KWO Boulevard – Eén van de volste edities OOIT!

Favoriet Favoriet
KWO Boulevard – Eén van de volste edities OOIT!

Of je nu op het strand ligt te bakken of in de tuin zit met een cocktail: je weekend wordt nóg beter met deze ramvolle KWO Boulevard! Deze week check je o.a. diverse fotodumps, toffe video’s van de Lot, megavette onweersplaten en nog (veel) meer!


Rivierwedstrijd op de Lot: DWFishingTeam vs. TwinCarpNL

Kort geleden trokken de mannen van het DWFishingTeam samen met het duo van TwinCarpNL naar het mooie Zuid-Frankrijk voor een vriendschappelijke wedstrijd op de rivier de Lot. Beide teams huurde een boot van Joachim Stelma, oftewel Lot of Carp. Het resultaat van de sessie kunnen jullie hieronder bekijken in de fotodump en in de video van meer dan een uur!

Diverse megatoffe vissen kwamen op de kant!
Ook brute spiegels waren van de partij!
De montage: eenvoudig, maar zeer effectief!
Pionieren op de Lot: eenvoudig is het niet!
Damn, wat een brute spiegel!
Al met al een zeer geslaagd avontuur. Check de video hieronder!

KWO Community video

Iedere week droppen we minimaal één video op de KWO Community. Klik HIER voor de uitleg achter de Community en als BONUS kun je onderaan deze KWO Boulevard helemaal GRATIS een toffe Community film bekijken. De Community video die afgelopen week het meest in het oog sprong is de video met Marco Hazenberg. Deze rasvisser heeft de laatste drie decennia extreem veel gevist en deelt in dit eerste deel o.a. hoe hij de Mohikaan wist te vangen. Hieronder kun je de outtake alvast bekijken, de volledige video check je HIERRR!


Stof tot nadenken: loodverbod

Op de website van Roofmeister verscheen afgelopen week een interessant artikel over het naderende loodverbod in de sportvisserij. In de komende jaren moet het gebruik van lood namelijk volledig verdwijnen! Echter blijkt na onderzoek van de Roofmeister redactie dat er (tot op heden) geen enkel verband is gevonden tussen het gebruik van vislood en de vervuiling van water. Meer details lees je in het artikel!

Klik op de afbeelding om het artikel te lezen en deel te nemen aan de discussie!

Bak van de week

Iedere week komen er flink wat karpers op de mat. Sommige vangsten zijn echter extra bijzonder, waardoor ze de titel verdienen van ‘bak/vis van de week’! De vangst die deze week de titel heeft veroverd is de vis van Ruud Schoefs.

Ruud heeft kort geleden een hele dikke vis weten te landen!

Ruud stuurde ons het volgende berichtje: “Nog net voordat ik naar Frankrijk ging ontving ik mijn pakje met kleding van KWO. Bij mijn allereerste aanbeet mocht ik meteen een vijftiger vasthouden, dus ik kan wel spreken van een lucky shirt!”

Damn, wat een brute vis. Gefeliciteerd Ruud!

Meer zien van Ruud? Check dan zijn Instagram pagina!


Riviervissen in Frankrijk – TwinCarpNL

Samen met zijn vismaat trok Jelmer Simmes (TwinCarpNL) naar het Franse land om daar zonder voorbereidingen op de rivier te vissen. Het gas werd ingetrapt en vol goede moed gingen de mannen achter de vissen aan! Of het geresulteerd heeft in dikke karpers? Dat zien jullie in de video hieronder! Een kleine tip: kijk in ieder geval de eerste 15 seconden, die geven al een goede indruk van de video 😉


Fotodump: Michael Aubry op pad met zijn zoontje

Michael vertelt: In het voorjaar van 2019 achtte ik mijn zoontje rijp genoeg om voor het eerst met zijn vader naar de waterkant te trekken. Het begon bij een plaatselijke parkvijver met wat voorntjes en het verliep geweldig. Bij ons laatste bezoek aan de parkvijver brak tot twee keer toe onze lijn door een aanbeet van een karper. Aron vond dit fascinerend en wilde nu ook graag zelf karpers gaan vangen!

Aron’s interesse voor voorntjes veranderde al snel naar interesse voor karpers!
Samen achter de karpers aan…
…veel beter wordt het niet!

Zo gezegd, zo gedaan. Op de plaatselijke wedstrijdvijver hebben we al flink wat leuke kleine karpertjes gevangen! Wanneer we afspreken om samen op pad te gaan, verschijnt er een spontane glimlach. Dat doet me uiteraard goed. Op naar nog veel meer avonturen samen!

Al snel heeft Aron de fijne kneepjes van het vak onder de knie!
Bij een wat sterkere karper heeft Aron nog wel wat ondersteuning nodig 😉
Tijdens het vissen…
…wordt er zichtbaar genoten!
Top mannen! Wanneer is de eerste Frankrijk trip samen? 🙂

Marathonkarper voor Jochim Bos

Afgelopen week kregen we een bijzonder verhaal te lezen van Jochim Bos. Jochim vertelt: Afgelopen weekend heb ik een fraaie uitzetspiegel mogen vangen op de Randmeren. Bij controle bleek dat ik niet de enige was die deze vis al had gevangen…

Deze fanatieke spiegel kwam bij Jochim op bezoek!

In 2018 heeft Thomas Peters deze spiegel gevangen in West-Groningen en in 1999 heeft Roelof Schut deze vis uitgezet in een kanaal in Groningen. Dat betekent dat deze vis ruim 100 kilometer heeft gezwommen, zeven sluizen is gepasseerd om uiteindelijk een jaar later hier te verblijven. Een reislustige karper dus!

In 2018 werd deze vis nog gevangen in West-Groningen!

Zo zie je maar weer dat je altijd voor verrassingen kan komen te staan op het open water!

Niet de beste foto, maar hij is ook al wat jaartjes oud. In 1999 heeft Roelof Schut deze spiegel uitgezet!

De beste artikelen van de afgelopen week

Zoals iedere week kon je de afgelopen dagen weer volop genieten van toffe updates op KWO! We hebben er wederom drie voor jullie uitgezocht die het bekijken meer dan waard zijn! Klik op de afbeeldingen om de artikelen te lezen.

In deze update lees je vijf artikelen uit het archief die je kunnen helpen om meer zomerkarpers te vangen!
Jochen Kenens vertelt in dit artikel over zijn ‘Fish of a Lifetime’, die hij op het Albertkanaal wist te vangen.
Mark Hoedemakers vertelt in zijn nieuwe blog over een sessie op Heybroek en zijn rol als voorzitter van het VBK!

Karpervissen in de polder met Ruben Carplife

In de onderstaande video zien we hoe Ruben 24 uur lang in de polder vist en niet zonder succes! Een aantal bijzondere vissen kwamen op de kant, waaronder een bizar lange schub van bijna en meter lang. Meer zien van Ruben? Check dan zijn YouTube-account!


Toffe Frankrijktrip voor The Right Bankstuff team

TRB Teammember Daniël Klerkx vertelt: Het waren acht fantastische dagen waarin hard gewerkt moest worden om vis op de kant te krijgen! We hebben drie wateren bevist en wisten in totaal 29 vissen te vangen. Ook konden we beiden ons PB verbreken!

Ymre Stoorvogel kon zijn PB aanscherpen naar 24.9 kilo! De vis werd gevangen op de nieuwe Milk & Fruit boilie, die momenteel nog in de testfase zit.
Ook bij Daniël zelf was het raak: deze 24 kilo schub kwam ook van de Milk & Fruit boilie en was een nieuw PB!

Supervakantie voor familie Kwinten

Sjors Kwinten brengt met iedere foto een glimlach op ons gezicht en dit keer zijn de foto’s wel erg bijzonder. Sjors wist namelijk drie keer zijn record te breken! Samen met Willem en Kenyon ging Sjors op bezoek bij zijn oom en tante in Slovenië. 

Met Sjors op pad verveel je je geen seconde!
Als er iemand is die veel plezier heeft in het leven, dan is het Sjors wel!

Het werd een sessie om nooit te vergeten en zoals we Willem kennen komt er binnenkort een toffe video online van deze onvergetelijke momenten. Er gaan geruchten dat deze movie live komt op 4 september, op de verjaardag van Sjors! #toppers

Drie keer je PB verbreken… Alsof het niets is!
Sjors, Kenyon en Willem…
…hebben een topvakantie achter de rug!
Wie de bal kaatst…
Wij zijn op de redactie nog op zoek…
…naar een Sloveense oom en tante 😉
Als geen ander weet Willem de trip op de gevoelige plaat vast te leggen. Hopelijk komt die video snel online!

Tip van de week: alternatief haakaas

Gaan jullie komende week nog richting de waterkant? Lees dan snel verder, want we hebben weer een hele nuttige tip voor je klaarstaan! De tip van de week luidt dit keer als volgt: probeer het eens met alternatief haakaas. Veel vissen zitten enorm ‘vast’ in hun gewoonte om alleen maar met boilies te vissen, terwijl er echt enorm veel alternatieven zijn. Zeker op wateren met veel dressuur kan het de moeite waard zijn!

Doe eens gek en probeer iets anders! Wat dacht je bijvoorbeeld van plastic haakaas?

Probeer het bijvoorbeeld eens met tijgernoten (er zijn zelfs witte en zwarte varianten verkrijgbaar!), redskin pinda’s, maden, mais, coated hookbaits, dumbells, pellets, wafters of een mini PVA zakje met partikels. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Doorbreek de dressuur en gebruik eens de Redskin Pinda’s!

Vangstendump: Eddy Sterckx Team

Afgelopen week ontvingen we een tof mailtje van het team van Eddy Sterkx. Eén ding is zeker: de mannen hebben de afgelopen tijd flink wat vissen op de kant weten te loodsen! Hieronder bekijk je een aantal vissen die recent op de kant kwamen:

James de Koker wist deze langgerekte, krachtige spiegel te landen!
Ook deze gave spiegel viel voor de Eddy Sterckx boilies.
Ook zware schubs…
…en knappe rijenkarpers vallen voor het aas!
Oef, wat een BAK!
Een puntgave spiegel met fraaie details op zijn staart: daar houden we van!
Knappe vangsten mannen, op naar de volgende reeks!

Topvangsten van afgelopen week

Ondanks dat het zomer is zijn de weersomstandigheden de laatste dagen vrij wisselvallig geweest. Die wisselvalligheid doet de karpers op de meeste wateren goed, dus er wordt lekker gevangen! Hieronder hebben we weer een mooie verzameling platen voor jullie klaarstaan. Benieuwd welke fanatieke vissers afgelopen week enkele vangsten deelden? Scroll dan snel verder!

Daan Borsboom wist na lang blanken weer een toffe vis te vangen. Meer zien van Daan en zijn kameraden, check dan hun Instagram!
Deze vangst is lang stilgehouden, maar nu kunnen we Michael de Vries eindelijk feliciteren met zijn vangst van The Black Mirror op 36 kilo!
Jean Paul Offermans ging riviervissen met zijn zoontje, en met succes!
Donny Nouris wist een hele brute Rainbowspiegel te vangen!
Stefan le Blanc ving deze bijzondere rijenkarper uit een Belgisch kanaal!
Wim van Waardhuizen kreeg deze bijzondere koi op de mat!
Mark Lambregts wist deze bijzondere donkere schub te vangen.
We sluiten de reeks af met deze gave foto van Frank van Dooren!

De afgelopen week op de KWO Community

We zijn nu drie jaar onderweg met de KWO Community. Dé online plek voor de beste artikelen, de leukste video’s en de meest bijzondere karperfilms. Een stukje hierboven zag je al welke video de Members afgelopen vrijdag konden bekijken maar daarnaast hebben we ook de volgende artikelen gepubliceerd:

Van het Franse kanaal naar het machtige Orient: Pecky heeft er weer een bijzondere trip op zitten!
In dit handige artikel geeft onze eigen MP tips over het gebruik van drones!

Zomerse vangsten van het Pro Line team

Ook in de afgelopen week ontvingen we weer enkele toffe vangstfoto’s van de mannen van Pro Line. Je ziet ze hieronder!

Dimitri Fannes wist op Belgische bodem deze vis met de V-Activator te verleiden!
Joris Kusters wist op de Nutrition boilie…
…twee fantastische vissen te landen!
Ook bij Niels van der Lee was het raak!
Twee fraaie spiegels vonden hun weg naar Niels z’n net.
De zomer is Roy Driesen…
…bijzonder goed gezind!

Topfoto

Zoals altijd sluiten we KWO Boulevard af met een heerlijke foto. Immers: karpervissen is meer dan vangen en een foto zegt soms meer dan 1000 woorden. Deze week hebben we gekozen voor een aantal platen van de Facebookpage ‘Severe Weather Europe‘. Zoals de naam al doet vermoeden deelt deze pagina berichten van extreme weersomstandigheden in Europa. De pagina heeft meer dan 850.000 likes en als je de foto’s hieronder ziet snap je wel waarom. Een pagina die het volgen zeker waard is!

Dacht je dat het niet kon spoken in Europa? Deze foto werd geschoten in Hongarije!
Misschien minder ‘extreem’, maar zeker niet minder mooi! Deze meteoorregen werd vastgelegd in Denemarken.
Onze persoonlijke favoriet van de laatste weken: deze brute onweersplaat werd geschoten bij de Finse Golf!

Bonus: kijk nu GRATIS ‘Belgische Monsterkarpers – Ian Thiels en Michiel Pilaar’

Zoals je hierboven al in de KWO Boulevard kon lezen sluiten we het ‘karperjournaal’ af met een toffe KWO Community video. Op het memberplatform van KWO kun je inmiddels ruim 200 strakke (reclamevrije) movies terugvinden en Belgische Monsterkarpers – Ian Thiels en Michiel Pilaar is er daar eentje van. Pilaar brengt een bezoekje aan deze Belgische legende die een flinke reputatie heeft opgebouwd!

Wil je meer vette films zien? Meld jezelf dan vandaag nog aan als KWO Member en je kunt de komende dagen eindeloos TV kijken  😉  Oja, je bent al member vanaf €4,95 per maand!

Of je nu op het strand ligt te bakken of in de tuin zit met een cocktail: je weekend wordt nóg beter met deze ramvolle KWO Boulevard! Deze week check je o.a. diverse fotodumps, toffe video’s van de Lot, megavette onweersplaten en nog (veel) meer!


Rivierwedstrijd op de Lot: DWFishingTeam vs. TwinCarpNL

Kort geleden trokken de mannen van het DWFishingTeam samen met het duo van TwinCarpNL naar het mooie Zuid-Frankrijk voor een vriendschappelijke wedstrijd op de rivier de Lot. Beide teams huurde een boot van Joachim Stelma, oftewel Lot of Carp. Het resultaat van de sessie kunnen jullie hieronder bekijken in de fotodump en in de video van meer dan een uur!

Diverse megatoffe vissen kwamen op de kant!
Ook brute spiegels waren van de partij!
De montage: eenvoudig, maar zeer effectief!
Pionieren op de Lot: eenvoudig is het niet!
Damn, wat een brute spiegel!
Al met al een zeer geslaagd avontuur. Check de video hieronder!

KWO Community video

Iedere week droppen we minimaal één video op de KWO Community. Klik HIER voor de uitleg achter de Community en als BONUS kun je onderaan deze KWO Boulevard helemaal GRATIS een toffe Community film bekijken. De Community video die afgelopen week het meest in het oog sprong is de video met Marco Hazenberg. Deze rasvisser heeft de laatste drie decennia extreem veel gevist en deelt in dit eerste deel o.a. hoe hij de Mohikaan wist te vangen. Hieronder kun je de outtake alvast bekijken, de volledige video check je HIERRR!


Stof tot nadenken: loodverbod

Op de website van Roofmeister verscheen afgelopen week een interessant artikel over het naderende loodverbod in de sportvisserij. In de komende jaren moet het gebruik van lood namelijk volledig verdwijnen! Echter blijkt na onderzoek van de Roofmeister redactie dat er (tot op heden) geen enkel verband is gevonden tussen het gebruik van vislood en de vervuiling van water. Meer details lees je in het artikel!

Klik op de afbeelding om het artikel te lezen en deel te nemen aan de discussie!

Bak van de week

Iedere week komen er flink wat karpers op de mat. Sommige vangsten zijn echter extra bijzonder, waardoor ze de titel verdienen van ‘bak/vis van de week’! De vangst die deze week de titel heeft veroverd is de vis van Ruud Schoefs.

Ruud heeft kort geleden een hele dikke vis weten te landen!

Ruud stuurde ons het volgende berichtje: “Nog net voordat ik naar Frankrijk ging ontving ik mijn pakje met kleding van KWO. Bij mijn allereerste aanbeet mocht ik meteen een vijftiger vasthouden, dus ik kan wel spreken van een lucky shirt!”

Damn, wat een brute vis. Gefeliciteerd Ruud!

Meer zien van Ruud? Check dan zijn Instagram pagina!


Riviervissen in Frankrijk – TwinCarpNL

Samen met zijn vismaat trok Jelmer Simmes (TwinCarpNL) naar het Franse land om daar zonder voorbereidingen op de rivier te vissen. Het gas werd ingetrapt en vol goede moed gingen de mannen achter de vissen aan! Of het geresulteerd heeft in dikke karpers? Dat zien jullie in de video hieronder! Een kleine tip: kijk in ieder geval de eerste 15 seconden, die geven al een goede indruk van de video 😉


Fotodump: Michael Aubry op pad met zijn zoontje

Michael vertelt: In het voorjaar van 2019 achtte ik mijn zoontje rijp genoeg om voor het eerst met zijn vader naar de waterkant te trekken. Het begon bij een plaatselijke parkvijver met wat voorntjes en het verliep geweldig. Bij ons laatste bezoek aan de parkvijver brak tot twee keer toe onze lijn door een aanbeet van een karper. Aron vond dit fascinerend en wilde nu ook graag zelf karpers gaan vangen!

Aron’s interesse voor voorntjes veranderde al snel naar interesse voor karpers!
Samen achter de karpers aan…
…veel beter wordt het niet!

Zo gezegd, zo gedaan. Op de plaatselijke wedstrijdvijver hebben we al flink wat leuke kleine karpertjes gevangen! Wanneer we afspreken om samen op pad te gaan, verschijnt er een spontane glimlach. Dat doet me uiteraard goed. Op naar nog veel meer avonturen samen!

Al snel heeft Aron de fijne kneepjes van het vak onder de knie!
Bij een wat sterkere karper heeft Aron nog wel wat ondersteuning nodig 😉
Tijdens het vissen…
…wordt er zichtbaar genoten!
Top mannen! Wanneer is de eerste Frankrijk trip samen? 🙂

Marathonkarper voor Jochim Bos

Afgelopen week kregen we een bijzonder verhaal te lezen van Jochim Bos. Jochim vertelt: Afgelopen weekend heb ik een fraaie uitzetspiegel mogen vangen op de Randmeren. Bij controle bleek dat ik niet de enige was die deze vis al had gevangen…

Deze fanatieke spiegel kwam bij Jochim op bezoek!

In 2018 heeft Thomas Peters deze spiegel gevangen in West-Groningen en in 1999 heeft Roelof Schut deze vis uitgezet in een kanaal in Groningen. Dat betekent dat deze vis ruim 100 kilometer heeft gezwommen, zeven sluizen is gepasseerd om uiteindelijk een jaar later hier te verblijven. Een reislustige karper dus!

In 2018 werd deze vis nog gevangen in West-Groningen!

Zo zie je maar weer dat je altijd voor verrassingen kan komen te staan op het open water!

Niet de beste foto, maar hij is ook al wat jaartjes oud. In 1999 heeft Roelof Schut deze spiegel uitgezet!

De beste artikelen van de afgelopen week

Zoals iedere week kon je de afgelopen dagen weer volop genieten van toffe updates op KWO! We hebben er wederom drie voor jullie uitgezocht die het bekijken meer dan waard zijn! Klik op de afbeeldingen om de artikelen te lezen.

In deze update lees je vijf artikelen uit het archief die je kunnen helpen om meer zomerkarpers te vangen!
Jochen Kenens vertelt in dit artikel over zijn ‘Fish of a Lifetime’, die hij op het Albertkanaal wist te vangen.
Mark Hoedemakers vertelt in zijn nieuwe blog over een sessie op Heybroek en zijn rol als voorzitter van het VBK!

Karpervissen in de polder met Ruben Carplife

In de onderstaande video zien we hoe Ruben 24 uur lang in de polder vist en niet zonder succes! Een aantal bijzondere vissen kwamen op de kant, waaronder een bizar lange schub van bijna en meter lang. Meer zien van Ruben? Check dan zijn YouTube-account!


Toffe Frankrijktrip voor The Right Bankstuff team

TRB Teammember Daniël Klerkx vertelt: Het waren acht fantastische dagen waarin hard gewerkt moest worden om vis op de kant te krijgen! We hebben drie wateren bevist en wisten in totaal 29 vissen te vangen. Ook konden we beiden ons PB verbreken!

Ymre Stoorvogel kon zijn PB aanscherpen naar 24.9 kilo! De vis werd gevangen op de nieuwe Milk & Fruit boilie, die momenteel nog in de testfase zit.
Ook bij Daniël zelf was het raak: deze 24 kilo schub kwam ook van de Milk & Fruit boilie en was een nieuw PB!

Supervakantie voor familie Kwinten

Sjors Kwinten brengt met iedere foto een glimlach op ons gezicht en dit keer zijn de foto’s wel erg bijzonder. Sjors wist namelijk drie keer zijn record te breken! Samen met Willem en Kenyon ging Sjors op bezoek bij zijn oom en tante in Slovenië. 

Met Sjors op pad verveel je je geen seconde!
Als er iemand is die veel plezier heeft in het leven, dan is het Sjors wel!

Het werd een sessie om nooit te vergeten en zoals we Willem kennen komt er binnenkort een toffe video online van deze onvergetelijke momenten. Er gaan geruchten dat deze movie live komt op 4 september, op de verjaardag van Sjors! #toppers

Drie keer je PB verbreken… Alsof het niets is!
Sjors, Kenyon en Willem…
…hebben een topvakantie achter de rug!
Wie de bal kaatst…
Wij zijn op de redactie nog op zoek…
…naar een Sloveense oom en tante 😉
Als geen ander weet Willem de trip op de gevoelige plaat vast te leggen. Hopelijk komt die video snel online!

Tip van de week: alternatief haakaas

Gaan jullie komende week nog richting de waterkant? Lees dan snel verder, want we hebben weer een hele nuttige tip voor je klaarstaan! De tip van de week luidt dit keer als volgt: probeer het eens met alternatief haakaas. Veel vissen zitten enorm ‘vast’ in hun gewoonte om alleen maar met boilies te vissen, terwijl er echt enorm veel alternatieven zijn. Zeker op wateren met veel dressuur kan het de moeite waard zijn!

Doe eens gek en probeer iets anders! Wat dacht je bijvoorbeeld van plastic haakaas?

Probeer het bijvoorbeeld eens met tijgernoten (er zijn zelfs witte en zwarte varianten verkrijgbaar!), redskin pinda’s, maden, mais, coated hookbaits, dumbells, pellets, wafters of een mini PVA zakje met partikels. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Doorbreek de dressuur en gebruik eens de Redskin Pinda’s!

Vangstendump: Eddy Sterckx Team

Afgelopen week ontvingen we een tof mailtje van het team van Eddy Sterkx. Eén ding is zeker: de mannen hebben de afgelopen tijd flink wat vissen op de kant weten te loodsen! Hieronder bekijk je een aantal vissen die recent op de kant kwamen:

James de Koker wist deze langgerekte, krachtige spiegel te landen!
Ook deze gave spiegel viel voor de Eddy Sterckx boilies.
Ook zware schubs…
…en knappe rijenkarpers vallen voor het aas!
Oef, wat een BAK!
Een puntgave spiegel met fraaie details op zijn staart: daar houden we van!
Knappe vangsten mannen, op naar de volgende reeks!

Topvangsten van afgelopen week

Ondanks dat het zomer is zijn de weersomstandigheden de laatste dagen vrij wisselvallig geweest. Die wisselvalligheid doet de karpers op de meeste wateren goed, dus er wordt lekker gevangen! Hieronder hebben we weer een mooie verzameling platen voor jullie klaarstaan. Benieuwd welke fanatieke vissers afgelopen week enkele vangsten deelden? Scroll dan snel verder!

Daan Borsboom wist na lang blanken weer een toffe vis te vangen. Meer zien van Daan en zijn kameraden, check dan hun Instagram!
Deze vangst is lang stilgehouden, maar nu kunnen we Michael de Vries eindelijk feliciteren met zijn vangst van The Black Mirror op 36 kilo!
Jean Paul Offermans ging riviervissen met zijn zoontje, en met succes!
Donny Nouris wist een hele brute Rainbowspiegel te vangen!
Stefan le Blanc ving deze bijzondere rijenkarper uit een Belgisch kanaal!
Wim van Waardhuizen kreeg deze bijzondere koi op de mat!
Mark Lambregts wist deze bijzondere donkere schub te vangen.
We sluiten de reeks af met deze gave foto van Frank van Dooren!

De afgelopen week op de KWO Community

We zijn nu drie jaar onderweg met de KWO Community. Dé online plek voor de beste artikelen, de leukste video’s en de meest bijzondere karperfilms. Een stukje hierboven zag je al welke video de Members afgelopen vrijdag konden bekijken maar daarnaast hebben we ook de volgende artikelen gepubliceerd:

Van het Franse kanaal naar het machtige Orient: Pecky heeft er weer een bijzondere trip op zitten!
In dit handige artikel geeft onze eigen MP tips over het gebruik van drones!

Zomerse vangsten van het Pro Line team

Ook in de afgelopen week ontvingen we weer enkele toffe vangstfoto’s van de mannen van Pro Line. Je ziet ze hieronder!

Dimitri Fannes wist op Belgische bodem deze vis met de V-Activator te verleiden!
Joris Kusters wist op de Nutrition boilie…
…twee fantastische vissen te landen!
Ook bij Niels van der Lee was het raak!
Twee fraaie spiegels vonden hun weg naar Niels z’n net.
De zomer is Roy Driesen…
…bijzonder goed gezind!

Topfoto

Zoals altijd sluiten we KWO Boulevard af met een heerlijke foto. Immers: karpervissen is meer dan vangen en een foto zegt soms meer dan 1000 woorden. Deze week hebben we gekozen voor een aantal platen van de Facebookpage ‘Severe Weather Europe‘. Zoals de naam al doet vermoeden deelt deze pagina berichten van extreme weersomstandigheden in Europa. De pagina heeft meer dan 850.000 likes en als je de foto’s hieronder ziet snap je wel waarom. Een pagina die het volgen zeker waard is!

Dacht je dat het niet kon spoken in Europa? Deze foto werd geschoten in Hongarije!
Misschien minder ‘extreem’, maar zeker niet minder mooi! Deze meteoorregen werd vastgelegd in Denemarken.
Onze persoonlijke favoriet van de laatste weken: deze brute onweersplaat werd geschoten bij de Finse Golf!

Bonus: kijk nu GRATIS ‘Belgische Monsterkarpers – Ian Thiels en Michiel Pilaar’

Zoals je hierboven al in de KWO Boulevard kon lezen sluiten we het ‘karperjournaal’ af met een toffe KWO Community video. Op het memberplatform van KWO kun je inmiddels ruim 200 strakke (reclamevrije) movies terugvinden en Belgische Monsterkarpers – Ian Thiels en Michiel Pilaar is er daar eentje van. Pilaar brengt een bezoekje aan deze Belgische legende die een flinke reputatie heeft opgebouwd!

Wil je meer vette films zien? Meld jezelf dan vandaag nog aan als KWO Member en je kunt de komende dagen eindeloos TV kijken  😉  Oja, je bent al member vanaf €4,95 per maand!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl