ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

KWO Boulevard: Christmas Edition – Kerstkarpers, BIZARSTE weegpaal ooit en een echte IJSKARPER?!

FIJNE KERST BESTE KWO’ers! Het jaar is weer voorbijgevlogen en ook in deze laatste (koude) week hebben wij nog een KNALLER van een KWO Boulevard voor jullie klaarstaan. Deze week check je onder andere enkele Kerstkarpers, de bizarste weegpaal ooit, een dikke Franse vijftigers, Carl vs. Alex en nog veel meer!


Fishing Competition: Carl vs. Alex!

De gebroeders Smith zorgen al jaren voor leuke challenges en video’s op hun YouTube kanaal. Deze keer is het tijd om te weten te komen wie nu echt de beste visser is. Dit deden ze door een GROTE wedstrijd te organiseren. De spanning is om te snijden want er worden heel wat wateren en vissoorten bevist. Wie is nu echt de beste visser van de twee? Check het in de video hieronder!


KWO Community video – Belgische Bakken #1 – Michiel Pilaar – Starten op de rivier

Iedere week droppen we minimaal één video op de KWO Community. Klik HIER voor de uitleg achter de Community en als BONUS kun je onderaan deze KWO Boulevard helemaal GRATIS een toffe Community film bekijken. De Community video die afgelopen week het meest in het oog sprong is uiteraard de eerste aflevering ‘Belgische Bakken’ van Michiel Pilaar!

Michiel is weer een DIK avontuur aangegaan!

Michiel had weer eens zin in een DIK avontuur en daardoor begon hij vorig jaar weer aan een serieuze uitdaging. Hij trok naar de Belgische rivier in de hoop daar één van zijn ongelofelijk brute bewoners te strikken. In dit eerste deel neemt hij jullie mee op verkenning, jacht en vangt hij zijn eerste vissen! Enjoy!


BAK van de week: James de Koker met een Franse vijftiger

Iedere week komen er flink wat karpers op de mat. Sommige vangsten zijn echter extra bijzonder, waardoor ze de titel verdienen van ‘bak/vis van de week’! De vangst die deze week de titel heeft veroverd is van James de Koker!

James de Koker wist deze brute Franse vijftiger te strikken tijdens een ijskoude wintersessie.

TikTok Finest – Dikke vijftiger!

Jaa KWO’ers, de vaste lezers van de KWO Boulevard kennen het concept van de Insta Finest waar we iedere week weer een top 3 aan platen showen. Tegenwoordig zien we ook dat steeds meer vissers de weg naar TikTok gevonden hebben. Hoog tijd om ook hiervan iedere week de beste video in de KWO Boulevard te droppen! Deze week stuitten we op onderstaande TikTok.

@biemansbaits #karper #karpervissen #carp #carpfishing #fish #kwo #biemansbaits #fishing #carpfishinguk #carpe #insectlover #run #roadtrip ♬ origineel geluid – Biemansbaits

PAREL van de week: Max Sieverling met de ‘Picasso’ onder de spiegels!

Elke week komen er heel wat vangsten voorbij en sommige zijn nét dat tikkeltje specialer dan andere. Daarom lichten wij in het kopje ‘PAREL van de week’ altijd de meeste speciale vangst toe. Deze week kozen we voor deze prachtige spiegel die Max Sieverling ving!

Wat een PRACHTIGE vis!

24 MILJOEN?!

Dat is het aantal minuten dat onze KWO video’s in 2021 door jullie zijn bekeken! Benieuwd welke Community updates het meeste in de smaak vielen? Hieronder check je de top 3 video’s van 2021! We willen jullie alvast bedanken voor het massale kijken, op naar 2022!

Meer feiten en cijfers over 2021 check je hier!

Het was weer een jaar…
…met heerlijke updates…
…van echte legends!

De beste artikelen van de afgelopen week

Zoals iedere week kon je de afgelopen dagen weer volop genieten van toffe updates op KWO! We hebben er twee voor jullie uitgezocht die het bekijken meer dan waard zijn! Klik op de afbeeldingen om de artikelen te lezen.

In dit interview voelen we DJ Alexander van JNXD aan de tand!
In deze update laat Chris de Clercq zijn 6 meest onmisbare items zien!

Kanaalobsessie 2021 – Ruben Pels

Afgelopen jaar maakte Ruben Pels weer heel wat mooie avonturen mee op het kanaal. Deze heeft hij in deze video van ruim 23 minuten gegoten. Hou je klaar voor oersterke schubkarpers, karakteristieke spiegels en grote vrachtschepen! Enjoy!


De meest functionele weegpaal ter wereld?

Bij de mannen van Spiegel Magazine zagen we afgelopen week een wel erg functionele weegpaal voorbijkomen. Op deze manier weeg jij je karpers met alle gemak. Het enige nadeel is, dat hij wel aan de dure kant gaat zijn vrezen wij… 😉

Functioneel is het wel, maar helaas wel aan de dure kant… 😉

Tip van de week: Hop on Hop off visserij

De winter is het niet de leukste periode om op één stek te blijven vissen. Het kan super hard lonen om meerdere stekjes minimaal aan te voeren en deze vervolgens één voor één af te vissen. De vissen liggen negen van de tien keer toch opgestapeld bij elkaar. Op deze manier maak je dus meer kans om ze tegen te komen. ❄️

Lekker actief vissen is in deze periode iets draaglijker.

Crossing Borders #2 – Jamie Bellhouse – Grote roadtrip door Europa

Jamie Bellhouse van Team Nash trapte afgelopen jaar het gaspedaal in om een dik avontuur aan te gaan! Hij trok naar Slovenië en er werden herinneringen voor het leven gemaakt. Hou ja vast voor een berg (grote) vissen, runs en veel avontuur!

Klik op de afbeelding voor de video!

Topvangsten van afgelopen week

YES, eindelijk beter weer in het verschiet! Hier reageren de vissen massaal op dus de paai zal er snel aankomen. Jullie knallen zo te zien keihard want de vangsten zijn haast niet bij te houden. Dat is uiteraard alleen maar leuk om te zien. Hieronder hebben we een kleine selectie voor jullie gemaakt!

Wesley Schra met een HEERLIJKE foto om in de kerstsfeer te komen!
Danny Bogman met een knaller van een winterbak!
Ook Dion Bekkers sloot zijn jaar geweldig af.
Eric Smits met een heuse winterveertiger!
PJ met zijn eerste vis van nieuw water.
Rik Helming trotseerde de kou en werd daarvoor beloond!
Remco Celen viste een succesvolle wintersessie…
…op Het Broek!
Marco Tetteroo wenst jullie een fijne kerst! 😉

#TBT: Kevin Diederen met een chocobruine schub!

Kevin aan het woord: Samen met @bvanloon78 stond er al een hele poos een visdag in de agenda. Eentje die wij zouden doorbrengen aan een kanaal ergens in het zuiden van het land. En dus stonden wij die ochtend al in alle vroegte in het donker de hengels klaar te maken. De eerste die van mij te water ging was voorzien van een Spinner rigje met een PVA stickje gevuld met wat boiliekruim. Ik geloof dat ik er nog een paar losse knikkertjes bij gooide. En wat ik zeker weet is dat ik vol ongeloof reageerde toen de hengel tot leven kwam. Die eerste aanbeet van dit water kwam namelijk nog voordat ik de andere hengel klaar had. Daar had ik natuurlijk niet op gerekend!


Christmas Special 2021 – Nash Off The Hook Podcast

Deze podcast is speciaal voor Kerst online gekomen. In deze editie spreken er meerdere hele bekende karpervissers zoals bijvoorbeeld Oli Davies, Alan Blair, Kevin Nash, Alfie en nog veel meer interessante Nash vissers. Enjoy van dit gesprek van ruim tweeënhalf uur!


De afgelopen week op de KWO Community

We zijn nu vijf jaar onderweg met de KWO Community. Dé online plek voor de beste artikelen, de leukste video’s en de meest bijzondere karperfilms. Een stukje hierboven zag je al welke video de Members afgelopen vrijdag konden bekijken maar daarnaast hebben we ook de volgende artikelen gepubliceerd:

Benieuwd hoe Kelvin ten Klooster deze ongelofelijke spiegel wist te strikken? Check dan zeker zijn ‘Top Drie’!
‘Karper mythes’… Bestaan die echt? Koen Koops praat jullie in deze video erover bij!

Insta finest top 3: KERSTEDITIE

Instagram, het Social Media kanaal dat bij de meeste van jullie niet meer weg te denken is. Vele uren worden er gespendeerd aan het bekijken en liken van de beste platen. Scrol snel verder voor de drie tofste platen die wij de afgelopen week tegen kwamen op Instagram!


Foto van de week: Ijskarper?!

Zoals altijd sluiten we KWO Boulevard af met een heerlijke foto. Immers: karpervissen is meer dan vangen en een foto zegt soms meer dan 1000 woorden. Deze week hebben we gekozen voor deze mooie sfeerplaat waarvan de maker onbekend is.

Haha, wat een heerlijke foto is dit toch!

Bonus: kijk nu GRATIS KWO Video’s!

Zoals je hierboven al kon lezen sluiten we het ‘karperjournaal’ af met een toffe KWO Community video. Op het memberplatform van KWO kun je inmiddels ruim 200 strakke (reclamevrije) movies terugvinden. Enkele van deze topvideo’s hebben we nu voor je klaarstaan op de ‘bekijk gratis‘ pagina!

Hieronder check je één van de best bekeken video’s van de KWO Community, namelijk het eerste deel van serie ‘Pilaar & Ossie On Tour 2020‘! Na een eerste sessie in Oostenrijk en Slovenië was het namelijk wel duidelijk: de combinatie van Michiel Pilaar & Remy van Os is #GOUD waard. In de videoserie “On Tour” staan humor en vriendschap centraal, maar uiteraard worden er ook de nodige karpers gevangen!

Hele video zien? Bekijk ‘m dan snel op de ‘bekijk gratis‘ pagina!

Wil je meer vette films zien? Meld jezelf dan vandaag nog aan als KWO Member en je kunt de komende dagen eindeloos TV kijken 😉 Oja, je bent al member vanaf €5,50 per maand!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is kwo-membership-button.jpg

Bekijk ook