ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

KWO Boulevard – Eerste najaarsbakken van 2019 en de tetris challenge!

Favoriet Favoriet
KWO Boulevard – Eerste najaarsbakken van 2019 en de tetris challenge!

Het najaar is inmiddels in volle gang en het karperwereldje staat overduidelijk niet stil in deze tijd van het jaar! In deze nieuwe Boulevard check je o.a. diverse 20 kilo + vissen, grootwater avonturen, de tetrischallenge en nog (veel) meer!

Ook deze week ga je weer flink wat fraaie nieuwtjes tegenkomen! Foto: Melvin Bruinink

Succesvol voorbereiden met Ruben Pels

Op het YouTubekanaal van Ruben Pels verscheen kort geleden een gave nieuwe video over een succesvolle voorbereiding op een drukbevist water. Ruben stopt enorm veel tijd in zijn voorbereiding en mede dankzij zijn drone weet hij het water vervolgens succesvol af te romen! Check de video hieronder.


48 uur vissen op Carpytwente – 20 KG+ voor Michiel Pilaar en Timo Mud

Wil jij gaan karpervissen in Nederland en kans maken op karpers van (ruim) 20 kilo? Bezoek dan het grootste betaalwater van Nederland: Carptwenty. Dit kraakheldere meer ligt vlakbij Almelo en onze eigen Michiel Pilaar & Timo Mud gingen voor jullie op onderzoek uit. Voor meer informatie en boekingen ga je naar: https://carptwenty.com/


Raven Quest: volg de aanwijzingen en maak kans op een karperuitrusting t.w.v. €3.055!

In samenwerking met de mannen van Raven loopt er naast de KWO Mega Winactie nóg een gave actie. De komende weken zullen er regelmatig hints gedropt worden. Ontcijfer de hints, kom zaterdag 12 oktober naar de geheime locatie, noem het juiste codewoord en wie weet win jij een MEGA karperset met een waarde van ruim €3.000!

Wie weet win jij de karperset ter waarde van ruim €3.000!

De eerste tip is inmiddels al gegeven en de tweede verschijnt morgen. Zorg dat je je snel inschrijft om niet achter te raken op de rest!

Meer informatie over de Raven Quest is HIER te vinden.


Bak van de week

Iedere week komen er flink wat karpers op de mat. Sommige vangsten zijn echter extra bijzonder, waardoor ze de titel verdienen van ‘bak/vis van de week’! De vis die deze week de titel heeft veroverd is de vis van Peter Koelwijn. Peter omschrijft de vangst: Bij de eerste sessie op een keihard water, met een bodem vol gaten en taluds, was het flink zoeken naar een goede plek. Na het water fanatiek te hebben onderzocht vertrok de linkerhengel als een raket en gleed deze prachtige vis in het net!


Met Martin SB het grote water op!

De dagen worden korter, de nachten worden langer en de zuidwesters zorgen voor schuimkoppen op het water. Kortom: het is nu bakken tijd! Na een korte maar hevige voercampagne doen Jasper Smit en Wouter van de Molen van Martin SB alvast een duit in het zakje. De foto’s check je hieronder!

Deze schitterende spiegel werd gevangen op de Monster Crab boilie uit de Classic Range.
Ook Wouter van de Molen…
…begint zijn najaar goed!

Tetris challenge: op de foto met al je hengelsportmateriaal

Je hebt ze ongetwijfeld voorbij zien komen: de luchtfoto’s waarin je een karpervisser met zijn materiaal ziet liggen. Ook Peter Vlasveld speelt in op deze hype en maakte de onderstaande foto. Je sleept toch behoorlijk wat mee als je gaat vissen!

Een drone is een fantastische aanwist voor de moderne karpervisser…
…maar je kunt er natuurlijk ook hele andere dingen mee doen! 😉

Robert Grootenboer

Op het YouTube-kanaal van Robert Grootenboer verscheen afgelopen week een nieuwe video, waarin we hem volgen tijdens zijn visserij op de Tolplas. Op dit part kun je een gezinsvakantie perfect combineren met het vissen, zoals Robert in de video laat zien!


Vacature in de hengelsport: word jij graphic designer bij Korda?

Droom jij er altijd al van om van je hobby je werk te maken en wil je die droom realiseren bij één van de grootste Europese bedrijven uit het karperwereldje? Check dan de vacature voor graphic designer bij Korda! Meer informatie over de vacature is HIER te vinden.

Klik op de afbeelding om de vacature te bekijken!

De beste artikelen van de afgelopen week

Zoals iedere week kon je de afgelopen dagen weer volop genieten van toffe updates op KWO! We hebben er wederom drie voor jullie uitgezocht die het bekijken meer dan waard zijn! Klik op de afbeeldingen om de artikelen te lezen.

Mark Pitchers deelt één van zijn favoriete vistrucjes: de ‘waslijn’ methode!
Aan de hand van gave pics, actiebeelden en anekdotes vertelt Jordy op ’t Hof hoe hij de Shimano TX2 Floater inzet.
Marijn Ham vertelt hoe hij zijn gezinsvakantie slim combineert met korte vissessies!

Trakker Team Benelux groeit en breidt het team verder uit met Frank van Schaik

Even voorstellen: Mijn naam is Frank van Schaik, 32 jaar zeggen ze en afkomstig uit het hartje van het land, Utrecht. Eigenlijk zo lang als ik mij kan herinneren vis ik al, weliswaar met tussenpozen. Sinds een jaar of acht weer fanatiek op karper. Mijn huidige visserij bestaat voornamelijk uit het vissen op kanalen en plassen, maar in het voorjaar sla ik de polders niet over. Elk jaar reis ik meerdere keren af naar Frankrijk. Twee lange trips van minimaal 10 dagen en een aantal lange weekenden.

Frank is ongetwijfeld een aanwinst binnen het Trakker team!

De afgelopen jaren is er voor mij een hobby binnen hobby ontstaan, namelijk fotografie. Dit deel ik dan ook graag via Instagram, waar ik ineens werd benaderd door Trakker Team Benelux om het team te komen versterken. Hier heb ik (uiteraard) niet lang over hoeven nadenken!

Door de jaren heen heeft Frank flink wat ervaring opgebouwd.

Twee keer 20 kilo + voor Wesley van Putten

Afgelopen week kregen we een toffe mail van Wesley in de mailbox gedropt. Bij zijn laatste sessie wist Wesley namelijk niet één, maar zelfs twee 20 kilo+ vissen te vangen! Petje af Wesley.

Wesley doet niet aan half werk: als hij een 20 kilo + vang, moet de vis ook ruimschoots 20 kilo + zijn. Dit exemplaar woog 23.7 kilo!
Deze spiegel is nét geen vijftiger, maar met 24.9 kilo hoor je Wesley niet klagen! 😉

Upcoming: Banktime Stories Deel 3

Alweer het derde deel van Banktime Stories komt eraan! In deel 3 gaan Pieter van de Werfhorst, Koen Koops en Saron Debets aan de slag in het centrum van Amsterdam. We kunnen alvast verklappen dat dit een bijzondere, maar zeker ook zeer spectaculaire en ramvolle actiefilm is geworden. Bekijk hieronder alvast de trailer, de video komt later vandaag om 17:00 live op het YouTube kanaal van GRADE / POLE POSITION en SAGA!


Mini dump: brute vangsten voor Pro Line team!

De mannen van het Pro Line team blijven maar bezig! Na een mega succesvolle zomer lijkt ook het najaar één groot succes te worden. Hieronder bekijk je enkele vangsten van afgelopen week!

Gert Bollaert wist deze duikboot te verleiden op de V-Activator.
Niels van Lee heeft een megabruut Frans avontuur achter de rug!
Diverse gave vissen…
…kwamen op de kant!
Hans Schoenmakers ving deze brute schub!
We sluiten de reeks af met twee brute vissen…
…die Rick Oomen op de V-Activator wist te vangen!

Tip van de week

Gaan jullie komende week nog richting de waterkant? Lees dan snel verder, want we hebben weer een hele nuttige tip voor je klaarstaan. De tip van de week luidt dit keer als volgt: zorg voor een goede voorbereiding! In deze tijd van het jaar kan voeren extra lonen en hoef je geen dagenlang aan de waterkant te zitten om succes te boeken.

Regelmatig voorvoeren en de stek in twee uurtjes afromen: in het najaar kan het! Foto: Wilco Gerrits

Probeer eens om minimaal twee tot drie keer voor te voeren, en room de stek daarna af. De karpers zijn in deze tijd van het jaar MEGA hongerig en zullen graag op je stek blijven wachten tot jij weer nieuwe aas te water laat. Succes!

Met de juiste bol, zoals de KWO Specials, kun je de vis goed op je stek houden!

The Italian Job – Part 2 – Solar Tackle

Na een geslaagd eerste deel zijn de mannen van Solar Tackle terug met het tweede deel van het avontuur op Parco Del Brenta. Volg Martin Locke, James Wood en een aantal teamleden van het Italiaanse Solar team bij hun sessie op dit indrukwekkende water.


Topvangsten van afgelopen week

We gaan al bijna het laatste kwartaal van 2019 in en dat betekent dat het najaar in volle gang is! Bij diverse karpervissers is deze tijd van het jaar favoriet en dat is goed terug te zien in de onderstaande vangsten. Benieuwd welke fanatieke vissers afgelopen week enkele vangsten deelden? Scroll dan snel verder!

Jeroen van Gils kreeg deze gave najaarsschub op de mat!
Ook bij Tommie van Oosterhout was het raak! Najaarsvissen op zijn best.
Bij Sjacco Wesbeek was het flink raak…
…met onder andere deze twee pareltjes!
Davy van der Wolf viste samen met zijn Engelse vismaat Martin Egleton een weeksessie, en met succes!
Diverse gave vissen kwamen bij de mannen op de mat!
Ook Martin werd aan het werk gezet, onder andere door deze ronde krachtpatser.
Bennie Leemreize beleefde een supersessie!
Naast een prachtige schub wist hij ook twee MEGA spiegels te vangen!
Brian Veenhuis verbrak zijn PR met deze brute 20.5 kilo zware spiegel!
Joeri Paulissen trok er samen met de kids op uit. Zo te zien is de sessie geslaagd!
Jay Wilms deelde deze strakke plaat! #freshhaircut
Ben Flamaing liet zijn vriendin ook een vis drillen. Dat heeft hij geweten, wat ze ving meteen een dikke 18 kilo spiegel!
Nadat hij zelf een 9 kilo spiegeltje ving, deed Ben’s vriendin het nog een keer voor met de topspiegel van het water: 23.2 kilo!
We sluiten de reeks af met deze megavette kanaalparel van Melvin Bruinink!

De afgelopen week op de KWO Community

We zijn nu drie jaar onderweg met de KWO Community. Dé online plek voor de beste artikelen, de leukste video’s en de meest bijzondere karperfilms. Een stukje hierboven zag je al welke video de Members afgelopen vrijdag konden bekijken maar daarnaast hebben we ook de volgende artikelen gepubliceerd:

In zijn tweede artikel over de Balkanvisserij vertelt Maik Roeleveld over zijn strategie en de manier van voeren!
In dit supergave artikel kijken we terug op 10 momenten die belangrijk zijn geweest voor de karperrigs anno 2019. Wat dacht je bijvoorbeeld van de komst van de hair rig?!

Topfoto: Bradley Walker

Zoals altijd sluiten we KWO Boulevard af met een heerlijke foto. Immers: karpervissen is meer dan vangen en een foto zegt soms meer dan 1000 woorden. Deze week hebben we gekozen voor een foto van Bradley Walker. Op zijn Instagram zagen we de onderstaande foto voorbij komen. Dronebeelden op z’n best!

Wat een HEERLIJKE plaat!

Bonus: kijk nu GRATIS ‘Undercover in France | De Omslag – Mark Hofman’

Zoals je hierboven al in de KWO Boulevard kon lezen sluiten we het ‘karperjournaal’ af met een toffe KWO Community video. Op het memberplatform van KWO kun je inmiddels ruim 200 strakke (reclamevrije) movies terugvinden en Undercover in France | De Omslag – Mark Hofman is er daar eentje van. De Omslag is een aflevering uit de Undercover in France reeks van MH. In deze aflevering vist Mark op een MEGA water in Frankrijk, waar hij een mooie serie vissen vangt!

Wil je meer vette films zien? Meld jezelf dan vandaag nog aan als KWO Member en je kunt de komende dagen eindeloos TV kijken  😉  Oja, je bent al member vanaf €4,95 per maand!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl