Specials range is NU te verkrijgen in de KWO Shop! De compleetheid is groot want ook hard hookbaits, pop-ups en liquid zijn te verkrijgen. Check het snel want het gaat hard!

De hersluitbare zakken zorgen voor extra gebruiksgemak!

Insta finest top 3

Instagram, het Social Media kanaal dat bij de meeste van jullie niet meer weg te denken is. Vele uren worden er gespendeerd aan het bekijken en liken van de beste platen. Scrol snel verder voor de drie tofste platen die wij de afgelopen week tegen kwamen op Instagram!


Roofmeister video update

“Op het einde komt het altijd goed!” Een gezegde dat niet alleen voor de karpervissers onder ons geldt! Dat blijkt uit deze video waar Roofmeister Luc de Groot tot twee keer toe zijn sessie in de allerlaatste minuten deed slagen! Check ‘m snel en voor de roofvissers: nog een maandje volhouden! 😉

Klik op de afbeelding voor de video!

Topfoto: Ruig, ruiger, ruigst!

Zoals altijd sluiten we KWO Boulevard af met een heerlijke foto. Immers: karpervissen is meer dan vangen en een foto zegt soms meer dan 1000 woorden. Deze week hebben we gekozen voor een foto van Laurian Tarris.

Deze foto spreekt natuurlijk boekdelen!

Bonus: kijk nu GRATIS KWO Video’s!

Zoals je hierboven al kon lezen sluiten we het ‘karperjournaal’ af met een toffe KWO Community video. Op het memberplatform van KWO kun je inmiddels ruim 200 strakke (reclamevrije) movies terugvinden. Enkele van deze topvideo’s hebben we nu voor je klaarstaan op de ‘bekijk gratis‘ pagina!

In het kader van de recente KWO How To Week droppen we hieronder één van de best bekeken How To video’s op de KWO Community. Deze video is een regelrechte must watch voor de beginnende karpervisser! In deze video laat Michiel Pilaar zien hoe je een karper op een visveilige manier onthaakt, naar de mat brengt, fotografeert en weer laat zwemmen. Immers, hoe groter de karper, hoe meer er fout kan gaan tijdens het kortstondige verblijf aan op de kant!

Wil je meer vette films zien? Meld jezelf dan vandaag nog aan als KWO Member en je kunt de komende dagen eindeloos TV kijken 😉 Oja, je bent al member vanaf €5,50 per maand!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is kwo-membership-button.jpg

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl