ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

KWO Boulevard – DIKKE Nederlandse grootwatervijftiger, Hongaarse 30 kilo’s en DJ Rejecta met vijftiger!

Favoriet Favoriet
KWO Boulevard – DIKKE Nederlandse grootwatervijftiger, Hongaarse 30 kilo’s en DJ Rejecta met vijftiger!

Het is zondag en dat wil zeggen dat het weer tijd is voor jullie wekelijkse portie karpernieuws! Deze week is er weer heel wat gebeurd! In deze KWO Boulevard check je bijvoorbeeld een dikke vijftiger van de Maas, Hongaarse grootwatervisserij pur sang, een rijen van het kanaal, een hoop targets, de aftrap van onze How To Week en nog veel meer!


Op het einde komt…

JUIST! Jullie weten het inmiddels: op het einde komt het altijd goed! Tijdens de Franse sessie van Wesley Smits met vismakker Jeroen Netten was het niet anders. Na het bevissen van diverse wateren belandden de mannen op een fraaie stek met een flinke slok water voor hun neus. De rigs werden zo verspreid als mogelijk gedropt en zowel Wes als Jeroen wisten een fraaie unit te strikken. Missie geslaagd en op naar de volgende trip! Wil je op de hoogte blijven van de avonturen van de boys, volg hen dan op Instagram, klik hier.

Op het einde…
…komt het altijd goed!

14 veertigers en 6 vijftigers in één sessie voor Jeffrey Vierbergen!

Dat onze maat Jeffrey Vierbergen een mega goede visser is, weten we natuurlijk allemaal. Onlangs viste deze legend een sessie in France en ook deze keer niet zonder succes. Hij kreeg maar liefst 66 (!) runs en daar zaten ook flink wat units bij!

Eén van de monsterlijke vangsten die Jeffrey wist te strikken!

Tijdens deze sessie leken alle puzzelstukjes even op zijn plek te vallen. In totaal kwamen er namelijk 3 kois, 14 veertigers en 6 vijftigers op de kant! Als hoogtepunt zat er zelfs een ghostkarper van 23,2KG bij 😎

Zulke units vangen gaat natuurlijk niet vanzelfsprekend!
Hoe machtig is dit dan…!? Een ghostkarper van 23kG+ 😍

KWO Community video – How To Week – Succes in heel Europa met Michiel Pilaar!

Iedere week droppen we minimaal één video op de KWO Community. Klik HIER voor de uitleg achter de Community en als BONUS kun je onderaan deze KWO Boulevard helemaal GRATIS een toffe Community film bekijken. De Community video die afgelopen week het meest in het oog sprong is uiteraard de aftrapvideo van onze KWO How To Week!

In deze video legt Michiel uit hoe hij succesvol is in heel Europa!

De How To Week is in volle gang en gedurende zeven dagen komt er elke dag een erg leerrijke video online. Vrijdag kwam er een video online waarin Michiel onthult op welke manier hij in heel Europa succes boekte. In deze video gaat hij dieper in op zijn ingezette tactieken en geeft hij enkele enorm nuttige tips! Check hieronder een outtake van de video en bekijk hierrr de complete video!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is kwo-membership-button.jpg

BAK van de week: Julian Simmes met een hoge vijftiger!

Iedere week komen er flink wat karpers op de mat. Sommige vangsten zijn echter extra bijzonder, waardoor ze de titel verdienen van ‘bak/vis van de week’! De eerste bak van deze week is ongetwijfeld die van onze Julian Simmes. Hij wist op groot water in Nederland een hoge vijftiger te strikken!

Dit zijn echt vissen die tiendubbel tellen, zeker met zo’n bouw! Gefeliciteerd Julian!

Dit was de KWO In Action Day 2021 | AFTERMOVIE

WAT. EEN. DAG… De derde editie van de KWO In Action Day was een groot succes en aan De Koperen Plas waren alleen maar lachende gezichten te zien. In deze aftermovie krijgen jullie een goed beeld van het grootste outdoor evenement voor karpervissers. Zien we jou volgend jaar? 🏆


Sander strikes again!

Door de rust in het gedeelte van het water waar ik aan de slag was, kon ik van tevoren de stek goed opbouwen met het nodige voer. Dat de vis aanwezig was die nacht, werd me al snel duidelijk gemaakt want na een uurtje lag de eerste al in mijn net! Na een aantal vissen tot zestien kilo, voelde de achtste aanbeet even anders als de andere en na een hard gevecht vanuit de boot, kon ik deze prachtige bak netten! Heerlijk als een plannetje samenvalt!

Het lijkt wel of Sander dit jaar niets fout kan doen! 😉

TikTok Finest – Pascal Philippi on fire op groot water!

Jaa KWO’ers, de vaste lezers van de KWO Boulevard kennen het concept van de Insta Finest waar we iedere week weer een top 3 aan platen showen. Tegenwoordig zien we ook dat steeds meer vissers de weg naar TikTok gevonden hebben. Hoog tijd om ook hiervan iedere week de beste video in de KWO Boulevard te droppen! Deze week stuitten we op onderstaande TikTok.

@cuytenboilies

##cuytenboilies ##truestorysonly ##fy ##fyp ##foryou ##trending ##cuytenboiliesfrance ##mirrorcarp ##carpy ##boatfishing ##boatcarpfishing @lotexperience

♬ Falling – Telomic

PAREL van de week: Ricardo Koster met een rijen van het kanaal!

Er kwamen afgelopen week weer heel wat fraaie vissen op de kant. Omdat gewicht absoluut niet het belangrijkste is, selecteren wij ook elke week een PAREL van de week! Deze week gaat deze trofee zonder twijfel naar deze rijen die Ricardo Koster wist te vangen op het kanaal!

Alles op een rijtje, lekker bezig Ricardo!

Het beste artikel van de afgelopen week

Zoals iedere week kon je de afgelopen dagen weer volop genieten van toffe updates op KWO! We hebben er ééntje voor jullie uitgezocht die het bekijken meer dan waard is! Klik op de afbeelding om de artikel te lezen.

Het regenseizoen komt eraan en daarom presenteren wij jullie in deze update elke items die jullie hier doorheen helpen!

Dit zit er in de KWO Najaarsbox 2021!

Jaja, hij is weer te verkrijgen dames en heren! De KWO Najaarsbox zit weer bomvol en met een winkelwaarde van over de €100 scoren jullie echt een strakke deal. Als KWO Member scoren jullie deze box met maar liefst 54% (!) korting! Start het najaar goed en ga voor goud!


Karpervissen met een gevlochten lijn – Team Korda

Hoe vis je op een veilige manier met een gevlochten hoofdlijn? In deze video vertelt Daniel Takken van Korda hoe hij dat doet! Als je vist met een braid, MOET je daar op een verantwoorde manier mee omgaan. Naast de vele voordelen, heeft het uiteraard ook enkele nadelen. Check deze video zeker voordat jij met een gevlochten hoofdlijn aan de slag gaat!


Instagram tip: @laszlo_kapolna

Deze Hongaarse legend is een grootwatervisser pur sang en dat blijft toch altijd iets speciaals. Wateren waarvan je de overkant niet kan zien, vergen een speciale aanpak en het lijkt dat Laszlo daar weinig problemen mee heeft. 😉 Op zijn profiel staan enkele BIZARRE foto’s en die moeten we even met jullie delen!

Zulke vissen vangen van zulke waterstelsels moet ongetwijfeld een ENORME berg voldoening geven. Toch net weer wat anders dan een karper vangen op een lokale parkvijver lijkt ons! Op zijn profiel zijn zelfs vissen van over de 30 kilo te vinden en dat is van zulke water wel echt extreem bijzonder te noemen!


DJ Rejecta met een ABSOLUTE unit!

De hardstyle fans zullen Wesley Joosten aka Rejecta ongetwijfeld kennen! Maarrr wisten jullie dat deze legend ook fervent karpervisser is…? Afgelopen week wist hij zelfs even zijn PB aan te scherpen met een monsterlijke vijftiger! 🏆

Wat een bakbeest is deze schub zeg!
Gefeliciteerd met je PB Rejecta! 🏆

Tripje vol pech voor Bas van den Broek

Bas van den Broek vertrok een tijdje terug samen met zijn vriendin naar Frankrijk met als doel om enkele mooie vissen voor de camera te houden. Dat plannen niet altijd verlopen zoals je zelf wil, werd Bas al snel duidelijk… Check zeker de video als je wil weten hoe hun trip is verlopen!


Topvangsten van afgelopen week

Het najaar is in volle gang en er komen beduidend mooie vissen op de kant! Jullie hebben de smaak goed te pakken en dat is fijn om te zien dames en heren. We hebben de topvangsten van afgelopen week voor jullie op een rijtje gezet en daar zitten erg bijzondere en grote vissen bij, enjoy!

PJ is lekker op dreef, afgelopen week mocht hij een ongelofelijk mooie targetvis van zijn lijst schrappen!
Yves Tarici wist afgelopen week deze ZIEKELIJKE vijftiger van de Maas te vangen, respect kerel!
Niels van de Lee met een prachtige beuker uit Frankrijk!
Frans Bax startte zijn najaar met deze prachtige donkere schub!
Robbie met zijn nieuwe PB in de vorm van deze heerlijke veertiger!
Sjacco ving deze targetspiegel…
…en kreeg er deze schub nog bij als extraatje!
Arjan Peffer met een dikke vijftiger die een flinke berg voldoening gaf!
Johan van Liere met een heerlijke dikke schub!
Kenzo Soenen met een lekkere start van het najaar!
De grote koi genaamd ‘Bert’ is nog eens gevangen op CarpFarm lake en hij weegt ondertussen al meer dan 21 kilo!

GIGANTICA SOCIAL – MASSIVE CARP – SPOONERS VLOG

De boys van Korda visten een social op Gigantica en ook Neil Spooner was van de partij! Het was alweer twee jaar geleden dat de mannen een gezamelijke sessie deden dus jullie begrijpen dat ze hier lang naar uit hebben gekeken. Plezier, grote vissen en gedrevenheid… Maar wie mag op het einde van de video de beker torsen? Check de video hieronder!


Tip van de week: Watervogels kunnen wel degelijk helpen!

Veel karpervissers hebben een enorme hekel aan watervogels en dat is vaak ook terecht, ze kunnen flink wat om zeep helpen. Maar vaak helpen ze je zonder dat je het beseft, een stuk verder. Door met een verrekijker of met je camera te checken kun je zien wat ze van jouw stek opduiken. Stel ze duiken meermaals zonder resultaat, dan weet jij in ieder geval dat je aas weg kan zijn. Het kan ook zijn dat ze voortdurend boilies opduiken en dan kan jij concluderen dat je te veel gevoerd hebt of dat ze nog niet gepasseerd zijn. Het zijn die kleine beetjes info die het verschil maken!

Het in de gaten houden van de watervogels kan lonend zijn in de koudere maanden…

#TBT: Derek Harisson in zijn jonge jaren!

The ‘one and only’ Derek Harisson postte afgelopen week een heerlijke TBT op zijn Instagram. Er staat niet bij hoelang het precies geleden is, maar wij hebben wel het vermoeden dat dit toch wel over een flink aantal jaren gaat. 😉


Danny de Kruyff knalt erop los!

Afgelopen week ontvingen we van onze makker Danny de Kruyff een bizarre fotodump! Hij viste samen met zijn dochter een sessie en de aanbeten vliegen hun om de oren! Met maar liefst negentien (!) vissen op een nachtje en een ochtendje, werd het een sessie om nooit meer te vergeten!

Met slechts een klein beetje voer…
…wist Danny een berg karpers te strikken!
Over de ‘De Kruyff’ karpertoekomst hoeven we ons geen zorgen maken… 😉

De afgelopen week op de KWO Community

We zijn nu vijf jaar onderweg met de KWO Community. Dé online plek voor de beste artikelen, de leukste video’s en de meest bijzondere karperfilms. Een stukje hierboven zag je al welke video de Members afgelopen vrijdag konden bekijken maar daarnaast hebben we ook de volgende artikelen gepubliceerd:

Voercampagnes in het najaar: Niels van Vooren onthult vier leerpunten over dit belangrijke thema!
Maarten Groeneveld vertelt in deze update over zijn harde visserij op een moeilijk Duits waterstelsel.

[VIDEO] Bizarre Nederlandse BAKKEN in Fishing With Balls van Pro Line!

Na lang wachten is het zo ver: de eerste video van de nieuwe Lockdown serie van Pro Line staat LIVE! Maar liefst 17 nachten werden er gevist door heel Nederland met meerdere veertigers, vijftigers en zelfs een ZESTIGER!


Arno van Egmond start zijn najaar goed!

Arno aan het woord: De herfst is dan nu echt van start gegaan met zeer wisselvallig weer. Met een luchtdruk die afgelopen zaterdag in één nacht van 1010 hPa naar 992 pHa zakte en een bak regen op komst moest ik naar de waterkant. Nu de watertemperatuur aan het zakken is zal de vis zich ook langzaam naar dieper water gaan begeven.

Met de verandering van luchtdruk moest het gaan gebeuren…

Na twee dagen voervoeren viste ik drie hengels op de voerstek. Twee hengels bovenaan het talud tussen 3,5 en 4 meter diepte en een hengel onderaan het talud op 13 meter diepte. De hele nacht bleef het stil op een brasem na op een van de ondiepe hengels, maar in de ochtend om 08:15 liep de diepste hengel af wat resulteerde in deze spiegelkarper in zijn prachtige herfstkleuren.

Ja hoor, Arno zijn voorjaar is goed van start gegaan!

Insta finest top 3

Instagram, het Social Media kanaal dat bij de meeste van jullie niet meer weg te denken is. Vele uren worden er gespendeerd aan het bekijken en liken van de beste platen. Scrol snel verder voor de drie tofste platen die wij de afgelopen week tegen kwamen op Instagram!


Foto van de week: Veelbelovende sfeerplaat van Mike Thille!

Zoals altijd sluiten we KWO Boulevard af met een heerlijke foto. Immers: karpervissen is meer dan vangen en een foto zegt soms meer dan 1000 woorden. Deze week hebben we gekozen voor deze mooie sfeerplaat van Mike Thille!

Dit wil maar één ding zeggen: er komt een nieuwe aflevering van ‘On The Move’ aan! 😉

Bonus: kijk nu GRATIS KWO Video’s!

Zoals je hierboven al kon lezen sluiten we het ‘karperjournaal’ af met een toffe KWO Community video. Op het memberplatform van KWO kun je inmiddels ruim 200 strakke (reclamevrije) movies terugvinden. Enkele van deze topvideo’s hebben we nu voor je klaarstaan op de ‘bekijk gratis‘ pagina!

Hieronder check je één van de best bekeken video’s van de KWO Community, namelijk het eerste deel van serie ‘Pilaar & Ossie On Tour 2020‘! Na een eerste sessie in Oostenrijk en Slovenië was het namelijk wel duidelijk: de combinatie van Michiel Pilaar & Remy van Os is #GOUD waard. In de videoserie “On Tour” staan humor en vriendschap centraal, maar uiteraard worden er ook de nodige karpers gevangen!

Hele video zien? Bekijk ‘m dan snel op de ‘bekijk gratis‘ pagina!

Wil je meer vette films zien? Meld jezelf dan vandaag nog aan als KWO Member en je kunt de komende dagen eindeloos TV kijken 😉 Oja, je bent al member vanaf €5,50 per maand!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is kwo-membership-button.jpg

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl