KWO BOULEVARD

Favoriet Favoriet
KWO BOULEVARD

2013, we zien uit naar een succesvol jaar

Allright medevissers, het jaar 2013 is van start en het team van KWO wenst jullie allemaal een fantastisch (vis)jaar. Hopelijk hebben jullie een goede jaarwisseling achter de rug en zijn er geen vingers verloren gegaan (vervelend bij het onthaken).

Zoals iedereen hebben ook wij goede voornemens. Deze zijn voornamelijk gericht op de bezoeker. We willen de content en de gebruiksvriendelijkheid van onze websites verbeteren en zullen geleidelijk nieuwe tools en items gaan toevoegen. Ook willen we toewerken naar een grotere diversiteit aan schrijvers en artikelen. Heb je nog een leuk artikel? Mail hem naar info@karperwereld.nl en dan maken we er samen wat moois van.

In de korte tijd dat we met KWO aan de gang zijn blijkt dat de rubrieken KWO Boulevard, Whatsapp, Fish of a Lifetime goed ontvangen worden. Laten we dan ook verder gaan met de laatste nieuwtjes in deze KWO Boulevard van eerste week van het nieuwe jaar!

De KWO redactie wenst u een zeer goed jaar (foto: Robert de Wilt).

De KSN Facebook pagina richting de 1000 leden

Dat De KSN de belangen behartigt van ALLE karpervissers is niets nieuws. Wat wél nieuw is is de Facebook pagina. Inmiddels hebben zich bijna 1000 mensen op like gedrukt. Doe dit, want De KSN staat onder andere voor: heel het jaar door nachtvissen, vissen met drie hengels, legaal gebruik van vistentje, jeugdprojecten en SKP’s (spiegelkarperprojecten).

De_KSN_Facebook.jpg

De afgelopen maand december hebben De KSN en de redactie van het magazine Monkey Climber veelvuldig overlegd over en gewerkt naar een bijzondere sponsorovereenkomst. Het resultaat van dit zorgvuldige traject levert voor de jeugdleden van De KSN een bijzonder fraai voordeel op. Alle jeugdleden die zich in de eerste helft van 2013 aanmelden als jeugdlid van De KSN of reeds jeugdlid op 01 januari 2013 waren, worden getrakteerd op een gratis jaarabonnement bij Monkey Climber.

Spiegel Karper Projecten (SKP)

De winter is dé ideale tijd om karpers uit te zetten. De kans op ziekte en stress is lager bij de lagere watertemperatuur. De KSN is een drijvende kracht achter tal van SKP’s door het hele land. Afgelopen week kreeg een groot project op het Brielse meer groen licht en in Friesland werden er al spiegels uitgezet.

boulevard_KSN_SKP_Arjan_Verkoelen.jpg

boulevard_KSN_SKP_Koos_Walters.jpg

Koos Walters, eigenaar van Carp Farm, met één van de door hem geleverde spiegels!


2013, het jaar van Ruben Pels

Ruben Pels is ook in de winter niet van de waterkant weg te slaan. In deze koude periode gebruikt hij graag partikels om extra snel een vis te verleiden. Ruben besloot om al begin januari naar de waterkant te gaan en zoals je hier ziet heeft hij geen voerboot of SGB nodig…

Ruben_Pels_vuurpijl_rig.jpg

Pas tijdens de nachtelijke uurtjes kwam er een run op de hengel van Ruben. Snel sloeg hij aan en de slip ging flink te keer. Dit heeft Ruben opgenomen en verwerkt in een leuk filmpje. Dit was uiteindelijk het resultaat:

Ruben_Pels_karper.jpg

Klik op de afbeelding om naar het filmpje te gaan.


De eerste van het nieuwe jaar

Zo vlak na oud en nieuw zijn er al weer flink wat vissers naar de waterkant gegaan. We zagen wat mooie vangsten voorbij komen met het bijschrift “De eerste van het jaar”.

Niels_van_Orshaegen.jpg

Niels van Orshaegen met een prachtige spiegel.

effrey_Evers.jpg

Jeffrey Evers met een ijskoude schub.

Sven_van_Anrooy.jpg

TTB Baits man Sven van Anrooy met één van zijn 2013 karpers.

Michiel_Pilaar_winter_karper.jpg

Ook Michiel is er al op uit geweest en zowaar kwam er een karper op de kant.

Clint van Pelt is uitzonderlijk goed bezig geweest!

Van de jonge belofte Clint van Pelt zagen we een blog voorbij komen waarin hij zijn visserij van de laatste weken beschrijft. Clint heeft fanatiek gevist op een kanaaltje en een aantal schitterende karpers gevangen. Lees HIER zijn blog.

Clint_van_Pelt_december_karper_vangst.jpg

Clint_van_Pelt.jpg

Erg leuk om te zien dat deze jonge visser zo fanatiek vist in de winter. Good job Clint!

DVD ‘When Nature Calls’ / Gunther Poelmans

Onze sympathieke vriend Gunther Poelmans heeft afgelopen week de tweede trailer van zijn DVD ‘When Nature Calls’ online gezet. Het filmpje ziet er erg gelikt uit, bekijk het eens en laat u overtuigen dat u deze film toch echt MOET ZIEN.

Gunther_Poelmans_big_carp_.jpg

Klik op de afbeelding om naar de trailer te kijken.

Deze week géén BTW bij Raven en Vlemmix

Sinterklaas en de kerstman zijn nog maar net het land uit of Raven/Vlemmix komt alweer met een wel erg voordelige actie. Deze week is het motto “Weg met de BTW” en zit er op het gehele assortiment maar liefst 21 % korting. Mocht je nog wat nodig hebben, van Delkim tot Fox en van Nash tot X2, dan is nu je kans!

raven_geen_BTW.jpg

Klik op de afbeelding om naar de webshop te gaan.

Martin Post en Harnold Kikkert beginnen Dé Tacklebox in Beilen

De kogel is door de kerk, de kurk van de fles. Gisteren knalde Martin Post het bericht in de (karper)wereld dat hij samen met Harnold Kikkert Dé Tacklebox gaat beginnen in Beilen (Drenthe). Hier zal begin maart een complete ‘karperstore’ van maar liefst 500 m² karperplezier verrijzen met alle topmerken onder 1 dak. Uniek voor Noord Nederland! Meer informatie volgt aankomende week. Succes mannen, maak er wat moois van.

De_Tacklebox_Martin_Post.jpg

 

Komende week op KWO: Harald van der Graaf en Roy Vos

Aanstaande woensdag zullen we een interview publiceren met topvissers Harald van der Graaf en Roy Vos. Het aantal karpers dat zij hebben gevangen de laatste jaren is ongekend. Michiel zocht de mannen op in Duitsland waar hij hen op Duitse wijze ondervroeg over hun vangsten, rigs, aanpak en avontuur!

Harald_en_Roy_dikke_karpers.jpg

boilies_rig_karper.jpg

Ed Kieft het nieuwe verdeelpunt van TTB Baits

Ed Kieft, Ed is al jaren klant en vriend van de TTB Baits club. Nadat Joery bekend heeft gemaakt te stoppen met verdelen stond Ed gelijk klaar om het verdeelpunt in Hoorn over te nemen. Tijdens Carpzwolle kan je kennis maken met deze noordhollandse ADHDer. Maak er wat moois van Ed, maar dat komt wel goed!

Ed_Kieft.jpg


Foto van de week

De Foto van de week heeft dit keer weinig de tijd van het jaar te maken maar des te meer met hetgeen velen van ons doen: plannen maken, goede karpervoornemens bedenken. Deze foto is geschoten door Jacques Kruller aanhet Kempisch Kanaal. De vistijd die hij hier had koestert hij en zijn goede voornemen is om dit jaar terug te keren aan dit mysterieuze, harde kanaal. Succes Jacques.

Plannen_maken_copy.jpg


Dit was hem weer voor deze week. Voor velen van jullie begint morgen het ‘normale arbeidersbestaan’ weer. Sterkte en succes hiermee en met de naderende vorst zullen we de karperhormonen nog even in bedwang moeten houden. Heb je zelf een nieuwtje of leuk item voor deze rubriek: mail hem naar info@karperwereld.nl

Michiel Pilaar

De eerste KWO Boulevard van 2013 staat weer BOMVOL met nieuwtjes en koude vangsten. Deze week o.a. Gunther Poelmans, Ruben Pels, KSN, SKP’s, Dé Tacklebox en meer.

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl