ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

KWO Boulevard – Monsters uit het Franse land en fotodumps om van te watertanden!

Favoriet Favoriet
KWO Boulevard – Monsters uit het Franse land en fotodumps om van te watertanden!

Of je nu lekker ligt te bakken in de tuin met een cocktail of zit te genieten aan het water, je weekend wordt nóg beter met deze KWO Boulevard! Deze week check je onder andere een kanaal vijftiger van Ian Thiels, prachtige fotodumps, MONSTERS uit het Franse land en nog (veel) meer!


Vissen op een verlaten steengroeve

De KWO Boulevard van deze week trappen we af met een weer een MEGA dikke video van Carl & Alex. Deze keer nemen de twee heren jullie mee naar een verlaten steengroeve waar verrassend genoeg nog leuke vissen zwemmen! Check de video hierr:


Dikke bak van het verbindingskanaal – Ian Thiels

Onze Belgische maat Ian Thiels heeft het weer voor elkaar gekregen om een mega dikke bak op het verbindingskanaal te strikken. Enkele blanks gingen er aan vooraf, maar de derde sessie was het raak. Na een dril in de bloedhete zon kon Ian het net schuiven onder deze #BAK van een spiegel!

Een HEEERLIJKE vijftiger van het kanaal, eentje om jaloers op te zijn!

KWO Community video – De 12 Provincies Challenge #1

Iedere week droppen we minimaal één video op de KWO Community. Klik HIER voor de uitleg achter de Community en als BONUS kun je onderaan deze KWO Boulevard helemaal GRATIS een toffe Community film bekijken. De Community video die afgelopen week het meest in het oog sprong is het eerste deel van de 12 Provincies Challenge!

In de eerste aflevering gaat Pilaar met JW op pad!

In deze reeks gaat onze eigen Michiel Pilaar in iedere Nederlandse provincie achter de karpers aan. De reeks wordt afgetrapt in het uitgestrekte polderstelsel van Gelderland, waar Pilaar met Jan-Willem Verloop op pad gaat. Bekijk de trailer hieronder en klik HIER voor de hele video!


Bak van de week: Urban Carp

Iedere week komen er flink wat karpers op de mat. Sommige vangsten zijn echter extra bijzonder, waardoor ze de titel verdienen van ‘bak/vis van de week’! De vangst die deze week de titel heeft veroverd is de vis van Sander Zeegers. Deze brute schub wist hij uit het kanaal te vissen midden in de stad.

Wat een prachtige vangst Sander!

[Fotodump] MONSTERS uit het Franse land

Na de lockdown is Rick van den Acker als de brandweer naar Frankrijk gereden. In krap vijf dagen lagen er al 25 vissen op de mat, waarvan er enkele ook nog eens flinke uitschieters waren. Zo ving hij een prachtige koi, twee veertigers én een vijftiger!

Een heerlijke bak van 23 kilo!
Een bijzonder mooie spiegel op een gewicht van 23,6 kilo!
Prachtig om zo’n vis tussendoor te vangen!
Nog een BEUKER van 23,6 kilo!
Als kers op de taart kwam deze #BAK van maar liefst 25,8 kilo op de kant!

24 uur vissen met Mathis Korn

Kennen jullie onze Duitse maat Mathis Korn nog? Een tijdje terug plaatste wij al een paar gave video’s deze fanatieke visser. Op zijn YouTube kanaal verscheen onlangs weer een vette video. Deze keer neemt hij jullie mee in een sessie van 24 uur waarbij hij enkele tips geeft over zij visserij. Veel kijkplezier!


De beste artikelen van de afgelopen week

Zoals iedere week kon je de afgelopen dagen weer volop genieten van toffe updates op KWO! We hebben er wederom drie voor jullie uitgezocht die het bekijken meer dan waard zijn! Klik op de afbeeldingen om de artikelen te lezen.

Deze week was het de ‘week van de teek’ en als karpervisser bevinden we ons veel in het groen. In dit artikel lees je alles over de teek!
In deze update neemt onze eigen Mark jullie in 7 stappen mee naar zijn favoriete chod montage!
Karpervissen en een zonneallergie is geen gelukkige combinatie. In dit artikel laat Dave van der Valk zien hoe hij hiermee omgaat!

Vissen doe je zo!

Sinds het begin van de corona-crisis is er een forse toename geweest in het aantal vissers aan de waterkant. Vissen is een fijne manier om je hoofd even leeg te maken en te ontspannen in de natuur. Geen wonder dus dat er veel mensen zijn die hun hengel pakken en eropuit gaan. Naast mensen die hun hobby weer oppakken, zijn er ook veel nieuwe sportvissers bijgekomen.

Heerlijk zo aan het water om je hoofd even leeg te maken!

Helaas komen er veel signalen dat sportvissers voor overlast zorgen in de natuur of voor andere gebruikers van de natuurgebieden en parken. Meestal zijn dat ook nog eens de sportvissers die hun sessie in de nachtelijke uren voortzetten.

Helaas komen er veel signalen dat sportvissers voor overlast zorgen in de natuur.

We willen natuurlijk niet dat het (nacht)vissen overal verboden wordt en daarom wil Sportvisserij Zuidwest Nederland hier wat aan gaan doen. Zij hebben een kleine campagne opgezet om nieuwe, maar ook ervaren sportvissers (weer) bewust te maken van de regels aan de waterkant. Hoe het wel en niet moet aan de waterkant is eigenlijk vrij simpel:

Laten we ons met z’n allen aan de regels houden,…
…zodat we overal kunnen blijven vissen, ook in de nachtelijke uren!

Het beste van de KWO Community

Benieuwd wat je allemaal kunt ontdekken en zien met een KWO Community Membership? Bekijk dan eens de onderstaande video met daarin ALLES wat de Community je te bieden heeft! Meer weten over het membership? Klik dan HIER.


Topvangsten van afgelopen week

Ondanks de tropische temperaturen van afgelopen week kwamen er weer flink wat karpers op de kant. Hieronder hebben we een mooie verzameling platen voor jullie klaarstaan. Scroll snel verder om te zien welke vangsten er met ons gedeeld werden!

Glenn met twee machtige dertigers van openbaar water,…
…gevangen op een Viking boilie met yellow beast pop-up van Eddy Sterckx.
Een prachtige schub van afgelopen week voor Jan Nijgh!
Wat een #UNIT van een slagschip zeg en met 24,2 kilo ook nog eens…
…een nieuw PB voor Bart van den Bosch, dat betekent uiteraard een nat pak!
Robbert Verstraete met een bak van een spiegel!
Na veel moeite wist Eric Smits een paar schone plekjes te vinden tussen de lelies, met dit als resultaat is dat uiteraard de ultieme beloning!
Jim rost er even een prachtig skptje uit #futureisbright
Een fraaie spiegel voor Gerard Hartmans!
Sander van der Pasch met een prachtige spiegel in het holst van de nacht!
Na een reeks blanks kon Dominique de Vos deze parel en oude rakker, gekend als de kleine rijen, op zijn mat ontvangen.
Deze bijzonder mooie spiegel maakte het voorjaar geslaagd voor Harald van der Graaf!
De sympathieke JP Offermans blijft ons verbazen. Week na week strikt hij prachtige vissen. Een paar dagen geleden kwam deze beauty op de kant, wát een vis!

24 uur met Jeffrey van Osch

Het team van Aqua Products dropte afgelopen week weer een vette video op hun YouTube kanaal! Deze keer neemt Jeffrey van Osch de kijker een dagje mee in zijn manier van vissen in zijn eigen woonomgeving. Ze gaan eropuit om te stalken en doen een dressuur water aan. Tijdens de sessie beantwoord Jeffrey nog enkele vragen over zijn visserij, zijn meest memorabele sessie en hoe hij aankijkt tegen Social Media. Of Jeffrey een paar mooie vissen weet te vangen zie je in de video hieronder:


[Fotodump] Succesvol voorjaar op een diepe afgraving!

Jessy Teunissen en vismaat Jens besloten om afgelopen voorjaar een diepe afgraving eens flink aan te gaan pakken. Wekelijks werden er meerdere rondes om het water gedaan ter observatie. Vanuit hier werd een plan van aanpak gemaakt en dat heeft geloond! Meerdere mooie vissen kwamen op de kant waaronder deze beauty’s:

Eén van de topvissen van het water!
Jens met een prachtige schub!
Een heerlijke parel voor Jessy!

TBT van de week: Duitse vijftiger

Regelmatig droppen karpervissers een #TBT op Facebook of Instagram. Voor degene die deze afkorting niet kennen, het staat voor ‘Throwback Thursday’: een terugblik op een mooi moment in het verleden welke op donderdag gedeeld wordt. Deze week hebben wij gekozen voor een #TBT van Steve Briggs. Steve kijkt hier terug naar een dikke Duitse vijftiger!


De afgelopen week op de KWO Community

We zijn nu drie jaar onderweg met de KWO Community. Dé online plek voor de beste artikelen, de leukste video’s en de meest bijzondere karperfilms. Een stukje hierboven zag je al welke video de Members afgelopen vrijdag konden bekijken maar daarnaast hebben we ook de volgende artikelen gepubliceerd:

Tijdens het tweede deel van de KWO Stories met Alijn Danau vertelt Alijn enkele mooie anekdotes over de grootste karpers van België en Frankrijk!
In deze update vertelt Mandy Zupansic over enkele memorabele momenten over het vissen op de Maas en op kanalen!

Insta finest top 3

Instagram, het Social Media kanaal dat bij de meeste van jullie niet meer weg te denken is. Vele uren worden er gespendeerd aan het bekijken en liken van de beste platen. Scroll snel verder voor de drie tofste platen die wij de afgelopen week tegen kwamen op Instagram!


Een dagje vissen met Leroy Gonlag

Er verscheen weer een vette video online op het YouTube kanaal van Leroy! Deze keer werden de lijnen natgemaakt op een niet zo heel bijzonder water in vergelijking met de anderen wateren waar hij vist, maar de vangsten waren wel zeer verrassend! Benieuwd wat er allemaal op de kant is gekomen? Check dan snel de video hierr:


Snoekbaars van 97 centimeter en snoek van 120 centimeter

Twee maanden zit je in de startblokken voordat het roofvis seizoen weer begint. Zo ook Said el Felyani en zijn vismaat René Lunenburg. Valse verwachtingen waren voor hen niet nodig. Met een snoekbaars van 97 centimeter en een snoek van 120 centimeter werd het een droomopening voor deze mannen. Ze vertellen er alles over op het kanaal van Roofmeister.

Klik snel op de afbeelding voor de directe link naar het artikel!

Topfoto van Joey Kouwenhoven

Zoals altijd sluiten we KWO Boulevard af met een heerlijke foto. Immers: karpervissen is meer dan vangen en een foto zegt soms meer dan 1000 woorden. Deze week hebben we gekozen voor een plaat van Joey Kouwenhoven. Deze plaat komt uit zij meest recente video die zeker eens het bekijken waard is!

Wat een heerlijke momenten zijn dit!

Bonus: kijk nu GRATIS ‘Race door de Balkan Pilaar & Ossie on tour #1″

Zoals je hierboven al kon lezen sluiten we het ‘karperjournaal’ af met een toffe KWO Community video. Op het memberplatform van KWO kun je inmiddels ruim 200 strakke (reclamevrije) movies terugvinden en Race door de Balkan van Pilaar & Ossie on Tour is een van de best bekeken video’s. Maar liefst 3000 kilometer asfalt, spannende momenten met de Transporter, knetterharde runs, onverwachte blanks, een schitterende omgeving en vooral veel humor. Check de movie hieronder:

Wil je meer vette films zien? Meld jezelf dan vandaag nog aan als KWO Member en je kunt de komende dagen eindeloos TV kijken  😉  Oja, je bent al member vanaf €4,95 per maand!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl