ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

KWO Boulevard – Dikke vijftigers, een flinke dosis humor en platen om van te smullen!

Favoriet Favoriet
KWO Boulevard – Dikke vijftigers, een flinke dosis humor en platen om van te smullen!

Letss goooo! We hebben weer een nieuwe KWO Boulevard voor jullie klaarstaan. In de editie van deze week komt een flinke dosis humor voorbij, lees je hoe een trouwe viervoeter zijn plek claimt, zie je een kanaalbak van Nederlandse bodem, bekijk je hoe op het einde alles goed komt en uiteraard komt er nog veel meer lees- en kijkvoer voorbij!


#HUMOR

Jullie zullen dit virale filmpje van afgelopen week vast wel voorbij hebben zien komen!? Heb je hem nog niet gezien, dan zul je deze KWO Boulevard in ieder geval met een lach op je gezicht beginnen 😉!

https://www.instagram.com/p/CCtDXVdHxCY/

Op het einde komt het ALTIJD goed!

Dat het op het einde ALTIJD goed komt hoeven wij jullie niet meer te vertellen toch!? Ook bij de sessie van Frank van Schaik, Joost van Vonderen en Gerard Keetman vielen de puzzelstukjes op het laatst in elkaar. De laatste 24 uur wisten zij namelijk niet één maar zelfs twee vijftigers te vangen!

Frank ving zijn nieuwe PB op een gewicht van maar liefst 25,9 kilo!
De dikke vette vijftiger van Joost op een gewicht van 25,4 kilo!

Niet alleen Frank en Joost wisten hun PB aan te scherpen, ook Gerard aka OOP verbrak zijn PB tijdens deze trip. Hij wist hem aan te scherpen naar een gewicht van 22 kilo!

Ook deze vis van Gerard mag er uiteraard zijn, wat een #DIKKE bak zeg!

KWO Community video – Obstakelvissen met Willem Kwinten #1

Iedere week droppen we minimaal één video op de KWO Community. Klik HIER voor de uitleg achter de Community en als BONUS kun je onderaan deze KWO Boulevard helemaal GRATIS een toffe Community film bekijken. De Community video die afgelopen week het meest in het oog sprong is de obstakelvideo van Willem Kwinten.

Beter worden in obstakelvissen? Dan is deze video een must-see!

Als er iemand is die technieken en tactieken goed op film weet te krijgen, dan is het wel onze Brabantse vriend Willem. Voor de Community heeft hij een tweeluik gemaakt over zijn obstakelvisserij van de afgelopen maanden. Super leerzaam, vermakelijk en ook nog eens geschoten in ons eigen Kikkerlandje! Check de trailer hieronder of klik HIER voor de hele video.


Bak van de week: 24,2 kilo van Nederlands kanaal!

Iedere week komen er flink wat karpers op de mat. Sommige vangsten zijn echter extra bijzonder, waardoor ze de titel verdienen van ‘bak/vis van de week’! De vangst die deze week de titel heeft veroverd is de vis van onze eigen Joost Derix. Hij wist onlangs zijn PB te verbrijzelen naar een flinke 24,2 kilo kanaalspiegel van Nederlandse bodem!

Wat een #UNIT, en dat op Nederlandse bodem!

Succesvol vissen in de buurt van een paaigebied met DW Fishingteam!

Wietse en Tjitte van het YouTube kanaal DWFishingteam bewezen met de video van afgelopen week dat rondom de paai de vissen prima te vangen zijn. Benieuwd naar de video? Je checkt hem hieronder:


Instagram tip: @wildcarp_

Instagram is misschien toch wel het kanaal waar in deze tijd de meeste karperplaten gedeeld worden. Afgelopen week sprong het kanaal van @wildcarp_ er bovenuit! Vrijwel dagelijks droppen zij weer een prachtige plaat en daarom is het echt een aanrader om dit kanaal te volgen! Hieronder een kleine greep uit hun feed:

https://www.instagram.com/p/CB_apmoISdu/
https://www.instagram.com/p/CCjSJ8dq6qk/
https://www.instagram.com/p/CCY0AB4K7B8/

Karpervissen op de rivier in Nederland!

Leon Nijman is riviervisser in hart en nieren, regelmatig vangt hij schitterende karpers van het ruime sop. Dit voorjaar heeft Leon regelmatig de camera aan geslingerd om een kijkje te geven in zijn visserij. Veel kijkplezier!

Meer van dit? Check dan het YouTube kanaal van Evolution Products!

Karper op de shad

Haal de shads maar snel uit de kast, want ook karpers willen wel eens hiervoor vallen! Tijdens een avondje op de bellyboot, gewapend met een hengel en een shad, wist David van Maanen (@icperch op Insta) namelijk een flinke karper te haken. Sommige zullen denken dat deze vals gehaakt is, maar nee hoor hieronder is het bewijs, deze was perfect in het lipje gehaakt!

Perfect gehaakt in de lip!
Het bleek ook nog eens om een flinke vis te gaan!

De beste artikelen van de afgelopen week

Zoals iedere week kon je de afgelopen dagen weer volop genieten van toffe updates op KWO! We hebben er wederom drie voor jullie uitgezocht die het bekijken meer dan waard zijn! Klik op de afbeeldingen om de artikelen te lezen.

In deze update geven wij jullie drie tips op het gebied van (voor)voeren in de zomer!
Benieuwd hoe jij jouw gevangen rustig(er) houdt op de kant? Check dan deze update!
David de Vos en Ronny Jansen gaan in deze video op jacht naar Duitse parels!

Handig met tijgernoten? Of toch niet…

Tsja soms maak je van die dingen mee… Afgelopen week kregen wij namelijk het volgende berichtje doorgestuurd: “Ik had een zak tijgernoten bij ons in de garage liggen, echter dacht mijn moeder daar anders over. Ze vond de ‘steentjes’ blijkbaar wel mooi voor op het graf van mij opa. Een paar weken later vroeg ik aan haar waar die zak is. Krijg ik te horen dat ze die steentjes bij het graf van opa liggen.”

Ergens kunnen wij hier toch wel een beetje om lachen!

Het beste van de KWO Community

Benieuwd wat je allemaal kunt ontdekken en zien met een KWO Community Membership? Bekijk dan eens de onderstaande video met daarin ALLES wat de Community je te bieden heeft! Meer weten over het membership? Klik dan HIER.


Topvangsten van afgelopen week

Afgelopen week was het fantastisch weer voor een karpervisser. Veel van jullie zijn er weer op uit getrokken om een paar prachtige karpers te vangen. Benieuwd wie zijn vangsten deze week met ons deelde? Scrol dan snel verder voor de allerbeste karperplaten van afgelopen week!

Een prachtige volschub voor Hielke Mallens!
Wat een fantastische vangst…
…voor Jim van Steenbergen!
Mike Thille slaat toe met een prachtige spiegel in de ochtend!
Een prachtige schub voor Stefan Le Blanc!
Sam de Vries wist een beauty van een spiegel te vangen!
Ook Raymon Veenstra wist een heerlijke spiegel te vangen!
Bennie Leemreize met super mooie spiegel…
…en een #brute schub!
Na twee nachten wist Kamil Dužyk zijn targetvis al te vangen!
Melvin van der Molen met een hele gave schub!
Een hele brute volschub voor Melvin Jansen!

Dikke spiegel van Carptwenty!

Regelmatig zien wij weer een super mooie of dikke vangst van het Nederlandse Carptwenty voorbijkomen. Ook deze week ontvingen wij weer een PRACHTIGE plaat van een spiegel op een gewicht van maar liefst 23 kilo. Marcel en Dennis vingen deze machtige spiegel en hadden verder echt een top week met 16 vissen!

Kijk, zo wil iedereen ze wel vangen toch!?

Wist je dat Michiel Pilaar samen met Timo Mud eerder ook een #MEGA sessie beleefde op Carptwenty? In een tijdsbestek van 48 uur kwamen er flink wat vissen op de kant met als topper een 20 kilo! Je checkt de video hierrr:


[Fotodump] Legendarische sessie op Grands Prés

Sven Heijkoop en Kevin Brands beleefde een #MEGA dikke sessie op het betaalwater Grands Prés dat te boeken is bij The Carp Specialist. Er kwamen een flink aantal vissen op de mat tot boven de 25 kilo! Hieronder een kleine fotodump van hun vangsten:

Een prachtig getekende spiegel!
Ook de schubs konden niet ontbreken in het vangstenrijtje!
Wat een machtig mooie vis!
Nog een puntgaaf schubje om het rijtje af te sluiten!

TBT van de week: Nederlandse beuker!

Regelmatig droppen karpervissers een #TBT op Facebook of Instagram. Voor degene die deze afkorting niet kennen, het staat voor ‘Throwback Thursday’: een terugblik op een mooi moment in het verleden welke op donderdag gedeeld wordt. Deze week hebben wij gekozen voor een #TBT van onze eigen MP. Michiel kijkt hierin terug naar Nederlandse #BEUKER uit 2002 van een mooie zandplas!

https://www.instagram.com/p/CCtUNy0lREb/

De afgelopen week op de KWO Community

We zijn nu drie jaar onderweg met de KWO Community. Dé online plek voor de beste artikelen, de leukste video’s en de meest bijzondere karperfilms. Een stukje hierboven zag je al welke video de Members afgelopen vrijdag konden bekijken maar daarnaast hebben we ook de volgende artikelen gepubliceerd:

In alweer het zesde blog van ‘Life on the Road’ vertelt Gareth ‘Gaz’ Fareham uitgebreid over zijn voorjaarsaanpak op de moeilijke circuitwateren in de UK.
In weer een nieuwe ‘topsessie ontrafeld’ neemt Joachim Stelma jullie mee naar een avontuur van bijna zeven jaar geleden op Franse binnenzee!

Insta finest top 3

Instagram, het Social Media kanaal dat bij de meeste van jullie niet meer weg te denken is. Vele uren worden er gespendeerd aan het bekijken en liken van de beste platen. Scroll snel verder voor de drie tofste platen die wij de afgelopen week tegen kwamen op Instagram!

https://www.instagram.com/p/CCtQdShq5d0/
https://www.instagram.com/p/CCtQQ8DF19W/
https://www.instagram.com/p/CCqrdy8lA1x/

Twee keer vijftiger baars

Uiteraard hebben we het hier niet over een 25 kilo baars, maar over twee baarzen van in de 50 centimeter. Het is vrij bijzonder namelijk dat er een baars gevangen wordt van dit formaat en als er dan twee gevangen worden in één sessie maakt dat wel #MEGA sessie! We zagen de video voorbijkomen op het kanaal van Roofmeister en vonden het zeker het delen waard!

Benieuwd naar de video? Klik dan snel op de afbeelding!

Topfoto: Trouwe viervoeter

Zoals altijd sluiten we KWO Boulevard af met een heerlijke foto. Immers: karpervissen is meer dan vangen en een foto zegt soms meer dan 1000 woorden. Deze week hebben we gekozen voor een plaat van Jojan Kersbergen. Hij deelde deze foto van zijn trouwe viervoeter die zijn plek claimt!

Ernstig toch!?

Bonus: kijk nu GRATIS ‘Race door de Balkan Pilaar & Ossie on tour #1″

Zoals je hierboven al kon lezen sluiten we het ‘karperjournaal’ af met een toffe KWO Community video. Op het memberplatform van KWO kun je inmiddels ruim 200 strakke (reclamevrije) movies terugvinden en Race door de Balkan van Pilaar & Ossie on Tour is een van de best bekeken video’s. Maar liefst 3000 kilometer asfalt, spannende momenten met de Transporter, knetterharde runs, onverwachte blanks, een schitterende omgeving en vooral veel humor. Check de movie hieronder:

Wil je meer vette films zien? Meld jezelf dan vandaag nog aan als KWO Member en je kunt de komende dagen eindeloos TV kijken  😉  Oja, je bent al member vanaf €4,95 per maand!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl