ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

KWO Boulevard – 40KG openbare BAK, een boezemveertiger en vette kanaalbakken voor Thiels!

Augustus loopt ten einde en blijkbaar heeft dat heel wat karpervissers wakker geschud. Er kwamen afgelopen week bizar veel vangstmeldingen binnen en er werden heel wat BAKKEN gevangen. In deze nieuwe editie van onze KWO Boulevard check je onder andere een 40KG openbare Franse bak, DW Fishing Team op bakkenjacht in Slovenië, een dikke rivierbak voor Pablo Swennen, een boezemveertiger en nog veel meer!


40KG openbare BAK uit Frankrijk!

Deze week stuitten we op een bizarre Instagram post van @freres_postieaux. Deze twee broers staan al lang gekend als #bigfishhunters. Deze keer staan ze te pronken met wellicht één van de allergrootste (openbare) karpers uit Frankrijk. Met zijn 40 kilo is het echt een ongelofelijke bak uit het land van kaas en wijn. We zijn in ieder geval benieuwd wat ze dit jaar nog gaan klaarspelen… Stay tuned!

Wat een ongekende BAK!

KWO Community video – Succesvol karpervissen op betaalwater met Thimon Dokter – KWO Studio Talk

Iedere week droppen we minimaal één video op de KWO Community. Klik HIER voor de uitleg achter de Community en als BONUS kun je onderaan deze KWO Boulevard helemaal GRATIS een toffe Community film bekijken. De Community video die afgelopen week het meest in het oog sprong is uiteraard de nieuwste KWO Studio Talk met Thimon Dokter!

Benieuwd hoe Thimon deze #UNIT wist te strikken? Bekijk dan snel de KWO Studio Talk!

In de nieuwe KWO Studio Talk hebben we één van de succesvolste betaalwatervissers van de Benelux te gast. Niemand minder dan de sympathieke Thimon Dokter gaat met Michiel in gesprek over het kraken van drukbevist water, dus reken maarr dat ook de ‘openbare vissers’ wat kunnen leren! Check hieronder een korte outtake van deze interessante KWO Studio Talk en bekijk hier de volledige aflevering!


Bak van de week: Target voor JP!

Iedere week komen er flink wat karpers op de mat. Sommige vangsten zijn echter extra bijzonder, waardoor ze de titel verdienen van ‘bak/vis van de week’! De vangst die deze week de titel heeft veroverd is deze target van JP. Hij wist deze heerlijke schub te strikken afgelopen week!

De eerste Nederlandse veertiger voor JP!

Bakken voor Thiels!

Onze Belgische legend stopt niet met vangen! Hij viste afgelopen week een sessie op het kanaal en dat bleek een schot in de roos te zijn! Oude liefde roest niet zeggen ze en dat blijkt nu ook maar weer. Ian en kanalen blijft een gouden combinatie!

Ian en kanalen…
…het is echt een gouden combinatie!

Karpervissen in Slovenië met DWFishingTeam

De boys van DWFishingTeam gingen maar met één reden naar Slovenië: dikke bakken vangen! Ze trokken er met zijn drieën weer op uit en het beloofde weer een gigantisch mooi avontuur te worden.

En of het een mooi avontuur werd!

Zak lekker achterover en geniet van 50 minuten humor, runs, dikke karpers en een flinke portie avontuur. Het beste is: na dit eerste deel volgen er nog drie delen, dus zorg dat je jezelf abonneert op hun YouTube-kanaal!

Er komen flink wat vissen voorbij in het Slovenië avontuur van de mannen!

TikTok Finest – Fluiter van jewelste!

Jaa KWO’ers, de vaste lezers van de KWO Boulevard kennen het concept van de Insta Finest waar we iedere week weer een top 3 aan platen showen. Tegenwoordig zien we ook dat steeds meer vissers de weg naar TikTok gevonden hebben. Hoog tijd om ook hiervan iedere week de beste video in de KWO Boulevard te droppen! Deze week stuitten we op onderstaande TikTok.

@fox_international

WAIT FOR IT… RX+ calling you to action. #carpfishing #carp #fish #fishing #angling #onmyown #houseoftiktok

♬ Toosie Slide – Drake


De beste artikelen van de afgelopen week

Zoals iedere week kon je de afgelopen dagen weer volop genieten van toffe updates op KWO! We hebben er drie voor jullie uitgezocht die het bekijken meer dan waard zijn! Klik op de afbeeldingen om de artikelen te lezen.

Tips van de (betaalwater)master himself: Thimon Dokter geeft jullie enkele zeer interessante tips om voor het maximale te gaan!
Bianca somde haar drie meest gemaakte fouten op betaalwater op voor ons, benieuwd welke dat zijn? Check dan zeker deze update!

Bikkelen wordt beloond – Niels Traa

Niels aan het woord: Een sessie die al meer dan geslaagd was door meerdere bizarre vangsten kreeg op de laatste visdag nog een extra boost! Uit het niets vertrok de linkerhengel. Ik wist wat ik moest doen, trok direct mijn waadpak aan en ging er met de boot achteraan. Het water kent talloze wiervelden en dat wist deze vis ook. Na meermaals uit de wierbedden te zijn gedirigeerd kwam de vis naar het wateroppervlak. Ik zag direct dat het om een brute spiegel ging en trok kalm de vis over het netkoord. Zie hier de bekroning van een week lang pionieren in het prachtige Franse land. Volgende week gaan we terug en hopen op weer zo een sessie!

Niels is lekker ‘on fire’ de laatste tijd!

Een korte Franse sessie – Bas van den Broek

Bas van den Broek trok er afgelopen maand een aantal nachtjes op uit. Hij ging de Franse kanaaltjes weer onveilig maken en dat is aardig goed gelukt! Hij ving er enkele heerlijke vissen en dat heeft hij weer leuk op beeld samengebracht. Check hieronder de video om zijn avontuur te bekijken!


Onbekende schatten van de ruige rivier – Pablo Swennen

Pablo Swennen aan het woord: Het bouwverlof in België begon als een ramp op visgebied… Die rivier trad buiten haar oevers en er werd flink wat schade veroorzaakt. Heel wat karpers werden waarschijnlijk meegesleurd naar onbekende oorden…

De vakantie begon voor Pablo in mineur…
…de rivier was namelijk zwaar uit zijn oevers getreden.

Pablo vertelt: Ik was er eerst van overtuigd dat er heel wat vis verdwenen zou zijn… Er was uiteraard maar één manier om daar achter te komen! Ik wachtte tot het waterpeil weer wat zakte en ik besloot om te voeren met de V-activator om de vissen goed aan te sterken!

Veel vitamines om ze weer goed op krachten te laten komen!

Twee dagen later was het zo ver, we mochten het water weer op! Ik maakte als eerst enkele verkenningsrondjes rond de stek om zeker te weten dat er geen ‘nieuwe’ obstakels waren. Toen alles veilig leek, gingen de hengels te water. Het was een soort bruine kolkende massa, dus ik had er nog niet vertrouwen in tot ik de volgende ochtend een zakker kreeg! Ik sprong direct de boot in, het was geen monster maar ik was dolblij om te zien dat er karpers zijn die het overleefd hebben! Yes!

Heerlijk om de vissen weer gezond en wel te vangen!

Nadien bleef het stil en ik verwachtte eerlijk gezegd niet veel meer. Om drie uur ’s nachts kreeg ik een volle run en de vis trok gelijk meters van mijn spoel. Hij trok me richting het diepere gedeelte en nam me flink op sleeptouw. Ik dacht met een meerval te maken te hebben, maar toen ik de eerste glimp zag was ik als een kind zo blij! Een regelrechte goudklomp van de rivier, hoe heerlijk is dat… Er is dus toch nog vis aanwezig!

Een brute bak van de rivier voor Pablo, lekker bezig man!

De visserij van… Casper van Amsterdam | Het onbekende

In deze aflevering gaat team Trakker op stap met Casper Heuver, beter bekend als Casper van Amsterdam. Hij vist rondom onze prachtige hoofdstad. Ze volgen hem voor 48 uur op een aantal mooie open wateren die de randstad rijk is en dat verloopt niet zonder succes! We kunnen alvast verklappen dat het een video is vol actie en avontuur gaat worden! Hij vertelt hoe hij zijn visserij indeelt, wat hem daar toe drijft en wat de sleutel tot zijn succes is. Geniet van de video!


Topvangsten van afgelopen week

Zoals eerder vermeld was het afgelopen week flink los met de bakken. De meest bijzondere vangsten hebben we voor jullie op een rijtje gezet en die kunnen jullie hieronder nog eens checken! De zomer komt op zijn einde dus stilletjesaan kunnen we het woord ‘najaar’ over de lippen beginnen te nemen… Wij kijken er alvast naar uit!

Ben van Boekel ving niet één…
…maar twee veertigers op een nachtje!
Onze maat Ricardo zit uiteraard ook niet stil… 😉
Melvin Bruinink is de laatste tijd lekker op dreef, dat bewijst deze foto maar weer eens!
Ronnie Spaans ging samen met zijn dochter op stap…
…en dat leverde weer enkele fraaie vissen op!
Bart Roes met een beloning na hard werken in Frankrijk!
Bas Kleen met een heerlijke beuker!
Martijn Reitsema met een boezemveertiger, hoe heerlijk is dat dan!
Wilco Kuiper ving deze knappe dertiger, lekker bezig!

De GASTSESSIE – Chris en Stefan op het Waesmeer

Meermaals hoorden we Chris al zeggen dat hij samen met Stefan op pad wou. Ook Stefan liet meermaals van zich horen om dit te regelen. Zo gezegd, zo gedaan, de mannen trokken samey6n richting het Waesmeer! Het beloofd weer een heel avontuur te worden en het resultaat mag er wezen! De mannen onthullen in deze video hun aanpak en daarnaast zit er ook een flinke scheut humor in verwerkt, enjoy!


#TBT: Pecky met een heerlijke brace!

Darrell Peck poste afgelopen week deze heerlijke TBT. Hij pronkt trots met twee vissen die samen meer dan 100 Engelse ponden wegen. Uiteraard een bizar tafereel maar we weten dat Darrell al heftige dingen heeft meegemaakt! 😉

Heerlijk sfeerbeeld, Pecky op zijn best!

De jeugd heeft de toekomst…

Deze week kregen we een leuk stukje binnen van een jonge rakker die goed op dreef is! Eerst stuurde Maikel deze fraaie spiegel door die hij uit de lelies wist te plukken.

Wat een mega fraaie vis!

Maikel aan het woord: Door jullie video’s over extreem obstakel- en wiervissen heb ik vandaag op een heel lastig wierwater mijn slag geslagen! Er wordt weinig gevist, maar ik wist zeker dat er grote vissen zouden zitten! Mijn vermoeden werd bevestigd en ik ving mijn eerste karper hier en die was direct goed voor een nieuw PB!

Gelijk een nieuw record, lekker bezig Maikel!

De afgelopen week op de KWO Community

We zijn nu vijf jaar onderweg met de KWO Community. Dé online plek voor de beste artikelen, de leukste video’s en de meest bijzondere karperfilms. Een stukje hierboven zag je al welke video de Members afgelopen vrijdag konden bekijken maar daarnaast hebben we ook de volgende artikelen gepubliceerd:

David de Vos ging met een hele bende een social vissen op Jurassic Carpe 1, daar hebben ze uiteraard een vette aftermovie van gemaakt!
In een nieuwe Master de Maand vertellen wij je hoe je het maximale uit de goede weersomstandigheden van deze maand kunt halen!

Insta finest top 3

Instagram, het Social Media kanaal dat bij de meeste van jullie niet meer weg te denken is. Vele uren worden er gespendeerd aan het bekijken en liken van de beste platen. Scrol snel verder voor de drie tofste platen die wij de afgelopen week tegen kwamen op Instagram!

https://www.instagram.com/p/CSv7dd3j22K/?utm_source=ig_web_copy_link


KWO In Action Day: zondag 26 september

Schrijf het vast in je agenda, want dit wordt een topper van formaat! Klik op de button hieronder om je gratis ticket te claimen! We hebben weer een hele berg voor jullie in petto, dus dit wil je zeker niet missen. LET OP: tickets zijn maar beperkt beschikbaar!

Schrijf je snel in!

Foto van de week: ‘Karperkransje’

Zoals altijd sluiten we KWO Boulevard af met een heerlijke foto. Immers: karpervissen is meer dan vangen en een foto zegt soms meer dan 1000 woorden. Deze week hebben we gekozen voor deze mooie sfeerplaat van Casper Heuver!

Over een hotspot gesproken…

Bonus: kijk nu GRATIS KWO Video’s!

Zoals je hierboven al kon lezen sluiten we het ‘karperjournaal’ af met een toffe KWO Community video. Op het memberplatform van KWO kun je inmiddels ruim 200 strakke (reclamevrije) movies terugvinden. Enkele van deze topvideo’s hebben we nu voor je klaarstaan op de ‘bekijk gratis‘ pagina!

Hieronder check je één van de best bekeken video’s van de KWO Community, namelijk het eerste deel van serie ‘Pilaar & Ossie On Tour 2020‘! Na een eerste sessie in Oostenrijk en Slovenië was het namelijk wel duidelijk: de combinatie van Michiel Pilaar & Remy van Os is #GOUD waard. In de videoserie “On Tour” staan humor en vriendschap centraal, maar uiteraard worden er ook de nodige karpers gevangen!

Hele video zien? Bekijk ‘m dan snel op de ‘bekijk gratis‘ pagina!

Wil je meer vette films zien? Meld jezelf dan vandaag nog aan als KWO Member en je kunt de komende dagen eindeloos TV kijken 😉 Oja, je bent al member vanaf €5,50 per maand!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is kwo-membership-button.jpg

Bekijk ook