ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

KWO Boulevard – Karakterbak van de Lot, MONSTERLIJKE spiegel en harken met DW Fishing Team!

Goedemorgen beste KWO’ers, het is weer zondag en er staat uiteraard weer een bomvolle KWO Boulevard voor jullie klaar. Het is weer een vette editie met onder andere een brute karakterbak van de Lot, een social met Piet Vogel, Banktime Stories 11, een monsterlijke spiegel en nog veel meer!


Carl en Alex op de rivier!

De legendarische broers Carl en Alex plaatsten afgelopen week weer een leuke video op hun ‘Fishing Tutorials‘ kanaal op YouTube. We weten allemaal dat als deze boys iets plaatsen, het altijd de moeite waard is, zo ook deze keer! Ze trekken samen naar een smalle rivier en beleven daar een erg vette sessie. Door groot aas te gebruiken probeerden ze de witvis te vermijden, zou het gelukt zijn?


KWO Community video – Stalking 2.0 – Legendarische struinsessie op dressuurwater in de UK

Iedere week droppen we minimaal één video op de KWO Community. Klik HIER voor de uitleg achter de Community en als BONUS kun je onderaan deze KWO Boulevard helemaal GRATIS een toffe Community film bekijken. De Community video die afgelopen week het meest in het oog sprong is de LEGENDARISCHE struinsessie in Engeland met Oscar Thornton!

Oscar weet wel hoe je stalkend een vis moet vangen…

Zijn jullie klaar voor een video van ruim 70 minuten waarin slechts een paar minuten daadwerkelijk wordt gevist? Karpers zoeken, het gedrag observeren, aanvoeren en toeslaan als het juiste moment zich aandient… dát is waar deze video met de Engelse topvisser Oscar Thornton om draait! Hieronder bekijk je een outtake van de video en hierrrr bekijk je de complete video!


BAK van de week: Ed Skillz met een gigant van een spiegel

Iedere week komen er flink wat karpers op de mat. Sommige vangsten zijn echter extra bijzonder, waardoor ze de titel verdienen van ‘bak/vis van de week’! De vangst die deze week de titel heeft veroverd is deze monsterlijke spiegel van Ed Skillz!

Wat een vis en wat een proporties!

Beginnen met karpervissen – Team Korda Vlog

Afgelopen week plaatste Team Korda Benelux een hele leerrijke video op hun YouTube kanaal. In deze vlog van ruim 30 minuten laten ze zien hoe jij begint met karpervissen. Ben van Boekel is een visser met de nodige ervaring en daarnaast is hij ook nog eens een uitstekende leerkracht. Ook op school geeft hij soms ‘karpervisles’ en deze keer voert hij dat in de praktijk uit met een leerling!


De beste artikelen van de afgelopen week

Zoals iedere week kon je de afgelopen dagen weer volop genieten van toffe updates op KWO! We hebben er twee voor jullie uitgezocht die het bekijken meer dan waard zijn! Klik op de afbeeldingen om de artikelen te lezen.

Met deze zeven tips beleef jij een monstersessie op betaalwateren!
Ian Russel kreeg een nieuwe challenge: vang een vis op 4 verschillende PVA-presentaties! Zal het hem lukken?

PAREL van de week: Arno van Egmond vangt een karakterbak op de Lot!

Arno aan het woord: Voor het tweede jaar op rij vertrok ik deze zomer met het gezin richting de Franse Lot voor een welverdiende zomervakantie, uiteraard gingen de visspullen weer mee om achter onze beschubde vrienden aan te gaan. De bekende baragestek waar ik vorig jaar ook succesvol was werd dit jaar weer flink aangevoerd met boilies en tijgernoten. De eerste sessie resulteerde in een kleine schubkarper en een enkele kopvoorn. Tijdens de tweede sessie was het vroeg in de ochtend raak op de hengel onder de kant.

Wat een ongelofelijke karaktervis en dat van zo’n ruige rivier!

Na deze sessie werd er stevig doorgevoerd en twee dagen later kon ik weer gaan vissen. Midden in de nacht liep de hengel onder de kant weer af welke ik ditmaal met tijgernoten viste. Na wederom een stevige dril kon ik verrassend genoeg weer een spiegelkarper scheppen. Eenmaal op de kant zag ik dat het dezelfde vis was als twee dagen eerder, hoe bizar. De foto’s zeggen genoeg, Fish of a Lifetime!

Een spiegel van de Lot is sowieso al zeldzaam, als ze er dan nog eens zo bruut zijn is dat helemaal mooi!

Harken in Slovenië – Deel 2 – DW Fishing Team

Vorige week kwam het eerste deel van het Sloveens avontuur van de mannen van DW Fishing Team online. Daar hebben ze deze week al een vervolgvideo van gepost. In dit tweede deel komen de boys aan op een nieuwe stek en het loopt als een trein. Door eerst goed te voeren en de vissen een nachtje de tijd te geven, waren de vissen aardig los! Humor, veel runs en avontuur gegarandeerd, veel kijkplezier!


Piet Vogel en Henk Kostense vissen een social

Afgelopen week postte Piet Vogel weer een strakke video op zijn YouTube kanaal. Deze keer ging hij samen met Henk Kostense de nieuwe boilie van Baitsolutions testen. Dat is zeker gelukt, check de video om deze Amsterdamse legend nog eens aan het werk te zien!


UPCOMING: Bank Time Stories 11

Volgende zondag is het weer tijd voor een nieuwe Bank Time Stories! Koen Koops en Pieter van de Werfhorst bundelen wederom hun krachten en laten zien hoe je tijdens lastige weersomstandigheden toch succesvol kunt zijn ! Uiteraard gaat dit weer gepaard met de nodige, actie, humor en tips & tricks! Enjoy!

Het belooft weer een geniale video te gaan worden!

Topvangsten van afgelopen week

De laatste weken van augustus gaan in en zo te zien gaan de meesten van jullie lekker door met vangen! Deze week kwamen er weer heel wat mooie vangstmeldingen binnen en wij hebben er de mooiste uitgeplukt! Wil jij volgende editie ook in dit rijtje komen? Vergeet dan zeker niet jouw vangst bij ons te melden of om ‘#kwoboulevard’ onder je foto op Instagram of Facebook te zetten!

Stephan van Hoof streept langzaamaan heel wat targets van zijn lijstje!
Jim van Steenbergen gaat lekker met onze Specials!
Harold van der Graaf knalt aardig door en er passeren heel wat grote vissen op zijn socials!
Jelle Verloy met een prachtige Franse bak!
Melvin Bruinink blijft maar parels vangen…
…en dat laat hij hier maar weer eens zien!
Deze rivierbeuker betekende een nieuw PB voor Casper Frik, gefeliciteerd!
Deze Duitse buffel ving Maarten Groeneveld op een grote rivier.
Bram Termohlen wist deze parel te vangen aan het oppervlakte.
Jeffrey Huisman strikte deze fantastische spiegel op de IJssel!

Kristof Eyckens gaat lekker in Frankrijk!

We ontvingen van Kristof enkele heerlijke Franse vissen in onze mailbox. Na een hoop tegenslagen en heel wat kilometers, kwam het op het einde toch goed. Onderstaande vissen werden gestrikt en zo kon hij met een tevreden gevoel weer naar huis!

Uiteindelijk kwam het toch nog goed!

Vaak komt er altijd een beloning na het harde werk. Maar zeker in Frankrijk is het niet altijd vanzelfsprekend dat je een monstersessie draait. Je ziet online enkel maar de succesverhalen, maar over de mindere sessies wordt weinig gesproken…

Ook deze prachtige schub kon op de foto gezet worden!

Tip van de week: ga voor snelle suikers!

In deze periode van het jaar is het natuurlijk voedsel heel rijkelijk aanwezig. Je moet dus als karpervisser opboksen tegen de grootste concurrent op vlak van voedsel. Wat je kan doen is een bol kiezen die hard aanleunt tegen natuurlijk voedsel, bijvoorbeeld een vismeelboilie. Maar wat vaak beter werkt is om een aasje te kiezen dat volledig het tegenovergestelde is, bijvoorbeeld een mierzoete boilie. Hierdoor kan de karper het waarnemen als een ‘snelle’ snack!

Een zoete snack kan in deze periode heel goed werken!

De afgelopen week op de KWO Community

We zijn nu vijf jaar onderweg met de KWO Community. Dé online plek voor de beste artikelen, de leukste video’s en de meest bijzondere karperfilms. Een stukje hierboven zag je al welke video de Members afgelopen vrijdag konden bekijken maar daarnaast hebben we ook de volgende artikelen gepubliceerd:

Niemand minder dan Mark Hoedemakers stapte in de Tijdmachine! Check het snel!
Tips over het effectief gebruiken van je dieptemeter, Thijs Last geeft zijn visie hierover, profiteren maar!

Carp Team Daalmijer op de Ebro!

Carp Team Daalmijer viste afgelopen zomer weer op de Ebro en daar hebben ze een leuke video van geschoten! Geniet mee van deze mooie avonturen op deze prachtige en vooral heel ruige rivier! Omdat ze deze keer met de auto gingen, konden ze meer voer en meer spullen meenemen, hierdoor hadden ze meer mogelijkheden.


#TBT: Robin Bulters met een #UNIT uit Frankrijk

Elke donderdag posten een berg karpervissers een Throwback Thursday. Hiermee kijken ze terug op een heerlijke vangst uit het verleden. Dit zijn meestal heel speciale vangsten met een heel mooi verhaal erachter. Deze week zagen we deze brute schub van onze eigen Robin Bulters passeren. Heerlijk om naar terug te kijken en waarschijnlijk staat deze bak voor altijd in zijn geheugen gegrift!

Wat een heerlijke beuker!

Insta finest top 3

Instagram, het Social Media kanaal dat bij de meeste van jullie niet meer weg te denken is. Vele uren worden er gespendeerd aan het bekijken en liken van de beste platen. Scrol snel verder voor de drie tofste platen die wij de afgelopen week tegen kwamen op Instagram!


KWO In Action Day: zondag 26 september

Schrijf het vast in je agenda, want dit wordt een topper van formaat! Klik op de button hieronder om je gratis ticket te claimen! We hebben weer een hele berg voor jullie in petto, dus dit wil je zeker niet missen. LET OP: tickets zijn maar beperkt beschikbaar!

Schrijf je snel in!

Foto van de week: Niels Verhoorsel met zijn Fish of a Lifetime

Zoals altijd sluiten we KWO Boulevard af met een heerlijke foto. Immers: karpervissen is meer dan vangen en een foto zegt soms meer dan 1000 woorden. Deze week hebben we gekozen voor deze mooie sfeerplaat van Niels Verhoosel in de vorm van deze brute vijftiger uit Frankrijk, ‘hard work pays off’!

De kers op de taart, wat een bak!

Bonus: kijk nu GRATIS KWO Video’s!

Zoals je hierboven al kon lezen sluiten we het ‘karperjournaal’ af met een toffe KWO Community video. Op het memberplatform van KWO kun je inmiddels ruim 200 strakke (reclamevrije) movies terugvinden. Enkele van deze topvideo’s hebben we nu voor je klaarstaan op de ‘bekijk gratis‘ pagina!

Hieronder check je één van de best bekeken video’s van de KWO Community, namelijk het eerste deel van serie ‘Pilaar & Ossie On Tour 2020‘! Na een eerste sessie in Oostenrijk en Slovenië was het namelijk wel duidelijk: de combinatie van Michiel Pilaar & Remy van Os is #GOUD waard. In de videoserie “On Tour” staan humor en vriendschap centraal, maar uiteraard worden er ook de nodige karpers gevangen!

Hele video zien? Bekijk ‘m dan snel op de ‘bekijk gratis‘ pagina!

Wil je meer vette films zien? Meld jezelf dan vandaag nog aan als KWO Member en je kunt de komende dagen eindeloos TV kijken 😉 Oja, je bent al member vanaf €5,50 per maand!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is kwo-membership-button.jpg

Bekijk ook