ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

KWO Boulevard – Bootvissen, dikke fotodumps, nieuwe PB’s en een blikseminslag!

Favoriet Favoriet
KWO Boulevard – Bootvissen, dikke fotodumps, nieuwe PB’s en een blikseminslag!

Ja hoor, daar is ie weer! Een MEGA volle Boulevard staat weer voor jullie klaar. Deze week lees je onder andere over records die sneuvelen, een meerval van 220 centimeter, dikke fotodumps, een blikseminslag, bootvissen en nog (veel) meer!


KWO LOCKDOWN

We beginnen deze boulevard met week #3 van de KWO Lockdown Actie. In de onderstaande video check je direct op welke mega prijzen je als KWO member deze week kans maakt en op welk doel je kunt stemmen voor de €500,- weekdonatie.

Winnaars Nash Titan en goede doel actie #2

Bart Otten, Robin Wolbers en Chris Smet van harte gefeliciteerd. Jullie zijn de gelukkig winnaars van de een gloednieuwe Nash Titan TC Pro bivvy t.w.v. €550,-. De overgrote meerderheid van de members heeft als weekdonatie gestemd op het Rode Kruis, bedankt voor het stemmen! MH maakt de donatie maandag live over.

De eerste prijzen zijn inmiddels aangekomen. Op de foto Ed die in de eerste actieweek een Trakker RLX 8 Leg Bed System won. Hij is er naar eigen zeggen; “erughhh blij mee. Ook al vang ik niets meer dan lig ik als een vorst!” Dat denken wij ook Ed, veel plezier ermee.

Blije gezichten, Ed met zijn gewonnen Trakker RLX 8 Leg Bed System.

Nog geen member en ook kans maken?

Ben jij nog geen KWO Member en wil je ook kans maken op de vette prijzen die we de komende weken weg gaan geven? Word dan direct onderdeel van de grootste karper community van de Benelux. Je kunt dan ook meestemmen welk goede doel we gaan supporten en krijgt direct toegang tot 1000+ exclusieve updates/video’s en meer!

Bekijk o.a. de movies van Pilaar op Bled.

of klik hier en lees alles over het KWO Membership


Karpervissen op vakantiepark ’t Hooge Holt

Op de Nederlandse vakantieparken kan er vaak nog leuk gevist worden. Zo bewees Daan dat er op vakantiepark ’t Hooge Holt mooie vissen zwemmen. Daan ging er een weekje vissen en maakte er een mooie video van die je hieronder checkt! Benieuwd naar maar visavonturen van Daan? Check dan eens zijn YouTube kanaal!


KWO Community video

Iedere week droppen we minimaal één video op de KWO Community. Klik HIER voor de uitleg achter de Community en als BONUS kun je onderaan deze KWO Boulevard helemaal GRATIS een toffe Community film bekijken. De Community video die afgelopen week het meest in het oog sprong is de nieuwe Keep Searching video van Mark Hofman.

Het gaat LOS in Keep Searching aflevering 3!

In deze derde aflevering van het tweede seizoen gaat Mark terug naar het ‘Wierwater’ voor de ultieme wraak… Deze video mag je niet missen! Bekijk hieronder de trailer en check de hele video HIER.


Bak van de week: Fish of a Lifetime

Iedere week komen er flink wat karpers op de mat. Sommige vangsten zijn echter extra bijzonder, waardoor ze de titel verdienen van ‘bak/vis van de week’! De vangst die deze week de titel heeft veroverd is de vis van Ties Rhoen. Voor hem kwam afgelopen week namelijk wel een hele bijzondere vis op de mat. Een flinke koikarper wist hij te strikken in Zuid-Limburg!

Wat een mega koi zeg! 😍

Nieuw Nederlands PB voor Thomas van Gestel

Pro Line teammember Thomas van Gestel wist afgelopen week opnieuw zijn Nederlandse recordvis te vangen: een monsterschub van meer dan 50 pond! Zo zie je ze niet zo vaak in ons kikkerlandje. Petje af Thomas!

Wat een prachtige donkere kleuren heeft deze schub!
Werkelijk een puntgave schub!

Instagram tip: @thecarplife

We kennen allemaal vast wel iemand die nog steeds zou blanken als de vissen zo los zijn als in onderstaand filmpje!? We zagen het filmpje voorbij komen het het Insta kanaal van @thecarplife. Een kanaal dat vol staat met brute vangsten, de hardste runs en de vetste filmpjes, zeker het volgen waard dus!


Succesvol bootvissen!

Patrick Krekt heeft de afgelopen tijd flink wat gave vissen gevangen vanuit zijn boot en deze 42 pond zware schub is er daar eentje van! Deze vis komt uit de toplaag van het bestand en zorgde voor flink wat blijdschap bij Patrick. Momenteel test hij de nieuwe Tunamino en E12 van Solar, waar je binnenkort meer over gaat horen!

Wat een brute schub zeg, hier zijn wij wel jaloers op!

De beste artikelen van de afgelopen week

Zoals iedere week kon je de afgelopen dagen weer volop genieten van toffe updates op KWO! We hebben er wederom drie voor jullie uitgezocht die het bekijken meer dan waard zijn! Klik op de afbeeldingen om de artikelen te lezen.

Onze eigen Pilaar heeft 4 tips hoe je met een chod rig extra succesvol kunt zijn in het voorjaar!
Afgelopen week verscheen de Podcast met Robin Bulters online, luister hem snel!
‘Bas & Bas on tour’ – In het vroege voorjaar konden Bas & Bas eindelijk een kort nachtje samen vissen. Een video van de sessie vind je in deze update!

Fotodump met familie De Zeeuw

Remon en Anouk de Zeeuw, consultants van CC Moore, gaan graag samen op pad. Daarnaast heeft zoontje Youri het vissersbloed ook in zich. Afgelopen week gingen ze samen op pad en werden er verschillende mooie vissen gevangen. Scroll snel verder voor het resultaat!

Youri met een dikke bak!
Een flinke bak van een schub voor Anouk!
Wat een Pareltje van een spiegel, lekker gevangen Remon!
Anouk wist haar vissen wel te vangen zeg!

Goede daad: support de actie ‘Rolstoelbus voor Nanne’

Martijn Broek is al jaren een vriend van KWO en zijn gezinsleven is niet altijd gemakkelijk. Zijn 6 jarige dochtertje Nanne zit namelijk in een rolstoel na fysieke tegenslag aan het begin van haar leven. Eigenlijk moet er een rolstoelbus komen om haar goed te kunnen vervoeren. Probleem is: de bus kost €40.000,-. 

Helpen jullie Martijn en Nanne op weg naar een mooie rolstoelbus?

Om die reden is Martijn de Facebookpagina ‘Rolstoelbus voor Nanne‘ gestart waar hij oproept om oud ijzer in te leveren en het geld te doneren aan dit goede doel. Ook kunnen oude metalen bij hem ingeleverd worden (in Rucphen) zodat hij deze zelf kan inleveren. Klik HIER voor alle informatie!


Het beste van de KWO Community

Benieuwd wat je allemaal kunt ontdekken en zien met een KWO Community Membership? Bekijk dan eens de onderstaande video met daarin ALLES wat de Community je te bieden heeft! Meer weten over het membership? Klik dan HIER.


Topvangsten van afgelopen week

Na de oproep van vorige week stroomde de mails van toffe vangsten binnen! Super om te zien dat er lekker gevangen worden. Ook in België mocht er afgelopen week weer gevist worden, wat voor mooie vangsten zorgde. Benieuwd naar de platen die wij weer zorgvuldig voor jullie geselecteerd hebben? Scroll dan snel verder!

James de Koker viste samen met zijn vismaat een tweedaagse sessie op het kanaal. De voercampagne had goed gewerkt: 17 vissen kwamen op de kant, waaronder 4 dertigers!
Afgelopen week viste Sander en Mike op een recreatieplas, het was taai, maar ze wisten op bijna hetzelfde moment een vist te vangen!
Dat de CBB White Cananga uit de KWO voorjaarsbox vis opleveren bewijst Romy…
…van hengelsportwinkel Vismania wel, twee hele mooie vissen kwamen op de mat!
Manuel Venneker ging op karperjacht, maar werd verrast met de vangst van deze mooie zeelt!
Ook Merijn Kooijman bewees dat de spullen…
…uit de KWO voorjaarsbox mooie vissen opleveren!
#visbaas Raf vangt zijn allereerste karper!
Injo Weekers met twee brute platen!
Beide werden gevangen op de Red Zone boilies van The Right Bankstuff.
Marc O Eichner ving deze brute vis, wie zou deze ook wel eens willen vangen?!
Bjorn en Peter moesten samen aan de dril omdat er twee tegelijk af liepen. Niet veel later lag de mat gevuld met 41,5 kilo karpergeweld!
Martijn Lier met een bizarre volschub van het oude bestand, hoe vet is dat dan!?
Zeeuwse strijders Sietse en Mitchell profiteren optimaal van de lange vakantie en zijn dag en nacht aan de waterkant te vinden 😎
Harald van der Graaf viste een social met zijn makker Valentijn en deze stokoude 20kg+ maakte de sessie in één klap geslaagd!
Een prachtige maasbak voor Johan Frans!
Melvin Bruinink met een hele mooie vis!
Demian Smit met een bijzonder beschubde karper!

How To: Lijnen opspoelen

Waar let je nu op bij de aanschaf van een nieuwe lijn? Hoe spoel je vervolgens die lijn dan op de juiste manier op je molen? Dit zijn vragen waar Kevin Diederen antwoord op geeft in deze video. Benieuwd naar meer van Kevin of andere Korda teamleden? Check dan zeker het YouTube kanaal van Korda Benelux Karpervissen Tv eens!


Nieuw (Nederlands) PB voor Gerard Keetman

Een week geleden verbrak Gerard Keetman zijn Nederlandse PB met een puntgave schub! Samen met Frank van Schaik (de bakken vanger van Trakker) en Joost van Vonderen ging hij op pad. Samen hadden ze een top weekend en leek het even of ze vanouds aan knallen waren in Frankrijk. Deze bak van een schub kon de smoked fish van Evolution Products niet weerstaan. Wat een heerlijke bak van 37 Nederlandse ponden!

Wat een plaatje zeg, gefeliciteerd Gerard!

Enerverende visdag voor Bjorn en Stephanie

Liefde is… Samen vissen! Maar als de bliksem inslaat in een boom op nog geen 10 meter van je stek is het toch even (heel erg) schrikken… Het ‘karperkoppel’ Bjorn en Stephanie overkwam het vorige week. De brandweer moest er zelfs aan te pas komen om de gesleten boom te stabiliseren en later te verwijderen.

Ajj, dat moet een hele klap zijn geweest zeg!

Het duo bleef volhardend zitten en dat bleek letterlijke een gouden (of beter gezegd: oranje) zet! Stephanie wist namelijk een prachtige koi over haar netkoord te krijgen! Jullie kunnen jezelf wel voorstellen dat de sessie nu niet meer stuk kon!

Gelukkig kwam er nog een mooie beloning op de mat!

De afgelopen week op de KWO Community

We zijn nu drie jaar onderweg met de KWO Community. Dé online plek voor de beste artikelen, de leukste video’s en de meest bijzondere karperfilms. Een stukje hierboven zag je al welke video de Members afgelopen vrijdag konden bekijken maar daarnaast hebben we ook de volgende artikelen gepubliceerd:

In een tweeluik vertelt Dennis de Brouwer over zijn ‘Chaos in de Alpen’. Benieuwd of er de eerste sessies al werd gevangen? Check dan snel dit artikel!
Er stond weer een nieuwe Master de Maand klaar, deze keer gaat het uiteraard over paaiende karpers en het vissen op ondieptes.

Kanaalvissen met Jelmer Simmes

Jelmer van het YouTube kanaal TwincarpNL trok er weer lekker op uit. Dit maal op het kanaal. Het blijkt een taai stuk te zijn, maar gelukkig beleefde Jelmer een TOP sessie. Check de video hieronder, veel kijkplezier!


Brute vissen op het Plashuis

Kevin vertelt: Samen met Marien viste ik afgelopen weekend op het Plashuis in het noorden. De bodemstructuur daar is voornamelijk een zachte veengrond, maar op het wijd werd een mooie harde plaat gevonden. De stek werd aangevoerd en opgebouwd. Na twee dagen begon de stek te lopen met diverse mooie vangsten. De mooiste vangsten waren toch wel deze twee brute vissen:

Wat een plaatje zeg!
Dat is nog eens een brute schub, lekker gevist Kevin!

Fotodump met Nick Reijkers

Dat bij Nick Reijkers alles op rolletjes loopt blijkt wel uit zijn vangsten. De afgelopen tijd werd er veel vis gevangen, waarvan er drie toch wel echt uit springen. Drie mooie vissen op een gewicht van 14 tot 19 kilo. Scroll snel verder voor zijn drie mooiste vissen van de afgelopen weken!

Een fraaie hele fraaie plaat!
Zo wil je ze vangen, een hele mooie spiegel Nick!
Kijk dat is nog eens een brute schub zeg!

Karpervissen in de lente met DW Fishingteam

Soms zit echt alles mee in een sessie. De mannen van het YouTube kanaal DW Fishingteam hadden onlangs nog zo’n geweldige sessie. De runs bleven maar komen en het werd een heuse #SLACHTSESSIE! Enkele dikke karpers en zelfs een ghostkarper kwamen op de kant. Check de video hierrr:


Insta finest top 3

Instagram: het Social Media kanaal dat bij de meeste van jullie niet meer weg te denken is. Vele uren worden er gespendeerd aan het bekijken en liken van de beste platen. Scroll snel verder voor de drie tofste platen die wij de afgelopen week tegen kwamen op Instagram!


[VIDEO] Mega meerval van 220 centimeter vanaf de kant!

Wauw wat een brute vangst zeg! We zagen afgelopen week deze brute video voorbij komen het kanaal van Roofmeister. In de video werd een mega meerval van maar liefst 220 centimeter vanaf de kant gevangen. Benieuwd naar de video? Klik dan snel op de afbeelding hieronder!

Stalkend vanaf de kant achter dikke meerval aan, deze video bewijst dat het kan!

Topfoto: Fishing the big lake

Zoals altijd sluiten we KWO Boulevard af met een heerlijke foto. Immers: karpervissen is meer dan vangen en een foto zegt soms meer dan 1000 woorden. Deze week hebben we gekozen voor een plaat van Maurice Bachman die deze prachtige plaat deelde in onze KWO Community Members Facebookgroep.

Wat een PRACHTIGE plaat!

Bonus: kijk nu GRATIS ‘Race door de Balkan Pilaar & Ossie on tour #1″

Zoals je hierboven al kon lezen sluiten we het ‘karperjournaal’ af met een toffe KWO Community video. Op het memberplatform van KWO kun je inmiddels ruim 200 strakke (reclamevrije) movies terugvinden en Race door de Balkan van Pilaar & Ossie on Tour is een van de best bekeken video’s. Maar liefst 3000 kilometer asfalt, spannende momenten met de Transporter, knetterharde runs, onverwachte blanks, een schitterende omgeving en vooral veel humor. Check de movie hieronder:

Wil je meer vette films zien? Meld jezelf dan vandaag nog aan als KWO Member en je kunt de komende dagen eindeloos TV kijken  😉  Oja, je bent al member vanaf €4,95 per maand!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl