ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

KWO Boulevard – Brute riviervissen, volop voorjaarsgeweld en mega veel video’s!

Favoriet Favoriet
KWO Boulevard – Brute riviervissen, volop voorjaarsgeweld en mega veel video’s!

Of je op dit moment nu lekker aan de waterkant zit of thuis op de bank, wij hebben weer een volle editie van de KWO Boulevard voor je klaarstaan! Deze week vind je heel wat voorjaarsgeweld, een flink aantal video’s, dikke riviervissen en nog (veel) meer!


KWO LOCKDOWN – ACTIEWEEK #2

Vier weken lang drie members met een mega prijs en €500,- support voor een goed doel van KWO. Dat is de KWO LOCKDOWN in het kort. In de onderstaande video check je welke prijzen we deze week gaan verloten en op welk doel je kunt stemmen voor de weekdonatie!

Winnaars en goede doel van actieweek #1

Gisteren maakte we drie KWO Members blij met een Trakker RLX 8 Leg Bed System. Danny van Houten, Ed Spruijt en Mathias van Hove kunnen begin volgende week een mailtje verwachten en krijgen daarna hun mega prijs opgestuurd. De voorkeur van de overgrote meerderheid van de members ging naar Stiching Make a Wish. Onze MH maakt morgen live de €500,- donatie over.

Nog geen member en ook kans maken?

Ben jij nog geen KWO Member en wil je ook kans maken op de vette prijzen die we de komende weken weg gaan geven? Word dan direct onderdeel van de grootste karper community van de Benelux. Je kunt dan ook meestemmen welk goede doel we gaan supporten en krijgt direct toegang tot 1000+ exclusieve updates/video’s en meer!

Bekijk o.a. de movies van Pilaar op Bled.

of klik hier en lees alles over het KWO Membership


Bakken vangen in het voorjaar met DW Fishingteam

De mannen van DW Fishingteam zitten niet stil. Afgelopen week kwam er niet één, maar zelfs twee video’s online op hun YouTube kanaal! In de video’s worden er weer mooie karpers gevangen, dus kijk en geniet van de video’s.


KWO Community video

Iedere week droppen we minimaal één video op de KWO Community. Klik HIER voor de uitleg achter de Community en als BONUS kun je onderaan deze KWO Boulevard helemaal GRATIS een toffe Community film bekijken. De Community video die afgelopen week het meest in het oog sprong is het kanaalavontuur van Collin Velthuis en Reinier Plantinga. Zowel in 2018 als in 2019 gingen zij een week pionieren op een kanaalstelsel in Frankrijk en dat leverde gave beelden op! Bekijk hieronder de trailer of klik HIER voor de volledige film.


Bak van de week: Mega brute spiegel!

Iedere week komen er flink wat karpers op de mat. Sommige vangsten zijn echter extra bijzonder, waardoor ze de titel verdienen van ‘bak/vis van de week’! De vangst die deze week de titel heeft veroverd is de vis van Casper van Amsterdam. Na enkele nachten blanken kon Casper zijn PB aanscherpen met deze hele bijzondere spiegel van het Amstel kanaal!

Dat is nog eens een mooie spiegel Casper, top gevist!

Geweldige edit op foto Michiel Pilaar!

Afgelopen week dropte Pilaar onderstaande foto op zijn Instagram met dit bijschrift: “🗣 The best comment wins a pair KWO of socks 🧦😎 Drop hieronder wat er als bijschrift bij deze foto hoort 😉⤵️”.

Het origineel!

Je snapt wel dat dit voor leuke reacties zorgt. Laurens Maasland ging er met de KWO sokken vandoor, hij had van deze foto toch wel een hele grappige edit gemaakt:

De bewerkte foto van Laurens, zie jij de verschillen?

Mooie start op de rivier voor Roel bij de Vaate!

In de Boulevard van drie weken geleden zagen we tatoeëerder Roel al voorbij komen. Dat Roel een gedreven visser is bewijzen onderstaande vangsten wel weer! Hij had namelijk een geweldige start op de rivier met drie hele mooie vangsten. Hieronder een kleine fotodump van deze prachtige vissen. Op zijn Instagrampagina houdt Roel zijn volgers uiteraard ook op de hoogte van zijn vangsten, hij is dus zeker het volgen waard!

Een prachtige spiegel van de rivier!
Ook deze brute schub ving Roel op de Rivier!
Lekker gevist Roel, wij zijn jaloers!

Method Feederen op karper

Normaal gesproken zou Willem Romeijn lekker aan het roofvissen zijn, maar nu dat niet mag vanwege de gesloten tijd gaat hij met de method feeder op pad. Dat het een effectieve manier van karpervissen is bewijst onderstaande video wel! In de video deelt Willem zijn tips en tricks met jullie. Benieuwd naar meer van Willem? Check dan zeker even zijn YouTube kanaal!


De beste artikelen van de afgelopen week

Zoals iedere week kon je de afgelopen dagen weer volop genieten van toffe updates op KWO! We hebben er wederom drie voor jullie uitgezocht die het bekijken meer dan waard zijn! Klik op de afbeeldingen om de artikelen te lezen.

Werken en vissen dat gaat prima samen voor Rik Aldenkamp. In dit artikel vertelt hij over de korte, maar zeer effectieve, sessies van dit voorjaar!
Waar vind je de karper in het voorjaar op kanalen? Joost Derix vertelt erover in dit artikel!
In dit artikel worden drie voordelen besproken van een dieptemeter in het voorjaar, check ze snel!

Voorjaarssucces met de mannen van Purecarpfishing

De mannen van Purecarpfishing viste een mooie voorjaarssessie op een grindafgraving. De eerste sessie van het jaar en het werd gelijk een succes. Na vijf minuten liep de eerste hengel al af! Check de video hieronder:


Instagram tip: @da_snipa

In deze Boulevard delen wij graag het Insta account van de Franse Olivier Gandzadi aka @da_snipa. Olivier is een hele fanatieke visser die onder andere samen met Younes Gonzalez de DVD River Madness maakte. Check het account snel, want er staan genoeg brute platen op zijn Instagram!


Eurobanx #6 staat LIVE!

Het zal je vast niet zijn ontgaan: de mannen van Nash dropte afgelopen vrijdag de nieuwe Eurobanx video! In alweer het zelfde deel volgen we Oli Davies en Alan Blair tijdens hun 15-daagse rondtrip door Europa. Om alvast een tipje van de sluier op te lichten: er werd ook met onze eigen Mark Hofman gevist! Check de video hieronder:


Topvangsten van afgelopen week

Afgelopen week trokken er weer veel mensen op uit. Prachtige vangsten werden met ons gedeeld, waarvan wij weer een leuke selectie hebben gemaakt. Zelf ook in de Boulevard? Stuur dan jouw unieke vangst met een kort verhaaltje naar redactie@karperwereld.nl en wie weet nemen wij jouw vangst mee in de komende Boulevard! Scroll snel verder voor de platen die wij deze week weer klaar hebben staan:

Mandy Blom wist aanvang van Koningsnacht goed te besteden en ging vissen. Deze schub ving ze op de White Cananga uit de voorjaarsbox!
Deze spiegel wilde Bart Hoogkamer ons niet onthouden, wat een prachtige vis zeg!
Mark Vogels deelde een hele brute schub met ons!
Vanwege de covid-19 crisis vist Thomas van Gestel, van het Proline team, lekker op eigen bodem.
Dat ook hier hele brute bakken rondzwemmen bewijst deze vangst wel weer!
Naast de brute spiegel wist Thomas ook deze machtige schub te landen!
Ook teammember Teun van de Laar wist een hele fraaie spiegel te strikken. Petje af mannen!
Na een uiterst succesvolle en vroege voorjaarscampagne mocht Jasper Smit, van Martin SB, uiteindelijk de kers op de taart vangen in deze prachtig getekende spiegel!
Patrick Stekelenburg met een hele mooie spiegel!
Ronald Dekker is los en…
…wist twee prachtige vissen te vangen!
Wat een parel zeg, Wesley Epskamp deelde deze plaat in de KWO Community Members Facebookgroep!
Danny Wijnschenk laat met deze vis wel zien dat instant visserij op de Sloterplas goed mogelijk is!
Een hele mooie spiegel voor Melvin Bruinink!

Strakke sfeervideo van Herwin Kwint!

Ex-karpervisser Herwin Kwint vist nu voornamelijk op witvis maar toch dropt hij regelmatig een mooie video. Deze movie heeft het bijschrift “Gone Fishing” en laat in drie minuten zien waarom Kwint zo verslaafd is aan de natuur en het vissen!


Double Trouble: twee prijswinnaars met dezelfde naam!

Afgelopen week trokken we drie random winnaars voor een Isolate Baits RN20 aaspakket. Onze verbazing was behoorlijk groot toen we zagen dat niet drie, maar VIER mensen zich als winnaar hadden gemeld! Wat bleek? Twee mensen met exact dezelfde voor- en achternaam hadden meegedaan met de winactie.

Een flink pakket dat jullie konden winnen!

Hoewel we eigenlijk één van de naamgenoten teleur moesten stellen, bleken de mannen van Shimano bereid om een extra aaspakket beschikbaar te stellen voor de vierde winnaar. Een hele toffe actie! Zo konden we uiteindelijk vier winnaars blij maken met een gaaf aaspakket.


De aanpak van Carl & Alex op groot water!

Op het YouTube kanaal van Fishing Tutorials geven Carl & Alex hun tactieken prijs. Onderstaande video kwam eigenlijk een beetje naar aanleiding van hun nieuwe video Reservoir Diaries 3. In de video gaan zij dieper in op de aanpak op grote wateren in het algemeen. Wil jij binnenkort starten op een groot water? Dan is deze video zeker het bekijken waard!


TBT van de week: Belgische kanaalbak

Regelmatig droppen karpervissers een #TBT op Facebook of Instagram. Voor degene die deze afkorting niet kennen, het staat voor ‘Throwback Thursday’: een terugblik op een mooi moment in het verleden welke op donderdag gedeeld wordt. Deze week sprong onderstaande Belgische kanaalbak van Chris de Clercq eruit. Een mega mooie spiegel die hij wist te vangen in de zomer van 2000!


De afgelopen week op de KWO Community

We zijn nu drie jaar onderweg met de KWO Community. Dé online plek voor de beste artikelen, de leukste video’s en de meest bijzondere karperfilms. Een stukje hierboven zag je al welke video de Members afgelopen vrijdag konden bekijken maar daarnaast hebben we ook de volgende artikelen gepubliceerd:

Een terugblik op een succesvolle zomer van 2019 komt voorbij in alweer het vijfde deel van ‘Life on the Road’ van Gareth ‘Gaz’ Fareham!
Corona, de onverdraagzaamheid van de maatschappij en de omgang van mensen met elkaar zijn onderwerpen die de revue passeren in deze video (!) update met Ian Thiels!

How To: de perfecte partikel mix met Mike Thille

De Amsterdamse Mike Thille heeft weer een nieuwe How To partikel video voor jullie klaarstaan. Er is immers méér dan alleen tijgernoten en hennep waarmee je de karpers kunt activeren. In deze video laat hij zijn favoriete X-Partikel-Mix zien. Check de video waarom Mike zo gecharmeerd is van deze combi. Voor meer info klik je hierrr.


Kleine aasvis in een transparante bak – Hoe reageert grote baars?

Een leuk experiment zagen we afgelopen week voorbij komen op Roofmeister! In deze video zie je hoe baarzen reageren wanneer er een transparante bak met aasvisjes in het water wordt gelaten. Benieuwd hoe de baarzen zullen reageren? Check dan snel de video door op de afbeelding hieronder te klikken!

Klik snel op de afbeelding voor de video!

Leroy Gonlag ‘on fire’ op het Hollands Diep

De afgelopen paar Boulevards zagen jullie Leroy Gonlag al voorbij komen met enkele brute vangsten. Deze man blijft maar vangen en beleefde een heuse slachtsessie in het weekend. Twee mooie platen en een videoverslag van het weekend staan hieronder!

Wat een bak zeg! 😍
En nog een flinke parel kwam op de mat voor Leroy!

Topfoto: Perfecte start van de dag!

Zoals altijd sluiten we KWO Boulevard af met een heerlijke foto. Immers: karpervissen is meer dan vangen en een foto zegt soms meer dan 1000 woorden. Deze week hebben we gekozen voor een plaat van Oli Davies. Wie wil er nou niet zijn dag zo beginnen als onderstaande foto!?

Wat een HEERLIJKE sfeerplaat!

Bonus: kijk nu GRATIS ‘Bikkelen in december – Openbare bakkensessie van Pilaar & Hofman’

Zoals je hierboven al in de KWO Boulevard kon lezen sluiten we het ‘karperjournaal’ af met een toffe KWO Community video. Op het memberplatform van KWO kun je inmiddels ruim 200 strakke (reclamevrije) movies terugvinden en Bikkelen in december – Openbare bakkensessie van Pilaar & Hofman is er daar eentje van. In deze video vertrekken Pilaar en Hofman naar het Franse land om daar op zoek te gaan naar de grootste vissen op de meest spectaculaire wateren. En dat in december! Check de movie hieronder:

Wil je meer vette films zien? Meld jezelf dan vandaag nog aan als KWO Member en je kunt de komende dagen eindeloos TV kijken  😉  Oja, je bent al member vanaf €4,95 per maand!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl