ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

KWO Boulevard – 34 kilo spiegel breekt karperhengel, een bizar ongeval en meer!

Favoriet Favoriet
KWO Boulevard – 34 kilo spiegel breekt karperhengel, een bizar ongeval en meer!

In deze nieuwe editie van de Boulevard hebben we weer flink wat opmerkelijke nieuwtjes en vangsten verzameld. Wat dacht je bijvoorbeeld van een MEGA spiegel die geland wordt met een gebroken hengel, een bizar ongeval met kunstaas, diverse gave video’s en nog (veel) meer!


Upcoming: Korda Masterclass

Voor het zevende jaar op rij zit er een gave, nieuwe KORDA MASTERCLASS aan te komen! Met nog maar één dag tot de release van Masterclass Volume 7 is het hoog tijd om eens te kijken naar wat je dit jaar kunt verwachten.

Er komen weer vier hele gave hoofdstukken aan in de nieuwe Korda Masterclass!

In totaal zitten er vier verschillende hoofdstukken in de Masterclass, die allemaal compleet verschillend zijn. Van een zomer masterclass met Darrell Peck en Danny Fairbrass tot een Back to Basic video met Rob Burgess, je ziet het allemaal in de nieuwe Masterclass! Benieuwd naar de andere hoofdstukken? Lees dan dit artikel.

Uiteraard mag de onderwater camera niet ontbreken bij de Masterclass!

NU LIVE: Het beste karperlogboek!

Het zal vele van jullie niet zijn ontgaan, maar inmiddels staat het KWO logboek LIVE! Met deze app bewaar je al je vangsten in een handig en persoonlijk overzicht.

Bewaar al je vangsten eenvoudig in de app!

Bekijk eenvoudig welke stek, rig, aas en omstandigheden voor jouw visserij het beste scoren. Zo word je binnen no-time een betere visser! Meer weten? Klik dan HIER!

In drie eenvoudige stappen kun je aan de slag!

De App meteen downloaden? Klik dan hieronder!


BIZAR: Sportvisser schakelt survivalatleet uit met vishaak!

Zo nu en dan komen er opmerkelijke artikelen voorbij in het landelijke nieuws, zo ook afgelopen week in het AD. Survivalatleet Wilfred Brons uit Eibergen werd namelijk op een bizarre manier uitgeschakeld bij een survival in Beltrum. Tijdens het obstakel ‘de apenhang’ voelde Wilfred plotseling iets scherps in zijn been, wat een stuk kunstaas bleek te zijn!

Wilfred koos na het incident eieren voor zijn geld en moest zijn survivalavontuur vroegtijdig beëindigen.

Waarschijnlijk is een sportvisser het aas verloren in de struiken, waarna het in het been van de atleet kwam te zitten. Wilfred moest zijn survivaltocht zelfs afhaken na het incident! Een goede reminder dat wij als sportvissers alles op alles moeten zetten om te voorkomen dat er scherpe dingen zoals haken in de natuur achter blijven. Je wil natuurlijk niet dat hier ongelukken mee gebeuren, zoals nu het geval is!

Wees altijd zorgvuldig met het opruimen van gebroken lijnen en zorg dat je je ‘rommel’ opruimt!

KWO Community video

Iedere week droppen we minimaal één video op de KWO Community. Klik HIER voor de uitleg achter de Community en als BONUS kun je onderaan deze KWO Boulevard helemaal GRATIS een toffe Community film bekijken. De Community video die afgelopen week het meest in het oog sprong is het avontuur van Robin Bulters en Marco Nap. Zij kregen onverwachts de kans om op Rainbow Lake te vissen, en die grepen ze natuurlijk met beide handen aan!

Bekijk hieronder alvast de trailer van het eerste deel en klik HIER om de hele video te bekijken. Deze mag je absoluut niet missen!

Ohja, vergeet ook zeker niet om de Instagram van Robin en Marco te volgen! 😉


Bak van de week: Louis Therry vangt 34 kilo spiegel met een gebroken hengel!

Iedere week komen er flink wat karpers op de mat. Sommige vangsten zijn echter extra bijzonder, waardoor ze de titel verdienen van ‘bak/vis van de week’! De vangst die deze week de titel heeft veroverd is er eentje met een bijzonder verhaal. Louis Therry was namelijk een vis aan het drillen op Rainbow Lake, toen tijdens de dril zijn hengel in tweeën brak! Ondanks de enorme hoeveelheid pech kreeg Louis het voor elkaar om de vis te landen en daar zal hij ongetwijfeld enorm blij mee zijn geweest. Het exemplaar woog namelijk maar liefst 34 kilo!


Obstakelvissen met Pieter van de Werfhorst

In deze video legt Pieter van de Werfhorst uit hoe hij op een verantwoorde manier tegen obstakels aan vist en geeft daarbij veel nuttige informatie en tips! Meer toffe video’s zien? Check dan het YouTube-kanaal van Grade, Pole Position en Saga!!


After Work: vissen met Nick Turelinckx

Nick Turelinckx heeft een druk leven en is vaak gebonden aan korte, doordeweekse nachten. Ondanks dat slaagt hij er met regelmaat in om mooie vissen in zijn net te toveren! In de onderstaande video neemt nick jullie een nachtje mee na zijn werk.

Check de video hieronder:


De beste artikelen van de afgelopen week

Zoals iedere week kon je de afgelopen dagen weer volop genieten van toffe updates op KWO! We hebben er wederom drie voor jullie uitgezocht die het bekijken meer dan waard zijn! Klik op de afbeeldingen om de artikelen te lezen.

In een gave KWO Fieldtest in de modder vertellen Pilaar en Hofman over twee Shimano items en komt er zelfs een run voorbij!
Ronny Conings vertelt in dit artikel over een taaie sessie in Frankrijk met een gouden randje!
Nu Carp Zwolle snel dichterbij komt is het hoog tijd voor een nieuwsupdate. Check in dit artikel onder andere de plattegrond, informatie over de lezingen en meer!

VisTV: Brabantse boskarpers

In de tweede aflevering van VisTV, die op zondag is te zien en later is terug te kijken, volgen we presentatoren Marco Kraal en Daniël Weijers in de Brabantse bossen op zoek naar karper.

In de nieuwe aflevering van VisTV gaan Marco en Daniël achter de karpers aan!

Naast het statische vissen wordt er ook uitgepakt met de pen, om op een actieve manier een karper te haken. De hengels gaan regelmatig krom, dus zorg dat je deze video niet mist! De video wordt uitgezonden om 9:30 op RTL7 en is later ook terug te kijken.

Deze aflevering zit bomvol actie!

Bekijk hieronder alvast de trailer van de aflevering:


Topvangsten van afgelopen week

Hoewel het karpervissen bij velen op een laag pitje staat, zijn er nog altijd een flink aantal fanatiekelingen die ook in deze periode van het jaar doorvissen. Hieronder hebben we weer een mooie verzameling platen voor jullie klaarstaan. Benieuwd welke die-hard vissers afgelopen week enkele vangsten deelden? Scroll dan snel verder!

Nathan Donovan ving bij zijn állereerste trip naar Gigantica meteen een waar monster van maar liefst 80 Engelse ponden. Hoe bruut is dat!
Ab Hannema wist zijn eerste vis van 2020 al te landen!
Thijs van Lit wist niet wat hem overkwam toen deze mega bijzondere koi op zijn onthaakmat belandde!
Ook Jay Jay Wilms trok erop uit, met deze gave spiegel als resultaat van een paar uurtjes stalken.
We sluiten de vangstenreeks af met een portie #girlpower. Sigi van den Borre deelde haar laaste vangst van 2019 op haar Instagram: een puntgave schub!

De afgelopen week op de KWO Community

We zijn nu drie jaar onderweg met de KWO Community. Dé online plek voor de beste artikelen, de leukste video’s en de meest bijzondere karperfilms. Een stukje hierboven zag je al welke video de Members afgelopen vrijdag konden bekijken maar daarnaast hebben we ook de volgende artikelen gepubliceerd:

Na de succesvolle sessie met Pilaar kon een How To niet uitblijven. Check in deze video hoe René Treffers zijn madenrig knoopt!
In de nieuwe Topsessie Ontrafeld lezen jullie hoe verbluffend eenvoudig de Franse tactiek van Wesley Smits is. Het doel: maximaal rendement in de beschikbare vistijd!

Topfoto: Wintervissen met Joe Wooltorton

Zoals altijd sluiten we KWO Boulevard af met een heerlijke foto. Immers: karpervissen is meer dan vangen en een foto zegt soms meer dan 1000 woorden. Deze week hebben we gekozen voor een plaat van Joe Wooltorton. Joe werkt als cameraman bij Carpology maar is daarnaast ook fanatiek visser. Op zijn Instagram-page verschijnen regelmatig toffe pics, waaronder deze!

Ook in de koudere maanden van het jaar vist Joe fanatiek door!

Bonus: kijk nu GRATIS ‘Keep Searching #1 | Mark Hofman – Runs, Wintertactiek, Dikke Bak en Lossers’

Zoals je hierboven al in de KWO Boulevard kon lezen sluiten we het ‘karperjournaal’ af met een toffe KWO Community video. Op het memberplatform van KWO kun je inmiddels ruim 200 strakke (reclamevrije) movies terugvinden en KEEP SEARCHING #1 | Mark Hofman | Runs, Wintertactiek, Dikke Bak en Lossers is er daar eentje van. Deze eerste aflevering komt uit de Keep Searching reeks van MH. In deze eerste (bonus) aflevering vertrekt Mark alvast naar Frankrijk, voordat de echte Keep Searching reeks van start gaat. Een sessie die hij niet snel zal vergeten!

Wil je meer vette films zien? Meld jezelf dan vandaag nog aan als KWO Member en je kunt de komende dagen eindeloos TV kijken  😉  Oja, je bent al member vanaf €4,95 per maand!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl