ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

KWO Boulevard – Mohikaan op 38 kilo, onnodige vissterfte en een graskarper van meer dan 30 kilo!

Favoriet Favoriet
KWO Boulevard – Mohikaan op 38 kilo, onnodige vissterfte en een graskarper van meer dan 30 kilo!

Op deze tropische dag hebben wij uiteraard weer een nieuwe KWO Boulevard klaar staan! Deze week check je o.a. de Mohikaan op 38 kilo+, karpervissen in Japan, een graskarper van 30 kilo+, onnodige vissterfte op de Oostvaardersplassen en uiteraard nog veel meer. Lees snel verder!


Brabo’s op pad in het zuiden deel #4!

Deze KWO Boulevard trappen we af met weer een vette video van Qualitycarp! Eerder showde wij jullie al hun eerste, tweede en derde deel van ‘Brabo’s op pad in het zuiden’, maar nu is het eindelijk tijd voor deel vier! Heb je de eerdere delen gemist? Deze check je op hun YouTube kanaal!


Ongelukje met boilienaald

Tsja, dat je ook voorzichtig moet zijn met een boilienaald blijkt wel uit de onderstaande foto’s. Michelle Pruis kreeg het voor elkaar dat deze zo diep in het been gestoken werd, dat ze ermee naar het ziekenhuis moest. Check de beelden hieronder!

Dat ziet er toch pijnlijk uit, maar…
…gelukkig kon dit netjes verwijderd worden!
Deze ‘vischick’ weet overigens ook gewoon mooie vissen te vangen!

De afgelopen week op de KWO Community: How To Week!

Afgelopen week was het CHAOS op de KWO Community, want iedere dag konden members naar een nieuwe How To video kijken. Zo vertelde Michiel Pilaar over de P&H tactiek in de Franse Alpen, ging Mark Hofman dieper in op zijn ‘big carp rig’ en laat Willem Kwinten de ultieme Chod Rig zien. Bekijk alle How To video’s op de seriepagina. In de onderstaande video legt MP het idee achter de How To Week nog eens haarfijn uit:

Nog geen member? Klik dan op de onderstaande button om je aan te melden en bekijk meteen alle 7 delen van de How To Week!


Bak van de week: Donkere vijftiger!

Iedere week komen er flink wat karpers op de mat. Sommige vangsten zijn echter extra bijzonder, waardoor ze de titel verdienen van ‘bak/vis van de week’! De vangst die deze week de titel heeft veroverd is de vis van Mark Pansar. Mark wist onlangs deze prachtige vijftiger te vangen en dat terwijl het pas zijn eerste nacht op het betreffende water was!

Dat is nog eens een mooie, donkere…
…vijftiger, gefeliciteerd Mark!

LAATSTE KANS: Profiteer nog snel van 30% korting op KWO Specials!

Vandaag is je állerlaatste kans om de KWO Specials Vakantiedeals in huis te halen met minimaal 30% korting. De vakantiedeals zijn te verkrijgen in 10, 15, 20 en 25 kilo, zodat je precies genoeg aas kunt scoren voor jouw zomertrip. Profiteer nu snel –> https://bit.ly/kwo-vakantiedeals-2020


Karpervissen in Japan

Je zou het niet snel bedenken, maar ook in Japan zwemmen er prachtige karpers rond. Afgelopen week werden wij getipt over o.a. deze video van Yoshihiro Mune. Op zijn YouTube kanaal heeft nog veel meer toffe video’s staan over karpervissen in Japan, dus het is zeker eens de moeite waard om hier een kijkje te nemen!


De beste artikelen van de afgelopen week

Zoals iedere week kon je de afgelopen dagen weer volop genieten van toffe updates op KWO! We hebben er drie voor jullie uitgezocht die het bekijken meer dan waard zijn! Klik op de afbeeldingen om de artikelen te lezen.

De Belgische kanaalvisserij kan zeer taai zijn, maar in de video van deze update laat Chris de Clercq zien dat er wel degelijk mooie vissen te vangen zijn!
In deze update vertellen wij jullie verschillende do’s en dont’s voor het bevissen van dressuurwateren. Doe er je voordeel mee!
Martin Post vertelt over de ‘must-haves’ om bij je te hebben als je op pad gaat in het buitenland!

Instagram tip: @monikanolimitteam

Afgelopen week zagen zij deze ‘vischick’ voorbijkomen met een graskarper van maar liefst 30,9 kilo. Wat een #UNIT is dat zeg! En wat bleek… deze dame heeft gewoon heel haar Instagram kanaal vol staan met brute platen. Geef Monika dus zeker even een follow om jouw feed weer een flinke boost te geven!


Topvangsten van afgelopen week

Pfff, we hebben een paar serieus hete dagen achter de rug en de komende dagen zal daar weinig aan veranderen. Toch trokken er nog flink wat mensen naar de waterkant en kwamen er ook zeker nog wat mooie vissen op de kant. Scroll snel verder voor de beste platen van afgelopen week!

De Mohikaan op een gewicht van 38 kilo+ (!), gefeliciteerd Mario Gijbels met het vangen van deze #UNIT!
Michel Groen in ’t Woud met 15 kilo boezem geweld!
Martin SB teamlid Led Vroomen wist een hele fraaie veertiger te vangen op een Roasted Nut pop-upje!
Een mooie Hongaarse schub van 18,9 kilo voor Ronald Friis!
David met een prachtige spiegel en…
…ook nog een nieuw PR van een dikke 22 pond!
“Deze vis verraadde zichzelf door de tros bramen, die net onder het oppervlakte van het water hingen, te nuttigen. Brokje ernaast en hangen! 👌” – Dennis Thiemann
Frank Bouckaert kwam afgelopen week…
…deze mega brute en carpy combo tegen!
Een tropische spiegel voor Lars Bremer!
Evert-Jan Schuiteman met een prachtige spiegel!
Jong geleerd is oud gedaan!
Wouter Tiemessen nam zijn dochter lekker mee naar de waterkant!
Roy Martens beleefde een dikke sessie en ving o.a. deze massieve spiegel!
Een puntgave schub voor Bart Geurts!

Onnodige vissterfte in de Oostvaardersplassen

Herinneren jullie je nog dat er vorig jaar zomer zo’n 60.000 vissen stierven in de Oostvaardersplassen? Uit stukken die onlangs openbaar zijn geworden bleek dat dit gemakkelijk voorkomen had kunnen worden, maar besluiteloosheid vanuit de provincie werd de vissen helaas toch fataal. Benieuwd naar het hele verhaal? Dat check je via deze link!


Insta finest top 3

Instagram, het Social Media kanaal dat bij de meeste van jullie niet meer weg te denken is. Vele uren worden er gespendeerd aan het bekijken en liken van de beste platen. Scroll snel verder voor de drie tofste platen die wij de afgelopen week tegen kwamen op Instagram!


Metersnoek grijpt snoekbaars

Het is eten of gegeten worden in de wildernis onder water. Op het kanaal van Roofmeister zagen we wederom een vette video voorbijkomen. Deze keer deelde zij een video van enkele gasten die een snoekbaarsje aan het drillen zijn die uit het niets gegrepen wordt door een XXL snoek. Bizar om te zien hoe de snoek weigert lost te laten, zelfs tot op het moment dat ze de meterbak met de hand kunnen landen!

Klik snel op de afbeelding voor de video!

Topfoto: MooNShine

Zoals altijd sluiten we KWO Boulevard af met een heerlijke foto. Immers: karpervissen is meer dan vangen en een foto zegt soms meer dan 1000 woorden. Deze week hebben we gekozen voor deze mega brute plaat van Milan Rinck!

https://www.instagram.com/p/CDXPZE6F7q6/

Bonus: kijk nu GRATIS ‘Race door de Balkan Pilaar & Ossie on tour #1″

Zoals je hierboven al kon lezen sluiten we het ‘karperjournaal’ af met een toffe KWO Community video. Op het memberplatform van KWO kun je inmiddels ruim 200 strakke (reclamevrije) movies terugvinden en Race door de Balkan van Pilaar & Ossie on Tour is een van de best bekeken video’s. Maar liefst 3000 kilometer asfalt, spannende momenten met de Transporter, knetterharde runs, onverwachte blanks, een schitterende omgeving en vooral veel humor. Check de movie hieronder:

Wil je meer vette films zien? Meld jezelf dan vandaag nog aan als KWO Member en je kunt de komende dagen eindeloos TV kijken  😉  Oja, je bent al member vanaf €4,95 per maand!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl