ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

KWO Boulevard – Nederlandse vijftiger van 8000 hectare, Gardameer bak en een brok goud op Cassien!

Het is alweer de tweede zondag van 2022 beste KWO’ers! De tijd vliegt en ook vandaag hebben we weer een aardig gevulde KWO Boulevard voor jullie klaarstaan. Door de mildere temperaturen vinden veel karpervissers de weg naar de waterkant en dat verloopt niet zonder succes. Hieronder check je onder andere: een echte PIZZA karper, een bak van het Gardameer, wintergoud op Cassien, Sander van Duinen-Kaars’ absolute highlight van 2021 en nog veel meer!


Goud op Cassien voor Sebastiaan!

Cassien blijft misschien wel HET mekka voor karpervissers. Dit moeilijke water laat zich niet makkelijk kraken en de bewoners zijn stuk voor stuk ZEER bijzonder te noemen. Omdat nachtvissen verboden is, vergt het een flinke dosis doorzettingsvermogen om hier successen te boeken. Sebastiaan de Roode plande een sessie in om zijn 2022 goed te starten. Hij ving in de prijzen en wist al twee vissen te vangen waarvan onderstaande echt ENORM bruut is! Respect Sebastiaan!

Wat een ongelofelijke hoofdprijs!

KWO Community video – Keep Searching – Going East #4 – Mark Hofman – Sneeuwkarpers gezocht!

Iedere week droppen we minimaal één video op de KWO Community. Klik HIER voor de uitleg achter de Community en als BONUS kun je onderaan deze KWO Boulevard helemaal GRATIS een toffe Community film bekijken. De Community video die afgelopen week het meest in het oog sprong is uiteraard de gloednieuwe Keep Searching aflevering van onze Mark Hofman!

De jacht op een sneeuwkarper werd succesvol afgerond, maar wist hij ook een UNIT te strikken?

BAK van de week: Remon van Dijk met een dikke vijftiger!

Iedere week komen er flink wat karpers op de mat. Sommige vangsten zijn echter extra bijzonder, waardoor ze de titel verdienen van ‘bak/vis van de week’! De vangst die deze week de titel heeft veroverd is van Remond van Dijk!

Voor zulke vissen tekent uiteraard iedereen: wat een UNIT!

TikTok Finest – Flinke overstroming tijdens het karpervissen!

Jaa KWO’ers, de vaste lezers van de KWO Boulevard kennen het concept van de Insta Finest waar we iedere week weer een top 3 aan platen showen. Tegenwoordig zien we ook dat steeds meer vissers de weg naar TikTok gevonden hebben. Hoog tijd om ook hiervan iedere week de beste video in de KWO Boulevard te droppen! Deze week stuitten we op onderstaande TikTok.

@carpfishing_mace #carpfishing #carp #shithappens #gemmaheim #viral #tiktok #tiktokviral #crazy #fishing #fishinglife #haha #fyp #funny ♬ Originalton – Bastelbruder

PAREL van de week: Barry van Dongen met een prachtige spiegel vanuit de boot!

Afgelopen week plaatste Barry van Dongen onderstaande waanzinnige vis online. Hij beleeft vette avonturen vanuit zijn boot en als die dan met zulke vissen beloond worden, is dat extra mooi. Bij het zien van zulke ontzettend mooie vissen kunnen we alleen maar blij zijn met wat voor prachtige hobby we te maken hebben. Hopelijk zorgt deze vis voor veel nageslacht! 😉

Wat een fantastisch schilderij!

De beste artikelen van de afgelopen week

Zoals iedere week kon je de afgelopen dagen weer volop genieten van toffe updates op KWO! We hebben er drie voor jullie uitgezocht die het bekijken meer dan waard zijn! Klik op de afbeeldingen om de artikelen te lezen.

In deze video somt Chris vijf veelgemaakte fouten op die veel karpervissers maken.
Wil jij weten hoe Mandy Zupansic haar trip naar Orellana heeft ervaren? Check dan zeker deze update!
De beste locaties en tijdstippen om in de winter succesvol te zijn check je in deze update!

Sander’s Highlight van 2021: Nederlandse vijftiger van 8000 hectare!

Zoals jullie waarschijnlijk al weten viste Sander van Duinen-Kaars een absurd 2021 en meerdere absolute bakken werden verschalkt. De kers op de overvolle taart ving hij enkele maanden terug. Hij zette zijn zinnen op een watervan 8000 hectare en daar boekte hij enorme successen. Deze grootwaterbig is daar dus het perfecte voorbeeld van. Wij kunnen alleen maar hopen voor Sander dat hij dit klusje in 2022 ook gaat herhalen onder de vleugels van Pieter en Koen bij team Pole Position!

Wat een HEERLIJKE bak uit ons eigen kikkerlandje!

TOPVIDEO: Het jaar van Alfie Russell – ESP Carp TV

Op het YouTube kanaal van het Engelse merk ESP, verscheen afgelopen week een heel vette video over de visserij van Alfie Russell. Deze Engelse legend is echt een DIE hard visser en heeft een bijzonder palmares aan Engelse openbare, grote vissen. Check in deze video hoe hij succesvol is in de stad en hoe hij een drukbevist water in Frankrijk aanpakt. Veel kijkplezier!


#TBT: Topvis van de Sloterplas voor Mike Thille!

Alweer een poosje terug ving Mike Thille deze topspiegel op de Sloterplas. Hij plaatste afgelopen week de foto nog eens en het blijft toch echt een gigantisch brute vis en plaat! Deze vis heeft echt een bouw waar wij karpervissers alleen maar van kunnen houden! 😉

Wat een bouw!

Instagram tip: @captaincarp met een BAK van het Gardameer!

Wateren waarvan je de overkant maar nauwelijks kan zien… Ze vergen een doordachte aanpak en ze zijn enkel en alleen gemaakt voor karpervissers die niet snel opgeven. Op het account van Filippo Pellegrini zagen we afgelopen week bak verschijnen van een wel heel bijzonder water. Hij ving deze vette schub op het Gardameer!

Een ERG populaire vakantiebestemming maar er leven dus ook fraaie karpers in dit bijzondere en grote meer. Wellicht is dit een perfect opzetje om eens een tripje naar daar te maken! 😉


Topvangsten van afgelopen week

Elke week komen er heel wat fraaie vangstmeldingen binnen en daar zijn wij natuurlijk alleen maar blij mee! Afgelopen week was het weer goed raak en we kregen meerdere mooie vangstmeldingen binnen! Hieronder hebben we er een tiental van geselecteerd, geniet even mee!

Vincent AKA Vinnie van den Abbeele ving deze fraaie spiegel als aftrapper van het jaar!
Ryan van Ginkel mocht ook poseren met zijn eerste vis van het jaar, lekker bezig!
Ian Thiels ving de laatste weken ook meerdere bakken…
…deze twee waren de perfecte afsluiters van 2021!
Kevin de Bijl mocht op de foto met deze fraaie spiegel!
Ronnie Kluitenberg wist zijn eerste van het jaar te strikken afgelopen week!
Danny Bogman doet wat we van hem gewend zijn…
…dikke openbare vissen vangen!
Ook Remco Celen wist zijn eerste van het jaar te vangen!
Jasper vierde samen met zijn vriendin nieuwjaar in Zwitserland, hij viste op het water waar Pilaar & Ossie ook viste en wist een mooie dertiger te strikken!


28KG+ en 29KG+ voor Mark en Remco in Frankrijk!

Remco en Mark gingen begin januari op pad in Frankrijk en het werd een sessie om van te watertanden. Wat is er beter dan het jaar allebei te beginnen met een nieuw PB. Beide heren vingen een dikke wintervijftiger! Wat een begin van het jaar, dat voorspelt in ieder geval veel goeds! Lekker gevist mannen!

Allereerst ving Remco een schub van ruim 29 (!) kilo!
Ook vismaat Mark ving zijn nieuw PB, ruim 28 kilo spiegelvlees!

De afgelopen week op de KWO Community

We zijn nu vijf jaar onderweg met de KWO Community. Dé online plek voor de beste artikelen, de leukste video’s en de meest bijzondere karperfilms. Een stukje hierboven zag je al welke video de Members afgelopen woensdag konden bekijken maar daarnaast hebben we ook de volgende video gepubliceerd:

Hoe knoopt Thijs Last zijn knotless D-rig, check het door op deze afbeelding te klikken!
Bekijk in deze video het avontuur in Kazachstan van Mark Pitchers tijdens het tweede deel van ‘In Pursuit of Carpiness 2’!

Perfecte afsluiter van 2021 en direct het ideale begin van 2022?!

Het klinkt bizar, maar Twan van den Bosch flikte het. Hij viste zijn laatste nachtje van het jaar van 31 december op 1 januari. Hij sloot 2021 af met een veertiger en begon 2022 met een fraaie dertiger… Kan het nog beter?!

2021 afsluiten deed Twan met deze dikke veertiger…
…en het jaar starten deed hij met deze fraaie dertiger!

Insta finest top 3

Instagram, het Social Media kanaal dat bij de meeste van jullie niet meer weg te denken is. Vele uren worden er gespendeerd aan het bekijken en liken van de beste platen. Scrol snel verder voor de drie tofste platen die wij de afgelopen week tegen kwamen op Instagram, check ook zeker die laatste plaat. Zou het een pizza zijn of een karper?! 😉


Rap over karpervissen?! – Bob uit Zuid – Karpervissen

Onze hobby of beter gezegd passie, wordt met de dag bekender! Zo verscheen er afgelopen week een rapnummer over karpervissen gaat. Heb jij hem al geluisterd? Check ‘m hieronder!


Foto van de week: Bush business – Geert Ooms

Zoals altijd sluiten we KWO Boulevard af met een heerlijke foto. Immers: karpervissen is meer dan vangen en een foto zegt soms meer dan 1000 woorden. Deze week hebben we gekozen voor deze mooie sfeerplaat van Geert Ooms!


Bonus: kijk nu GRATIS KWO Video’s!

Zoals je hierboven al kon lezen sluiten we het ‘karperjournaal’ af met een toffe KWO Community video. Op het memberplatform van KWO kun je inmiddels ruim 200 strakke (reclamevrije) movies terugvinden. Enkele van deze topvideo’s hebben we nu voor je klaarstaan op de ‘bekijk gratis‘ pagina!

Hieronder check je één van de best bekeken video’s van de KWO Community, namelijk het eerste deel van serie ‘Pilaar & Ossie On Tour 2020‘! Na een eerste sessie in Oostenrijk en Slovenië was het namelijk wel duidelijk: de combinatie van Michiel Pilaar & Remy van Os is #GOUD waard. In de videoserie “On Tour” staan humor en vriendschap centraal, maar uiteraard worden er ook de nodige karpers gevangen!

Hele video zien? Bekijk ‘m dan snel op de ‘bekijk gratis‘ pagina!

Wil je meer vette films zien? Meld jezelf dan vandaag nog aan als KWO Member en je kunt de komende dagen eindeloos TV kijken 😉 Oja, je bent al member vanaf €5,50 per maand!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is kwo-membership-button.jpg

Bekijk ook