ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

KWO Boulevard – Monsterspiegel, Franse riviervisserij en parels om van te smullen!

Favoriet Favoriet
KWO Boulevard – Monsterspiegel, Franse riviervisserij en parels om van te smullen!

Zit jij deze zondag weer klaar voor een kersverse KWO Boulevard? Deze week check je onder andere andere een monsterlijke spiegel van Marco Hazenberg, een reeks bizarre units, parels van De Karperhoeve, gekloot in de sloot, topvangsten op Carpfarm Lake, vissen op de Lot vanuit de achtertuin en nog veel meer!


The Great Escape is terug – Bruut avontuur in de Alpen

Er staat weer een nieuwe aflevering van RidgeMonkey’s ‘The Great Escape’ voor je klaar! Ga mee met Dave, Jay en James op avontuur in de Alpen, waar ze vissen op Lac de Pierre-Châtel. Er wordt weer een challenge georganiseerd en Jay beleeft zelfs een bijna-doodervaring… Bekijk de video van ongeveer een uur hieronder!


KWO Community video – 48 uur strijden in België met Niels van Vooren | Bulters & Nappie

Iedere week droppen we minimaal één video op de KWO Community. Klik HIER voor de uitleg achter de Community en als BONUS kun je onderaan deze KWO Boulevard helemaal GRATIS een toffe Community film bekijken. De Community video die afgelopen week het meest in het oog sprong is weer een nieuwe movie van Bulters & Nappie. Ditmaal werd het duo uitgenodigd door Niels van Vooren!

Niels heeft al heel wat prachtige vissen op zijn naam staan!

Al jarenlang vangt Niels van Vooren (heel veel) grote karpers, dus het werd tijd om zijn visserij van dichtbij te gaan bekijken. Onze eigen Bulters & Nappie gingen op pad en de boys kwamen terug met een waanzinnige video waarvan je zeker wat gaat leren! Bekijk de trailer hieronder en voor het hele avontuur ga je naar deze update.


Bak van de week: Monsterspiegel voor Marco Hazenberg!

Iedere week komen er flink wat karpers op de mat. Sommige vangsten zijn echter extra bijzonder, waardoor ze de titel verdienen van ‘bak/vis van de week’! De vangst die deze week de titel heeft veroverd is deze brute monsterspiegel van Marco Hazenberg. Uiteraard gevangen met zijn eigen No Nonsense aas!

Marco vertelt: Het is soms taai als je ‘speciale’ exemplaren wil strikken, zeker op moeilijk water en in de winter! Deze unieke vis is mijn persoonlijke favoriet van dit water en laat ik ‘m dan ook nog eens in februari vangen. Ik word er vrolijk van! ✌

Poeh, zulke vissen wil iedereen wel vangen, wij zijn jaloers! 😍

Instagram tip: @anglersgirl

Regelmatig zien we weer avontuurlijke karpervissers voorbijkomen op Instagram die mega veel toffe platen weten te delen. Afgelopen week sprong Jeshley van Breugel hier toch wel even bovenuit!

Jeshley wist afgelopen weekend namelijk een prachtige reeks vissen te vangen op op het nieuwe water Jef’s Lake van De Karperhoeve! Haar Insta verhalen en posts bleven niet onopgemerkt 💪 Check hieronder enkele platen van de sessie en volg @anglersgirl even op Insta voor al haar avonturen!

Double Trouble tijdens het weekendje Karperhoeve 😍
Ook deze beauty van een koi karper wist Jeshley te strikken!

De beste artikelen van de afgelopen week

Zoals iedere week kon je de afgelopen dagen weer volop genieten van toffe updates op KWO! We hebben er drie voor jullie uitgezocht die het bekijken meer dan waard zijn! Klik op de afbeeldingen om de artikelen te lezen.

In deze update neemt Mandy Zupansic jullie wederom mee tijdens een wintersessie en deelt ze flink wat wintertips & tricks!
Meer karpers in minder tijd! In dit artikel geven wij enkele tips om maximaal gebruik te maken van de effectieve uurtjes!
Drie leerpunten uit de podcast met Lex Cuyten over temperatuur, voeren en de maan! We hebben ze op een rijtje gezet in deze update 💪

TikTok Finest – UNITS

Jaa KWO’ers, de vaste lezers van de KWO Boulevard kennen het concept van de Insta Finest waar we iedere week weer een top 3 aan platen showen. Tegenwoordig zien we ook dat steeds meer vissers de weg naar TikTok gevonden hebben. Hoog tijd om ook hiervan iedere week de beste video’s in de KWO Boulevard te droppen!


Topvangsten vanuit Carpfarm Lake

Afgelopen week mochten Robin Bulters en Thijs Last met grote uitzondering twee dagen How To video’s opnemen op het prachtige water Carpfarm Lake! Uiteraard werden de hengels ook uitgeworpen en dat ging niet zonder succes. Thijs wist namelijk een prachtige vis te vangen!

Kijk, zulke vissen zijn natuurlijk altijd welkom 😉

We blijven nog even bij Carpfarm Lake. Ook Bart van Bezouw wist een namelijk prachtige spiegel te landen!

Prachtige plaat Bart! 😍

The Hunt #2 – Martijn Verweij

In dit tweede deel van ‘The Hunt’ neemt Martijn Verweij jullie mee tijdens zijn jacht naar een bijzondere vis. We kunnen wel verklappen dat er een flink aantal vissen de mat weten te bereiken. Zou het Martijn ook lukken om die ene vis te strikken? Check het in de video hieronder, veel kijkplezier!


Topvangsten van afgelopen week

Hoppaa, het weertje van afgelopen week heeft jullie weer het huis uit gelokt. We zagen flink wat mooie vangsten voorbijkomen op de redactie. Uiteraard hebben we de beste weer geselecteerd, dus scroll snel verder voor de topvangsten van deze week!

Het rijtje van deze week knallen we af met deze prachtige plaat van David de Vos!
Hans Poortmans met een pareltje van Timmy’s Lake op De Karperhoeve 💎
Marco Tetteroo met een bizarre #UNIT!
Een prachtige winterspiegel voor de Duitse Henning Ebbers!
Kevin de Bijl met zijn eerste van vis 2021. Zo blijkt maar dat een single chod zonder bijvoeren een tactiek is die zeker het proberen waard is!
Deze parel van Frank van Schaik mag natuurlijk niet ontbreken in het rijtje 💪
Patrick Roselaar met een prachtig spiegeltje van net geen 15 kilo!
De maden doen het weer heerlijk! 📸 Rense
David Wouters met een prachtige spiegel!
Zo dan, Jordi de Jong met een brute vijftiger die genoeg is voor 26,5 kilo karpervlees!
Het rijtje sluiten we af met deze prachtige kanaalspiegel van Rene Treffers 😍

Kevin Vlogt – Gekloot in de sloot wintereditie

Volgen jullie de videoreeks ‘Kevin Vlogt’ al op het Korda Benelux YouTube kanaal? Inmiddels staat alweer het tiende vlog online en dat vieren ze met een toffe winactie! Bekijk snel de video hieronder waarin Kevin terugkeert naar het water waar het allemaal begon. Veel kijkplezier!


Vissen op de Lot vanuit de achtertuin

Je zou maar eens het geluk hebben dat er een prachtige rivier nagenoeg door je achtertuin stroomt. Wouter Koziolek van de Lot Experience heeft het geluk dat de rivier de Lot achter zijn tuin stroomt. Je zou zeggen dat je in dat geval toch iedere dag even je hengels uitgooit?! Nou dat was de afgelopen weken wel anders. De Lot veranderde namelijk in een woeste wildwaterbaan voor onze vriend de karper en vissen was vrijwel onmogelijk.

De laatste tijd stroomde de rivier zo hard dat vissen haast onmogelijk was!

Tijdens de beginnende chaos van de overstromingen wist Wouter nog wel even wat uurtjes te maken aan de waterkant en deze brute rivierschub was het resultaat!

Zulke vissen zien we natuurlijk graag voorbijkomen 😉

De afgelopen week op de KWO Community

We zijn nu drie jaar onderweg met de KWO Community. Dé online plek voor de beste artikelen, de leukste video’s en de meest bijzondere karperfilms. Een stukje hierboven zag je al welke video de Members afgelopen vrijdag konden bekijken maar daarnaast hebben we ook de volgende artikelen gepubliceerd:

Benieuwd hoe een succesvolle topvisser zijn visserij aanpakt op een hard dressuurwater? Bekijk dan zeker deze video van de Engelse Jim Shelley! Met ondertiteling 😉
In deze nieuwe KWO How To legt Mark Hofman uit hoe hij zijn haakaas beschermt tegen kreeftjes en ander gespuis!

Insta finest top 3

Instagram, het Social Media kanaal dat bij de meeste van jullie niet meer weg te denken is. Vele uren worden er gespendeerd aan het bekijken en liken van de beste platen. Scrol snel verder voor de drie tofste platen die wij de afgelopen week tegen kwamen op Instagram!


Snoeken vanaf de kant

Yess, voor de roofvissers onder ons hebben we weer een toffe video van Roofmeister voor jullie! In deze video check je Roofmeister gebroeders Hakkert en Honders en met datgeen waar ze zo goed in zijn. Het vangen van snoek met kunstaas vanaf de kant. Volg Tim en Stein tijdens een heerlijke sessie met vooral een dikke unit voor Hakkert. Stein vangt ook vis, maar hem treft het noodlot…

Klik snel op de afbeelding voor de video!

Topfoto: Sunrise – 📸 Robin Bulters

Zoals altijd sluiten we KWO Boulevard af met een heerlijke foto. Immers: karpervissen is meer dan vangen en een foto zegt soms meer dan 1000 woorden. Deze week hebben we gekozen voor deze ziek mooie plaat tijdens zonsopkomst van onze eigen Robin Bulters 😍


Bonus: kijk nu GRATIS ‘KWO Stories met Willem Kwinten’

Zoals je hierboven al kon lezen sluiten we het ‘karperjournaal’ af met een toffe KWO Community video. Op het memberplatform van KWO kun je inmiddels ruim 200 strakke (reclamevrije) movies terugvinden en ‘KWO Stories met Willem Kwinten’ is één van de best bekeken video’s.

In deze KWO Stories vertelt Willem Kwinten over zijn succesvolle visserij! Steeds weer gaat Willem nieuwe uitdagingen aan en dat verschillende situaties met zich mee. Benieuwd hoe hij hierop weet in te spelen? Check dan snel de video hieronder. Veel kijkplezier!

Wil je meer vette films zien? Meld jezelf dan vandaag nog aan als KWO Member en je kunt de komende dagen eindeloos TV kijken 😉 Oja, je bent al member vanaf ?5,50 per maand!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is kwo-membership-button.jpg

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl