ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

KWO Boulevard – Belgische 34KG, VIJFTIGERS van de Lot en karpers op straat!

Favoriet Favoriet
KWO Boulevard – Belgische 34KG, VIJFTIGERS van de Lot en karpers op straat!

Het is weer zondag en dat wil zeggen dat er weer een bomvolle KWO Boulevard voor jullie klaarstaat! Aan grote vissen geen gebrek de laatste tijd, deze editie staat er weer vol mee! Deze keer check je karpers op straat, bizarre vangstmeldingen, twee riviervijftigers in één sessie, een monsterkarper uit België en nog veel meer!


Visvakantie op het Hooge Holt – Robert Grootenboer

Robert vertrok onlangs op gezinsvakantie naar het Hoge Holt en uiteraard boekte hij een huisje vlak aan het water. 😉 Hij heeft zoveel mogelijk tips en tricks voor jullie in deze video gestopt zodat jullie in de toekomst ook jullie hobby kunnen delen met jullie gezin. Want er is haast niets mooier dan dat! Zet je schrap voor ruim 40 minuten kijkplezier!


KWO Community video – Hoe is het om Alan Blair te zijn?

Iedere week droppen we minimaal één video op de KWO Community. Klik HIER voor de uitleg achter de Community en als BONUS kun je onderaan deze KWO Boulevard helemaal GRATIS een toffe Community film bekijken. De Community video die afgelopen week het meest in het oog sprong is uiteraard het diepgaande interview met Alan Blair.

Klik op de afbeelding voor een diepgaand interview van meer dan 100 minuten!

Als je werkweken van 70 uur kunt combineren met meerdere vissessies dan moet je wel een eindbaas zijn! Iemand die het maximale uit zijn leven haalt is de sympathieke Alan Blair. Maar hoe is het om Alan Blair te zijn? Dat vroegen we aan hem en het resultaat is een mega interessante gesprek van ruim anderhalf uur. Bekijk de volledige video hierrrr!


Bak van de week: 34 kilo Belgisch geweld voor Martijn Verweij

Iedere week komen er flink wat karpers op de mat. Sommige vangsten zijn echter extra bijzonder, waardoor ze de titel verdienen van ‘bak/vis van de week’! De vangst die deze week de titel heeft veroverd is van Martijn Verweij.

Met 34 kilo en 113 centimeter spreken we van een regelrechte duikboot…

Bij zulke units hoort gewoon een woordje uitleg… Martijn viste met team KGB Baits een social in België. De sessie stond in het teken van het testen van een nieuwe bol. Als dan de absolute nummer één van het water volgt, weten wij in ieder geval al dat het goed zit! Gefeliciteerd kerel!

Wat een biels!

Banktime Stories 10 met Koen Koops!

In Banktime Stories deel 10, die sinds deze ochtend ook online staat, neemt Koen Koops ons mee naar een water waar het voor hem allemaal begon. Het is voorjaar, de temperaturen zijn erg hoog en we zitten inmiddels midden in de paaitijd! Een lastige tijd om vis te vangen, maar Koen haalt alles uit de kast en laat zien hoe je toch succesvol kunt zijn, enjoy! Hieronder zien jullie alvast de trailer!


TikTok Finest – Karper op straat?

Jaa KWO’ers, de vaste lezers van de KWO Boulevard kennen het concept van de Insta Finest waar we iedere week weer een top 3 aan platen showen. Tegenwoordig zien we ook dat steeds meer vissers de weg naar TikTok gevonden hebben. Hoog tijd om ook hiervan iedere week de beste video in de KWO Boulevard te droppen! Deze week stuitten we op onderstaande TikTok.

@cuytenboilies

#cuytenboilies #TrueStoriesOnly #fy #fyp #foryou #trending #overstroming #Schinveld #Limburg #Maas #karper #carp #vis #vissen #nieuws #kwo #rivier

♬ origineel geluid – cuytenboilies


Dit kun je de komende maanden verwachten op de KWO Community

Op de KWO Community zorgen we er altijd voor dat je de tofste en meest leerzame karpercontent voorgeschoteld krijgt. Ook voor de aankomende maanden hebben we weer tientallen vette video’s en artikelen voor je klaarstaan en gaan we weer volgas met de camera op pad om nieuwe beelden te schieten. Benieuwd wat je zoal kunt verwachten? Pilaar & Hofman praten je in deze kwartaalupdate helemaal bij…

Nog geen KWO member en direct naar de 1000+ updates kijken die al voor je klaar staan? Probeer de KWO Community nu 14 dagen voor maar €1,- via de onderstaande button.


De beste artikelen van de afgelopen week

Zoals iedere week kon je de afgelopen dagen weer volop genieten van toffe updates op KWO! We hebben er drie voor jullie uitgezocht die het bekijken meer dan waard zijn! Klik op de afbeeldingen om de artikelen te lezen.

Met deze vier tips maak jij jouw rig zomerklaar!
In deze update onthult Simon Scott een flink aantal tips om in de warme zomermaanden succesvol te zijn!
Plastic haakaas wint de laatste jaren flink veel vissersharten, zo ook dat van onze Mark. In deze video showt hij hoe hij hier succesvol mee vist!

Riviervijftigers op de Lot!

Zelfs tijdens het vierde seizoen dat Wouter en Kiek van Lot-Experience aan de rivier wonen worden er steeds meer nieuwe rivier schatten gemeld. Zo ook dit jaar. Luuk en Johan waren twee dagen op pad en belde ’s ochtends om 8:00 “Wat is eigenlijk de grootste die hier gevangen is?” Wij hebben er eentje van 51 pond!” Nee joh?! Meteen fototoestel pakken en gas erop! Bij aankomst een erg mooie schub hoe hij hoort te zijn! Geen geselecteerde modellen, maar een brok riviergeweld.

Wat een beuker, dit zijn vangsten voor het leven!

Weer twee dagen later zeven uur ’s avonds: “Hee Wouter, ik durf het bijna niet te zeggen maar we hebben er net eentje van een paar pond zwaarder…” Nee joh?! Hup weer gelijk de camera in de auto en volgas naar de stek! Weer een bruut ding tref ik daar aan. Een iets hoger gebouwde schub met een uniek patroon. We vergeten alle mooie 20 ponders die je hier ook massaal aantreft, maar dit is wel een aanvulling op de al erg mooie reeks vissen van deze week!

We kunnen wel spreken van een regelrechte droomsessie, zulke vissen zijn goud waard!

Parel van de week: Gideon van der Peijl met een perfecte rijenkarper

Iedere week komen er fantastische vissen op de kant. Sommige vissen die wij voorbij zien komen zijn net wat specialer dan andere. Daardoor verdienen ze de titel ‘parel van de week’. Het draait niet allemaal maar om gewichten, pure schoonheid is vaak veel meer waard!

Deze keer gaat Gideon met de titel lopen en dat is meer dan terecht!

Gideon zijn vorige stek viel stil dus besloot hij te verhuizen naar een mooi kanaal. Na een aantal dagen goed voeren waagde hij zijn kans. Het resultaat viel niet tegen, er lagen binnen no-time twee spiegels op de mat waarvan bovenstaande de mooiste is.

Al moeten we toegeven dat wij deze vis misschien wel net zo bijzonder vinden!

Zie en vang meer vissen tijdens het struinend vissen!

Alweer een dikke video op het Korda Benelux kanaal op YouTube. Deze keer laat Maurice Samar zien wat hij het liefste doet: struinen! Deze manier van karpervissen is de laatste jaren heel populair geworden en dat is niets voor niets. Karpers belagen door ze te spotten en alle moeite te doen om ze te vangen is gewoonweg een hele brute manier die voor veel adrenaline zorgt. Kijk, geniet en leer!


Tip van de week – ‘Wees niet te zuinig!’

Met de bizarre regenval van afgelopen dagen zit er veel zuurstof in het water. De karpers zijn ook juist wat gerecupereerd na de paaiperiode dus het is tijd om volgas te gaan! Probeer op regelmatige basis je stekken te onderhouden zodat de vissen altijd wat te eten hebben. Hoe meer vertrouwen je ze geeft, hoe meer je ervoor terugkrijgt!

Liever vijf keer per dag een handje bollen, dan in één keer vijf kilo omkiepen!

PB volschub voor Cyriel!

Cyriel tufte in alle vroegte naar Amsterdam om daar op uitnodiging van Rolf Bouman zijn lijnen eens nat te maken in het water van onze hoofdstad. Wat voor topkeuze was dat! Hij ving gewoon een PB volschub! De boys maakte er een leuk filmpje van dat zeker de moeite is om eens te bekijken, enjoy!


De jeugd heeft de toekomst…

Onder bovenstaand motto doen we elke week weer een shout out naar een jeugdige karperfanaat die we in de gaten moeten houden. Deze week zetten we Stijn Melkert in de kijker, deze zestien jarige strijder trok met de boys van Underfishing Life naar Frankrijk en dat draaide uit op een droomsessie! Jong geleerd is oud gedaan, lekker bezig Stijn! Hopelijk blijf je netjes verder knallen! 💪

Deze vis is zonder enige twijfel ouder dan Stijn zelf.
De jeugd heeft de toekomst!

Wil jij als jeugdige fanatiekeling ook een shout out in de KWO Boulevard en pronken met je allermooiste vangst? Gebruik dan de hashtag ‘#kwoboulevard’ en wie weet sta jij hier binnenkort tussen!


Instagram tip: @gerjanvreeegberts_carpangler

Het profiel waar wij de laatste weken met volle verbazing naar kijken is dat van Gerjan Vree Egberts. De vissen die daar dit jaar al op verschenen zijn, zijn verbluffend mooi te noemen. Het aantal parels dat deze legend op de mat legt, is eigenlijk gewoon absurd. Hij startte op de rivier en ook daar bleven de parels maar volgen. Lekker bezig Gerjan!

Dit zijn toch echt wel vangsten…
…die dubbel tellen 😉

Topvangsten van afgelopen week

YES, na het regenachtige weer van de afgelopen tijd is er eindelijk beter weer in het verschiet! Met dit weer is er uiteraard niets mooier dan lekker vertoeven aan de waterkant en dat is weer terug te zien in de vangsten 😉 Jullie knallen zo te zien keihard, want de vangsten zijn haast niet bij te houden. Dat is uiteraard alleen maar leuk om te zien. Hieronder hebben we een kleine selectie voor jullie gemaakt!

Het rijtje van deze week trappen we af met de prachtvis voor Frank van Schaik!
Dennis Sterken wist afgelopen week een prachtige kanaalbak te strikken!
Hielke Mallens mocht vol trots met deze Nederlandse veertiger op de foto!
Sjacco is de laatste tijd heerlijk op dreef. Van Oer-Hollandse dertigers…
…tot parels van uitzetters, lekker bezig kerel!
Mikey met een bijzonder mooie spiegel!
Dennis zat ook niet stil en wist weer drie mooie vissen te strikken, dit was de mooiste!
Steven Smout en Bram Nijs zitten in Frankrijk…
…en het valt niet tegen.
Bram wist ook een waanzinnige vis te verleiden…
…veel mooier worden ze niet!
Een heerlijke plaat van visbaas Stijn van de Gruiter.
Jesse met een prachtige rijenkarper van de machtige rivier!

Wil jij ook shinen in de KWO Boulevard met jullie ALLERMOOISTE vangsten? Gebruik dan de hashtag ‘#kwoboulevard’ en wie weet sta jij er binnenkort ook tussen!


#TBT: Ronnie Spaans met een fantastische parel

Op Throwback Thursday blikken heel wat vissers terug op een vangst die ze een aantal jaren terug hebben geboekt. Ronnie Spaans blikte afgelopen donderdag terug op een wel héél bijzondere vis. Deze volschub is naast zijn ongeziene schoonheid ook nog eens van een stevig kaliber. Lekkere vis Ronnie, op naar meer van dat soort plaatjes!


Vissen redden voor het vaderland!

Helaas hadden we de afgelopen week te maken met woeste overstromingen. Dit was niet alleen een ramp voor bepaalde dorpen en steden. Ook heel wat vissen raakten in moeilijkheden. Gelukkig schoten er heel wat vissers in actie om te redden wat er te redden viel. In België deed Dieter Borremans een oproep en uiteindelijk hebben ze een massa karpers kunnen redden.

Een echte heldendaad, petje af Dieter en alle andere helpende handen!

Kan en wil jij deze dagen helpen met het redden van vissen in Belgisch én Nederlands Limburg? Houd dan deze Facebookgroep in de gaten!


De afgelopen week op de KWO Community

We zijn nu vijf jaar onderweg met de KWO Community. Dé online plek voor de beste artikelen, de leukste video’s en de meest bijzondere karperfilms. Een stukje hierboven zag je al welke video de Members afgelopen vrijdag konden bekijken maar daarnaast hebben we ook de volgende artikelen gepubliceerd:

Koolzaad, de partikel om de vissen he-le-maal CRAZY mee te maken! In deze update vertelt Rafael Bringmann jullie alles over deze attractieve partikel!
Wat zit er nu in de tacklebox van bekende vissers? In deze video laat Pieter van de Werfhorst 7 onmisbare dingen zien voor zijn visserij.

Insta finest top 3

Instagram, het Social Media kanaal dat bij de meeste van jullie niet meer weg te denken is. Vele uren worden er gespendeerd aan het bekijken en liken van de beste platen. Scrol snel verder voor de drie tofste platen die wij de afgelopen week tegen kwamen op Instagram!


KWO In Action Day: zondag 26 september

Schrijf het vast in je agenda, want dit wordt een topper van formaat! Klik op de button hieronder om je gratis ticket te claimen! We hebben weer een hele berg voor jullie in petto, dus dit wil je zeker niet missen. LET OP: tickets zijn maar beperkt beschikbaar!

Schrijf je snel in!

Roofmeister video update – Zo trol je op snoek met planerboards

Trollen is misschien wel de meest bekende manier van roofvissen. Met planerboards kun je een nog groter deel van het water bestrijken en Jelle de Jong is daar een expert in. In deze video van Roofmeister laat hij zien hoe hij dit aanpakt en hoe hij hier succes mee boekt, enjoy!

Klik op de afbeelding om de video te checken!

Foto van de week: Tussen de paarden

Zoals altijd sluiten we KWO Boulevard af met een heerlijke foto. Immers: karpervissen is meer dan vangen en een foto zegt soms meer dan 1000 woorden. Deze week hebben we gekozen voor deze fantastische sfeerplaat van Mikel Max Meier!


Bonus: kijk nu GRATIS KWO Video’s!

Zoals je hierboven al kon lezen sluiten we het ‘karperjournaal’ af met een toffe KWO Community video. Op het memberplatform van KWO kun je inmiddels ruim 200 strakke (reclamevrije) movies terugvinden. Enkele van deze topvideo’s hebben we nu voor je klaarstaan op de ‘bekijk gratis‘ pagina!

In het kader van de recente KWO How To Week droppen we hieronder één van de best bekeken How To video’s op de KWO Community. Deze video is een regelrechte must watch voor de beginnende karpervisser! In deze video laat Michiel Pilaar zien hoe je een karper op een visveilige manier onthaakt, naar de mat brengt, fotografeert en weer laat zwemmen. Immers, hoe groter de karper, hoe meer er fout kan gaan tijdens het kortstondige verblijf aan op de kant!

Wil je meer vette films zien? Meld jezelf dan vandaag nog aan als KWO Member en je kunt de komende dagen eindeloos TV kijken 😉 Oja, je bent al member vanaf €5,50 per maand!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is kwo-membership-button.jpg

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl